Mokka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 To ja tylko dodam, że aby zdobyć tytuł, trzeba spełnić jeden warunek - pies musi być sklasyfikowany. Jeśli więc w jakiejś kategorii startowałby 1 kundelek i zaliczyłby same detki, to nagrody nie dostanie. Ale jeśli ukończy choć 1 przebieg (nawet na ostatnim miejscu ;) ), to ma nagrodę w kieszeni :lol: . Ale spojrzawszy na listę startową, coś mało tych mixów widzę :evil_lol: , a jak przyjdzie do rozdawania nagród, to się okaże, że wszyscy jesteśmy kundelkami ;) . Quote
OlaAB Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 PARSONRK napisał(a):W Szczecinie wchodził w grę tylko ten termin - ze względów organizacyjnych A czy możesz napisać jaki sędzia będzie? Quote
PARSONRK Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 OlaAB napisał(a):A czy możesz napisać jaki sędzia będzie? Będzie sędzia z niemiec - na razie poszło pismo i czekamy na odzew. Dam znać jak już będzie pewne kto sędziuje Quote
OlaAB Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 PARSONRK napisał(a):Będzie sędzia z niemiec - na razie poszło pismo i czekamy na odzew. Dam znać jak już będzie pewne kto sędziuje oki, to czekamy Quote
Flaire Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 PARSONRK napisał(a):Będzie sędzia z niemiec - na razie poszło pismo i czekamy na odzew. A czy wiecie wstępnie, że ten sędzia ma ten termin wolny? Quote
PARSONRK Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Flaire napisał(a):A czy wiecie wstępnie, że ten sędzia ma ten termin wolny? Tak tylko teraz czekamy na odp vdh, czy ten sędzia może sedziować zawody tej rangi itd Quote
Flaire Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 PARSONRK napisał(a):Tak tylko tera czekamy na odp vdh, czy ten sędzia może sedziować zawody tej rangi itdDzięki! . Quote
OlaAB Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 UWAGA UWAGA!!! wiadomość dla Agnieszki i Jackie z Porządnej Rodziny (Alternatywa) ponieważ nie wpisałaś maila nie możemy się z Tobą skontaktować przyjeżdżaj na zawody FORT CUP w niedzielę 11.03 - zwolniło się miejsce Quote
Asti Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A jaka szkoda, bo raczej też od 2 Fort Cup. A my jesteśmy w pełni mix :D Coś w stylu corgi + border collie :D Ale na serio to Kulka to kundelek :) Quote
#Vera# Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ha ! To idę przeprowadzić z Nutką poważną rozmowę na temat jej wdrapywania się na palisadę :) Quote
Klaudia :-) Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ola albo Magda wpiszcie kolejną drużyne small "Lose Control" składającą się z Holi,Skarlet i Pikusia Quote
zakla Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A ja jestem zdrowa (jej, jaka to miła odmiana po zimowych :lol: ) i mam nadzieję, że znowu uda mi się wyciągnąć od taty aparat (oczko w głowie tatusia:roll:) i tym razem pójdę pod okna robić zdjęcia, a nie pod słońce. Może wyjdzie coś lepszego niż na zimowych:shake: Quote
ogromek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ja niestety :placz:musze zrezygnowac z jutrzejszych zawodow z powodu wlasnej kontuzji :angryy: jak pech to pech!!!! wiec moze komus uda sie wziąść udzial z listy rezerwowej, maila przed chwilą wysłalam do Fortu Quote
zakla Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 To ja mam pytanie, które mnie dręczy od dłuższego czasu :lol: Co to jest 'Akc' ?:cool3: Quote
stereo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pewnie Akceptacja :cool3: A w każdym razie chodzi o to, czy mieścisz się w limicie zgłoszeń :lol: Quote
zakla Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ahaaa, dzięki :lol: To my się mieścimy :D Mi to się z american kennel clubem kojarzyło:eviltong: Quote
Magdava Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Chcę się jeszcze upewnić, czy kolejność przebiegów będzie taka jak na stronie? Czyli najpierw Agility Open, a potem Agility 0? Nasz pociąg jest dopiero ok. 9 na dworcu w Pruszkowie, więc się ciut spóźnimy... Quote
Polna Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Niestety i ja musze zrezygnować, Fanta ma problemy żołądkowe. Coś ją złapało popołudniu i nie będzie w stanie jutro biegac :placz: Moze przyjade pokibicować;) Quote
OlaAB Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Magdava napisał(a):Chcę się jeszcze upewnić, czy kolejność przebiegów będzie taka jak na stronie? Czyli najpierw Agility Open, a potem Agility 0? Nasz pociąg jest dopiero ok. 9 na dworcu w Pruszkowie, więc się ciut spóźnimy... spoko przerzucę Was gdzieś pod koniec listy Quote
Asti Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Nie trzymajcie w niepewności! Jakie wyniki? Ma ktoś fotki, filmiki?! Quote
olifka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Było bardzo fajnie. Nie byłam na całych bo przyjechałam jako widz ;) Od 9.30 do 12.30 mi w zupełności wystarczyło ;) Mam pare filmików ale beznadziejnych więc nie ma co wstawiać:eviltong: Ogółem psy biegały cudownie:loveu: Quote
Recommended Posts