Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja tylko dodam, że aby zdobyć tytuł, trzeba spełnić jeden warunek - pies musi być sklasyfikowany. Jeśli więc w jakiejś kategorii startowałby 1 kundelek i zaliczyłby same detki, to nagrody nie dostanie. Ale jeśli ukończy choć 1 przebieg (nawet na ostatnim miejscu ;) ), to ma nagrodę w kieszeni :lol: .

Ale spojrzawszy na listę startową, coś mało tych mixów widzę :evil_lol: , a jak przyjdzie do rozdawania nagród, to się okaże, że wszyscy jesteśmy kundelkami ;) .

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OlaAB napisał(a):
A czy możesz napisać jaki sędzia będzie?

Będzie sędzia z niemiec - na razie poszło pismo i czekamy na odzew. Dam znać jak już będzie pewne kto sędziuje

Posted

PARSONRK napisał(a):
Będzie sędzia z niemiec - na razie poszło pismo i czekamy na odzew. Dam znać jak już będzie pewne kto sędziuje

oki, to czekamy

Posted

Flaire napisał(a):
A czy wiecie wstępnie, że ten sędzia ma ten termin wolny?

Tak tylko teraz czekamy na odp vdh, czy ten sędzia może sedziować zawody tej rangi itd

Posted

UWAGA UWAGA!!!
wiadomość dla Agnieszki i Jackie z Porządnej Rodziny (Alternatywa)
ponieważ nie wpisałaś maila nie możemy się z Tobą skontaktować
przyjeżdżaj na zawody FORT CUP w niedzielę 11.03 - zwolniło się miejsce

Posted

A jaka szkoda, bo raczej też od 2 Fort Cup. A my jesteśmy w pełni mix :D Coś w stylu corgi + border collie :D Ale na serio to Kulka to kundelek :)

Posted

A ja jestem zdrowa (jej, jaka to miła odmiana po zimowych :lol: ) i mam nadzieję, że znowu uda mi się wyciągnąć od taty aparat (oczko w głowie tatusia:roll:) i tym razem pójdę pod okna robić zdjęcia, a nie pod słońce. Może wyjdzie coś lepszego niż na zimowych:shake:

Posted

ja niestety :placz:musze zrezygnowac z jutrzejszych zawodow z powodu wlasnej kontuzji :angryy: jak pech to pech!!!! wiec moze komus uda sie wziąść udzial z listy rezerwowej, maila przed chwilą wysłalam do Fortu

Posted

Chcę się jeszcze upewnić, czy kolejność przebiegów będzie taka jak na stronie? Czyli najpierw Agility Open, a potem Agility 0?
Nasz pociąg jest dopiero ok. 9 na dworcu w Pruszkowie, więc się ciut spóźnimy...

Posted

Niestety i ja musze zrezygnować, Fanta ma problemy żołądkowe. Coś ją złapało popołudniu i nie będzie w stanie jutro biegac :placz:

Moze przyjade pokibicować;)

Posted

Magdava napisał(a):
Chcę się jeszcze upewnić, czy kolejność przebiegów będzie taka jak na stronie? Czyli najpierw Agility Open, a potem Agility 0?
Nasz pociąg jest dopiero ok. 9 na dworcu w Pruszkowie, więc się ciut spóźnimy...

spoko
przerzucę Was gdzieś pod koniec listy

Posted

Było bardzo fajnie. Nie byłam na całych bo przyjechałam jako widz ;) Od 9.30 do 12.30 mi w zupełności wystarczyło ;) Mam pare filmików ale beznadziejnych więc nie ma co wstawiać:eviltong: Ogółem psy biegały cudownie:loveu: