Zielsko Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Niestety Szczecin twierdzi, ze moze tylko w tym terminie i podobno juz zglosili zawody do GKSzP. Czy w takim razie jesli w razie czego zrobimy te zawody tydzien pozniej to wszyscy przyjada? Quote
Sajko Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No my tak;) ale ja bym poczekała, czy te zawody zostaną zatwierdzone i dopiero wtedy przeniosła Fort Cup... bo wystąpienie jeszcze o niczmy nie świadczy... Quote
Edyta & Regis Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wydaje mi się,że ten termin jest na tyle odległy, że będzie można sobie wszystko spokojnie rozplanować i tydzień różnicy różnicy nikomu nie zrobi. Quote
Zielsko Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Sajko napisał(a):No my tak;) ale ja bym poczekała, czy te zawody zostaną zatwierdzone i dopiero wtedy przeniosła Fort Cup... bo wystąpienie jeszcze o niczmy nie świadczy... Dlatego czekamy, ale uwazam, ze fair jest poinformowac zawodnikow o takim problemie przed pierwszymi zawodami z serii. Quote
stereo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Edyta & Regis napisał(a):Wydaje mi się,że ten termin jest na tyle odległy, że będzie można sobie wszystko spokojnie rozplanować i tydzień różnicy różnicy nikomu nie zrobi. Zwłaszcza, że tydzien później nie ma żadneh ważnej wystawy. My będziemy bez względu na termin. Quote
kar0lla Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam, Pytanie do organizatorów: jak przyznawany jest "awans" z listy rezerwowej? Na podstawie kolejności zgłoszeń, czy alfabetycznie? Quote
OlaAB Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 kolejności zgłoszeń (podczas rejestrowania zapisywana jest data i godzina zgłoszenia) Quote
OlaAB Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 stereo napisał(a):Zwłaszcza, że tydzien później nie ma żadneh ważnej wystawy. W Szczecinie nie ma żadnej wystawy 13-14.10 ani 20-21.10, więc dla nich też nie powinna robić różnicy zmiana daty (zwłaszcza, że nawet przdstawiciel Szczecina zgłosił się już do nas na zawody ;) ) Quote
BeataG Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 OlaAB napisał(a):W Szczecinie nie ma żadnej wystawy 13-14.10 ani 20-21.10, więc dla nich też nie powinna robić różnicy zmiana daty (zwłaszcza, że nawet przdstawiciel Szczecina zgłosił się już do nas na zawody ;) ) Jest jeszcze taki drobny szczegół jak sędzia. ;) Być może to sędzia nie może w innym terminie. I nie wymagajmy, żeby oddziały dostosowywały terminy zawodów oficjalnych do terminów zawodów nieoficjalnych. Bo wychodzi na to, że nie robią zawodów - źle, chcą robić - jeszcze gorzej. :evil_lol: Quote
OlaAB Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 BeataG napisał(a):Jest jeszcze taki drobny szczegół jak sędzia. ;) Być może to sędzia nie może w innym terminie. I nie wymagajmy, żeby oddziały dostosowywały terminy zawodów oficjalnych do terminów zawodów nieoficjalnych. Bo wychodzi na to, że nie robią zawodów - źle, chcą robić - jeszcze gorzej. :evil_lol: nic takiego nie sugeruję i masz rację, że być może chodzi o sędziego, zresztą może poczekajmy na jakąś wypowiedź organizatora Quote
PARSONRK Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 W Szczecinie wchodził w grę tylko ten termin - ze względów organizacyjnych, dlatego napisałam do Magdy czy można zmienić datę FortCup III. Quote
Ludek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A ja tydzień później mam urodziny rodzicielki:placz: dokładnie 21.10 do tego ona nie mieszka w Warszawie. Jak tydzień później to weźcie może pod uwagę sobotę, a nie niedzielę. Quote
Guciek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mi akurat tata nie musiałby brać wolnego jeśli byłyby w niedzielę. Jesli w sobote - no to musialby, ale ja się dostosuję :eviltong: Quote
Klaudia :-) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dziewczyny napiszcie o której mamy być w Pruszkowie i od której zaczynają się przebiegi. Quote
#Vera# Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Klaudia, Na stronie internetowej Fortu jest napisane, że zgłoszenia zawodników przyjmowane są od 8:30, a rozpoczęcie biegów - 9:00 ;) Quote
Davie Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To ja robię poprawkę: Przesuwamy harmonogram o pół godziny wcześniej! Zaczniemy przyjmować zawodników o 8:00, a pierwszy przebieg rozpocznie się o 8:30. Quote
Flaire Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aby zachęcić zawodników do zgłaszania się wcześnie :-), chce Wam powiedzieć, że będziemy mieli na sprzedaż koszulki z logiem Fort Cup - ale nie mamy ich zbyt wiele, więc aby być pewnym, że uda się kupić koszulkę, należy zgłaszać się WCZEŚNIE! Koszulki kosztują 35 zł, są zielone z nadrukiem na plecach i wyglądają tak: Koszulka + startowe = 50 zł więc i zapłacić łatwiej. :-) Tych, którzy nie chcą koszulek, prosimy o odliczone 15 zł na startowe, żeby usprawnić poranne odhaczanie zawodników bez potrzeby wydawania reszty! Quote
atena501 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Davie']To ja robię poprawkę: Przesuwamy harmonogram o pół godziny wcześniej! Zaczniemy przyjmować zawodników o 8:00, a pierwszy przebieg rozpocznie się o 8:30. Ludziska :crazyeye: , proszę wziąć pod uwagę , że niektórzy przyjeżdzają do Warszawy i Pruszkowa rano pociągiem a tego środka lokomcji nie można przesunąć :shake: Quote
Zielsko Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Spoko, spoko, wystarczy nas zawiadomic, to jakos zaradzimy temu :) Quote
Davie Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Oj, Zielsko, no! A już mogliśmy pięknie szczecińską konkurencję na wstępie wykosić!:evil_lol: :lol: Quote
Edyta & Regis Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 To ja zawiadamiam,że byłabym zobowiązana za wpisanie mnie i Regisowatego gdzieś pod koniec stawki eLek, bo możemy miec problem z dotarciem punkt na 8.30. Przy okazji: Monii z Fioną nie będzie, bo się rozlożyła ostro na grypę.Monia znaczy;) . Quote
Tuathadea1 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Uwaga, Uwaga: Podczas całej edycji FORT CUP będzie można uzsykać nagrodę w dodatkowej kategori: Najlepszy Terrier FORT CUP. :multi: A oto i regulamin: Ustanowiona jest klasyfikacja najlepszego teriera zawodów Fort Cup, odrębnie dla klas "open" i "0". Wyniki przebiegów agility i jumping w klasach "open" i "0" liczone są łącznie dla wszystkich kategorii wzrostu. Za dyskwalifikację naliczane jest po 50 punktów karnych. Wynik klasyfikacji najlepszego teriera zawodów Fort Cup stanowi suma punktów karnych z przebiegów A+J oraz współczynnik (W), liczony jako stosunek sumy czasów ukończonych przebiegów A+J do sumy SCT tych przebiegów w danej kategorii. Najlepszym terierem zawodów Fort Cup zostanie pies, który ukończy przynajmniej jeden przebieg i uzyska najmniejszą liczbę punktów karnych, a w przypadku takiej samej liczby punktów, który będzie miał najmniejszy współczynnik W. Ustanowiona jest klasyfikacja najlepszego teriera serii Fort Cup, odrębnie dla klas "open" i "0". Wyniki przebiegów agility i jumping w klasach "open" i "0" liczone są łącznie dla wszystkich kategorii wzrostu. Za dyskwalifikację lub nieobecność naliczane jest po 50 punktów karnych za każdy przebieg oraz doliczany MCT. Wynik łączny klasyfikacji najlepszego teriera serii Fort Cup stanowi suma punktów karnych ze wszystkich przebiegów A+J oraz współczynnik (W), liczony jako stosunek sumy czasów wszystkich przebiegów do sumy SCT wszystkich przebiegów w danej kategorii. Najlepszym terierem serii Fort Cup zostanie pies, który uzyska najmniejszą liczbę punktów karnych, a w przypadku takiej samej liczby punktów, który będzie miał najmniejszy współczynnik W. Więc - wszystkie terriery - macie jeszcze parę dni na intensywne treningi. :loveu: Quote
Recommended Posts