Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jakoś się spóźniłam- było extra fajowo:multi: i drużyna nasza jest niezmiernie dumna, że tylko o 2s przegrała w ogólnym czasie z druzyną Melanż i Rudzielce:multi: i mamy medale za 2msc i jeszcze mam do tego puchar za najlepszego teriera openów, mimo, że według mnie tym razem nie zasłuzyliśmy:oops:

Łukasz, no mówiłeś coś o kilku fotkach bullbóla... a widzę jedną, nie masz gdzieś więcej przypadkiem?:cool3: jakby co, to na mailika poproszę błagalnie- asajkowska@wp.pl ;)

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aussie napisał(a):
A w ogóle mi tym razem szczególnie wpadły w oko zdjęcia erdeli "światłem malowanych" (w oświetleniu kontrowym - tak się chyba mówi) - wyjątkowo pięknie im się te ich kłaczki podświetliły :-)
Zgadzam się - dwa zdjęcia Misi są doskonałe, a szczególnie to:

Misia wygląda tutaj jak oaza spokoju -zmiast hopki możnaby podstawić... kanapę! :roflt: To zdjęcię w pełni oddaje kwintesencję mojej "skaczącej damy"! :-)

Posted

Sajko: zapomniałam Ci pogratulowac ponownego nosa do czasu zakończenia imprezy. Jeśli kiedyś będzie mi potrzebna sprawdzona wróżka ( z Dragulcem zamiast szklanej kuli ), to będę się z Tobą kontaktować. Wyznacz stawkę;) .

Posted

Edyta, bo ja to widzę w tym Dragulowym łbie- lekko pusty, ale za to jak prawdziwa kula:razz: zresztą on cały jak jedna wielka kulka:evil_lol: ale na swoje usprawiedliwienie chciałam powiedzieć, że 'zimował' u mamy mojej:diabloti:

Posted

Huuurrraaaaaaa!!! :D

Załapaliśmy się na fotkę na przeszkodzie - i to w locie :) jest super!!!
Ogromne dzięki Łukaszu, buziaczki :* i łapa ;)

Gulden - Latający Holender...

Posted

Zocha a nie zapodziały Ci się gdzieś jeszcze przebiegi naszych kudłaczy czyli beardetów Ballady i Mili ??? Prosze , proszę sprawdź :loveu: . Z nas tacy filmowcy, ze połowe przebiegów skasowaliśmy sobie :placz:

Posted

Naprawde wielkie uznanie dla talentu fotograficznego , jestem pod wrażeniem i mamy nadzieję, ze będziesz uraczał nas tą uczta dla oka na każdych zawodach.
Łukasz a nie ma więcej fotek naszych kudłatych potworków na torze , czyli oczywiscie beardetów???

Posted

Dzięki, dziewczyny! To super, Kulka wprawdzie potrafi biegać bez smaczka, ale większa motywacja jest ze smaczkiem! :) Bo my mam zamiar biegać w zerówkach oczywiście :)

Posted

campanulla napisał(a):
a masz ten ostatni przebieg? :razz: innych lepiej nie wstawiaj :eviltong:

No przecie napisałam, że mam wszystkie 4, czyli ostatni tyż :).

Magdava napisał(a):
I dla siebie tylko trzymasz? :mad: Może Avucha też się na jakiś załapała?

Jeśli to maliniak, to jakis jest :)