Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jako członek ( bez żadnych podtekstów ;-) ) Fortu chciałbym podziękować za bardzo miłe słowa dot. organizacji zawodów i sędziowania - skoro różnica jakościowa w pracy sędziów jest aż tak widoczna po "zaliczeniu" przez nich zaledwie 1 zawodów to patrzę z wielką nadzieją w przyszlość (ich i agility na naszym "podwórku" ;-) ):multi: .

Klaudia, Łukasz

Wielkie dzięki za filmy i fotki, super "pamiątki" po kolejnych zawodach trafiły już do Gutkowego archiwum ;-).

Edyta

Łukasz wydobył na światło dzienne to co Gutek stara sie ukryc, kiedy mowie ludziom to ze to tak naprawde kawal skur...(...czybyka) ;-).

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łukasz
zdjęcia przepiękne :multi: - profesjonalne, po prostu rewelacyjne :loveu:
Cieszą oczy oglądających i serca właścicieli.

Klaudia
dzięki za zdjęcia i filmiki - miło jest znów wrócić do tych chwil :lol:
Mniej miło jednak, choć bardzo pouczająco, jest obejrzeć swoje błędy.

Pozdrawiam organizatorów i uczestników zawodów - było SUPER.

Posted

ŁukaszK napisał(a):

dziękuje bardzo za mojego szleńca :loveu:
Edyta&Regis - no to sie ciesze że dobrze obstawiałam :p
aluna&mims - prosze bardzo ;)

Posted

OlaAB: niestety tym razem tylko jedno... ale ogolnie byl jakis zly dzien na szetlandy... :cool1:

a teraz juz ostatnia seria... ;)

fajnie ava chodzi na samych pazurach... :razz:

Posted

YES, YES, YES!!!!!!! Te 4 zdjęcia, to Camiśka. Dzięki Ci Łukaszu ogromne!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia są fajowskie, w pełni oddające fakt, że Cami jest Zawsze na Haju!!!!!!!!

Posted

hahahahha Florkowa! Nie bądź już taka pazerna! Twój Król Lew był na paru fotkach, a np. Pikus na jednym i cieszę się z tego jednego :diabloti::diabloti::loveu::evil_lol:

Posted

FikuMiku napisał(a):
Kofaniutka, ja Cię bardzo proszę :mad: Floruś był raptem dwa razy :eviltong:

o przepraszam 3 razy... :eviltong: nie mowiac o tobie i 1/3 borderka... :mdrmed:
a tak na serio to naprawde juz nic nie mam...

klaudia: a nie masz filmiku z vetka...? :razz:

Posted

Obejrzałam sporą część filmików (dziękuję Wam filmowcy za kawał dobrej roboty :buzi:). Gutek włączył dopalacze :klacz: Super :)
Obejrzałam też wszystkie zdjęcia! To fantastycznie poczuć wreszcie tę atmosferę zawodów :loveu: Łukaszu zdjęcia absolutnie kapitalne! :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękuję Wam wszystkim :)
Pozdrawiam
pauzujące Marysia i Una
www.una.net.pl

Posted

ŁukaszK napisał(a):
o przepraszam 3 razy... :eviltong: nie mowiac o tobie i 1/3 borderka... :mdrmed:
a tak na serio to naprawde juz nic nie mam...

O masz no, wszystko człowiekowi wypomną...:evil_lol:
Dziękujemy pięknie i polecamy się na przyszłość! :p ;)

Posted

Łukaszu i ja dziękuję za tę ucztę estetyczną jaką jest oglądanie Twoich zdjęć :loveu: (no... zdjęć Twojego autorstwa... ;)) A szczególnie oczywiście za moje dziewczyny - Astkę, która załapała się aż na kilka :multi: i Choco - na jedno, ale za to jakie!!! Malowana światłem baletnica :lol:
A w ogóle mi tym razem szczególnie wpadły w oko zdjęcia erdeli "światłem malowanych" (w oświetleniu kontrowym - tak się chyba mówi) - wyjątkowo pięknie im się te ich kłaczki podświetliły :-)

I oczywiście dziękuję też autorkom filmików! :loveu:

Posted

ŁukaszK - bardzo Ci dziękuję za zdjęcie Nutki, nie masz może jeszcze jakiegoś? :) Byłabym bardzo wdzieczna :loveu:
Klaudia - stokrotne dzięki za filmiki :) Najbardziej właśnie zależało mi na tym z obwąchiwaniem ;)