Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było ekstra, super i genialnie! :multi: Jeszcze lepiej niż na Zimowych.
Mniej zawodników, przez co było ciszej i luźniej. Organizacja jak zwykle świetna. Jedyne opóźnienie nastąpiło podczas rozkładania toru agility zerówkowego. A poza tym szybko i sprawnie. Wyniki od razu, wyświetlone.
Sędziowanie zdecydowanie lepsze niż poprzednio. Torki ciekawe. Dostosowane do klas. Torki Beaty Ryl zdecydowanie prostrze. Co nie znaczy, że lepsze. Taki dobry przebieg na początku daje mocnego kopa do dalszych biegów.
Psy wydawały się bardziej skupione niż poprzednio. Mniej głupich detek.
Atmosfera ekstra. Wszyscy dopingowali siebie nawzajem. W końcu każdy zawodnik miał coś wspólnego z innymi (np. był w drużynie z psem z innego klubu). Wszyscy zmęczeni, co było widać po brawach na końcu (a raczej ich marnej imitacji :lol:).
Jedzenie też jak zwykle super.
Teraz trzeba molestować Żaklę i Łukasza o fotki (na pewno kogoś jeszcze też, ale ich widziałam), a Ludka i kogoś ze Szczecina o filmiki. :evil_lol: :diabloti:

Nasza wspaniała drużyna po prostu wymiatała. Obydwa przebiegi na czysto na 1. i 2. miejscu. I łącznie mamy 21 pkt! :multi:
Ja osobiście jestem z Negry bardzo zadowolona. Trzy przebiegi na czysto, jeden z błędem. Pełna koncentracja i powalająca prędkość.

Posted

Było super. Organizacja jak zwykle na wysokim poziomie. Atmosfera świetna. Za to mój pies tropiący od siedmiu boleści... :/ Cóż, bywało gorzej ;)

Posted

Wspaniale:loveu: I mój pies dzielnie walczący w imie drużyny i mniej dzielnie we własne imię:eviltong:
A ja fotki mam tylko i wyłącznie z poza toru. Z wyładowaną lampą na torze raczej nic nie wychodzi:diabloti:

Posted

Mi też się bardzo podobało! :-) Troszkę było dziś przestojów w pewnym momencie, ale w ogóle organizacja super hiper, a i sędziowie widać, że się coraz lepiej sprawują, czyli nauka nie idzie w las! ;-)
No i torki zerówkowe nareszcie na "naszym" (znaczy się astikowym, poziomie), pozwoliły nam się wykazać :cool3:
Dzięki Forcie za wspaniałą zabawę!!! :loveu:

Klaudio, ja bym się uśmiechała o filmiki z moimi dziewczynami :cool3: :-)

Posted

ja tez bardzo dziekuje za zawody, moje zapotrzebowanie na pobieganie wzroslo - co sie chwali - i potrzebuje wiecej ;)
zawody w takim towarzystwie moge miec zawsze, bylo bardzo milo i jakos tak... luzacko - mialam wrazenie, ze wszyscy to z jednego klubu jestesmy (w sumie.. klubu nienormalnych agilitowcow i owszem ;) ), tak jak pisala Karolina, doping dla kazdego gwarantowany, a i oklaski po przebigu odpowiednie ;)

ps: jak za kazdym razem wpakujecie mi nawet jeden batonik (no ale bez przesady, mysle ze kilka czekolad jest odpowiednia nagroda :P) do nagrod to mozecie na mnie liczyc - o batonika bede walczyc z dogami do upadlego! ;)

wiad do LukaszaK - na zdjecia czekam - szczegolnie na jedno takie... takie fajne Krecika... dojzalam je w aparacie - Ania wie ktore - to bede teraz molestowac.. ;)

pozdrawiam

Posted

Nam też siem podobało. Organizacja wciąż na tym samym, wysokim poziomie, wyniki już w necie, fiu, fiu, jestem pod wrażeniem :multi: .
A teraz gorąca kąpiel i kurujemy kulawą kończynę :lol: .

Posted

Hej, jednak mogę! :-) Widać już zmienili i leci przez FlashPlayera jak na YouTube!

Wielkie dzięki :loveu: , tylko szkoda, że początek jest ciemny.

Posted

Chciałabym napisać, że zawody super, ale nie byłabym sobą, gdybym nie poskarżyła się, że sędzia skrzywdził nas niesprawiedliwą "strefą" w drugim przebiegu. Poza tym jednak same pozytywy, szczególnie podobał mi się "telebim" :)