Sajko Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Uuuuu, extra:loveu: znaczy rozumiem, że teriery typu bull też się liczą? o rany, to idę z bombowcem rozmowę motywacyjną przeprowadzać:mad: Quote
Tuathadea1 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 bull, czy nie bull, ważne, że terrier. Motywowanie koniczne!!! Poziom terrierów ma być wysoki, nawet tych niskonożnych :diabloti: Quote
atena501 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Davie napisał(a):Oj, Zielsko, no! A już mogliśmy pięknie szczecińską konkurencję na wstępie wykosić!:evil_lol: :lol: Oooo Davie :mad: , mimo wszystko podniosłaś mnie na duchu :eviltong: , że jedank stanowimy jakąś konkurencję :cool1: Do zobaczyska już wkrótce !!! Quote
Aussie Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tuathadea1 napisał(a):bull, czy nie bull, ważne, że terrier. Motywowanie koniczne!!! Poziom terrierów ma być wysoki, nawet tych niskonożnych :diabloti: He he, a ciekawe czy terier tybetański też się liczy? :lol: A jeden taki biega ;-) Bo to terier tylko z nazwy, z klasyfikacji ozdobny a z pochodzenia pastuch. No i co na to powiecie? :diabloti: Quote
Aussie Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A jeśli chodzi o przesunięcie terminu o tydzień, to mi jest wszystko jedno. Do Szczecina pewnie się nie wybiorę, ale tydzień poźniej nie ma chyba żadnych ciekawych imprez. Co więcej, biegając w imieniny, może wybiegam jakiś prezent? :razz: Quote
aluna&mims Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Bez względu na to w jakim terminie odbędą się ostatnie z serii zawody, my będziemy zgodnie z planem:lol: Quote
Tuathadea1 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cóż, podobno ta nazwa to wynik jakiejś pomyłki. Formalnie, niestety, to nie jest terrier, i jednak po konsultacjach nie zaliczymy go do terierów. Sorry. Quote
Flaire Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No to jak juz ogłaszamy nagrody specjalne... :-) Mokka i ja mamy przyjemność ogłosić nagrodę specjalną: Najlepszy mix Fort Cup! Nagroda będzie przyznana na zakończenie całej serii zawodów Fort Cup oddzielnie w każdej kategorii wzrostowej i oddzielnie w klasie 0 i Open, dla najwyżej uplasowanego (według punktacji Fort Cup) mixa w danej klasie i kategorii. A więc zapraszamy wszystkie mixy do specjalnych starań, a my starań dołożymy, żeby nagrody były równie specjalne! :-) Quote
Guciek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A my jestesmy mix, haha. Ale i tak nie dla nas nagroda :lol: Chciałam się z Wami podzielić szczęśliwą wiadomością 8) Szukamy kogoś, kto chętnie dołączy do naszego teamu, który na razie składa się ze mnie z moją eLką Goferem i aluna&mims z BC Avalonem :) Są chętni? :cool3: Nazwa jeszcze nie wymyslona :) Quote
yassue Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no dalej, kto ufunduje dla najlepszego dalmatynczyka? :cool3: :PROXY5: :B-fly: Quote
Flaire Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Gucio napisał(a):A my jestesmy mix, haha. Ale i tak nie dla nas nagroda :lol:Jak to, nie dla Was? A dla kogo w takim razie? Sprężać się trzeba i motywować, a nie gadać, że nie dla Was! Quote
stereo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Flaire, a co uznajecie za mixa? Takie typowe kundelki, czy takie niby rasowce jak moja też? Quote
Flaire Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 stereo napisał(a):Flaire, a co uznajecie za mixa? Takie typowe kundelki, czy takie niby rasowce jak moja też?stereo, uznajemy zasadę rasowy=rodowodowy, więc dla nas mixem jest wszystko, co nie ma prawa do związkowego rodowodu. :-) Czyli zdecydowanie wszystkie nierodowodowe rasopodobne psy kwalifikują się do naszej nagrody specjalnej! :-) Quote
Guciek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ano, bo my startujemy od Fort CUP 2! ;-) Aaaa zapomniałam dodac - nasz team bedzie startował od drugiej edycji, jesli jest ktos chetny :) Quote
stereo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Super! Mamy szanse na nagrode specjalna. No to musimy sie postarac... :) Quote
Flaire Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Gucio napisał(a):Ano, bo my startujemy od Fort CUP 2! To tylko znaczy, że musicie się jeszcze bardziej postarać! ;-) Quote
stereo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Polna napisał(a):a dla bigil cos będzie hiehie Jak se ufundujesz, to bedzie :evil_lol: Quote
Guciek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Flaire napisał(a):To tylko znaczy, że musicie się jeszcze bardziej postarać! ;-) No to trudno, nie mam wyjscia, zmotywowalas mnie! :evil_lol: Podbijemy cały obóz a potem FORT Cup 8) Quote
Flaire Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Klaudia :-) napisał(a):my też do miksa się liczymy:-) No ja myślę, że konkurencja będzie ostra! :-) Ale o to chodzi! :-) Quote
APSA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Flaire']No to jak juz ogłaszamy nagrody specjalne... :-) Mokka i ja mamy przyjemność ogłosić nagrodę specjalną: Najlepszy mix Fort Cup! Ojej, teraz to dopiero się czuję zmotywowana :loveu: Quote
2Monika2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pikuś do dzieła....:cool3: i po raz pierwszy Pikuś konkuruje ze swoim "ukochanym" kuzynem - Florkiem :razz: Quote
FikuMiku Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 2Monika2 napisał(a):Pikuś do dzieła....:cool3: i po raz pierwszy Pikuś konkuruje ze swoim "ukochanym" kuzynem - Florkiem :razz: Mam tylko nadzieję, że to się nie przerodzi w spontaniczne zapasy :evil_lol: Quote
Recommended Posts