Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uuuuu, extra:loveu: znaczy rozumiem, że teriery typu bull też się liczą? o rany, to idę z bombowcem rozmowę motywacyjną przeprowadzać:mad:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Davie napisał(a):
Oj, Zielsko, no! A już mogliśmy pięknie szczecińską konkurencję na wstępie wykosić!:evil_lol: :lol:

Oooo Davie :mad: , mimo wszystko podniosłaś mnie na duchu :eviltong: , że jedank stanowimy jakąś konkurencję :cool1:

Do zobaczyska już wkrótce !!!

Posted

Tuathadea1 napisał(a):
bull, czy nie bull, ważne, że terrier.

Motywowanie koniczne!!! Poziom terrierów ma być wysoki, nawet tych niskonożnych :diabloti:

He he, a ciekawe czy terier tybetański też się liczy? :lol: A jeden taki biega ;-)
Bo to terier tylko z nazwy, z klasyfikacji ozdobny a z pochodzenia pastuch. No i co na to powiecie? :diabloti:

Posted

A jeśli chodzi o przesunięcie terminu o tydzień, to mi jest wszystko jedno. Do Szczecina pewnie się nie wybiorę, ale tydzień poźniej nie ma chyba żadnych ciekawych imprez. Co więcej, biegając w imieniny, może wybiegam jakiś prezent? :razz:

Posted

No to jak juz ogłaszamy nagrody specjalne... :-)

Mokka i ja mamy przyjemność ogłosić nagrodę specjalną:

Najlepszy mix Fort Cup!

Nagroda będzie przyznana na zakończenie całej serii zawodów Fort Cup oddzielnie w każdej kategorii wzrostowej i oddzielnie w klasie 0 i Open, dla najwyżej uplasowanego (według punktacji Fort Cup) mixa w danej klasie i kategorii.

A więc zapraszamy wszystkie mixy do specjalnych starań, a my starań dołożymy, żeby nagrody były równie specjalne! :-)

Posted

A my jestesmy mix, haha. Ale i tak nie dla nas nagroda :lol:

Chciałam się z Wami podzielić szczęśliwą wiadomością 8) Szukamy kogoś, kto chętnie dołączy do naszego teamu, który na razie składa się ze mnie z moją eLką Goferem i aluna&mims z BC Avalonem :) Są chętni? :cool3: Nazwa jeszcze nie wymyslona :)

Posted

Gucio napisał(a):
A my jestesmy mix, haha. Ale i tak nie dla nas nagroda :lol:
Jak to, nie dla Was? A dla kogo w takim razie? Sprężać się trzeba i motywować, a nie gadać, że nie dla Was!

Posted

stereo napisał(a):
Flaire, a co uznajecie za mixa? Takie typowe kundelki, czy takie niby rasowce jak moja też?
stereo, uznajemy zasadę rasowy=rodowodowy, więc dla nas mixem jest wszystko, co nie ma prawa do związkowego rodowodu. :-) Czyli zdecydowanie wszystkie nierodowodowe rasopodobne psy kwalifikują się do naszej nagrody specjalnej! :-)

Posted

Flaire napisał(a):
To tylko znaczy, że musicie się jeszcze bardziej postarać! ;-)

No to trudno, nie mam wyjscia, zmotywowalas mnie! :evil_lol: Podbijemy cały obóz a potem FORT Cup 8)

Posted

[quote name='Flaire']No to jak juz ogłaszamy nagrody specjalne... :-)

Mokka i ja mamy przyjemność ogłosić nagrodę specjalną:

Najlepszy mix Fort Cup!

Ojej, teraz to dopiero się czuję zmotywowana :loveu:

Posted

2Monika2 napisał(a):
Pikuś do dzieła....:cool3:
i po raz pierwszy Pikuś konkuruje ze swoim "ukochanym" kuzynem - Florkiem :razz:

Mam tylko nadzieję, że to się nie przerodzi w spontaniczne zapasy :evil_lol: