Magda i Saga Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Bydgoszczeki to Regis z Edytą i Astro z Martą, więc tez jeszcze początkujace pary, będziecie świetną drużyną:p Quote
Davie Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 To teraz powinny być BYDGOSZCZE(cin)KI... :cool3: ;) Quote
Magda i Saga Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ja jestem za, bardzo ładnie: Bydgoszczecinki, czarny koń zawodów:lol: Tym bardziej, ze dzięki Balladzie szczecinki im zdecydowanie przybędzie Quote
stereo Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Na jakiej wysokości będą tyczki w przebiegach drużynowych? Zerówkowych czy openowych? I będzie można biegać z piłką/jedzeniem? Jeśli ta informacja gdzieś już była, to przepraszam. Widocznie przegapiłam ;) Quote
Edyta & Regis Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Atena,pewnie,że się zgadzają;). W trójkę raźniej niż w dwójkę. A właściwie raźniej w szóstkę niż w czwórkę. Do zobaczenia. Quote
Davie Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='stereo']Na jakiej wysokości będą tyczki w przebiegach drużynowych? Zerówkowych czy openowych? I będzie można biegać z piłką/jedzeniem? Jeśli ta informacja gdzieś już była, to przepraszam. Widocznie przegapiłam ;) Tyczki będą na wysokości zerówek, z możliwością podniesienia do openów. Czyli zerówki biegają z założenia o oczko niżej, a openowcy mają opcję podwyższenia do normalnej wysokości. I tak w mojej drużynie DEATH WISH VI :diabloti: Joga i Mono będą biegać na najwyżej podniesionych tyczkach, a "zerówkowicz" Alacer na obniżonych o jeden poziom. Zerówki jak zwykle mogą używac motywatorów w każdym przebiegu, a zaawansowani nie. Quote
stereo Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Davie, dzięki za odpowiedź. Tak myślałam, ale zawsze warto się upewnić ;) Quote
Davie Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Polna napisał(a):MOzna jeszcze druzyne zgłosić ? Ola, zgłaszajcie!:razz: Quote
atena501 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Edyta & Regis napisał(a):Atena,pewnie,że się zgadzają;). W trójkę raźniej niż w dwójkę. A właściwie raźniej w szóstkę niż w czwórkę. Do zobaczenia. Dzięki wielkie, damy z siebie wszystko :razz: , oby Ballada nie wiecej niż trzeba :eviltong: Quote
Tuathadea1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cyz ktoś ma ochotę poskakać w drużynie z dwoma terrierami? Szukamy kogoś na trzeciego ..... w kategorii L. 1. Corsa z Płockiego Wzgórza (Kerry Blue Terrier) 2. Britney Beauty Bamby (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) 3. BRAK Nazwa drużyny: Gloria victis :cool3: Quote
Magda i Saga Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ach, zazdroszczę wam naprawdę. Pojechałabym chętnie trzeci weekend z rzędu do Pruszkowa. Drogę znam juz na pamięć. Życzę wszystkim zwycięstwa, sędziom trafnych decyzji i wytrwałości, a sobie nóg niełamania:placz: Quote
Guciek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tuathadea1 napisał(a):Cyz ktoś ma ochotę poskakać w drużynie z dwoma terrierami? Szukamy kogoś na trzeciego ..... w kategorii L. 1. Corsa z Płockiego Wzgórza (Kerry Blue Terrier) 2. Britney Beauty Bamby (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) 3. BRAK Nazwa drużyny: Gloria victis :cool3: My bysmy byli chetni, ale dopiero od FORT Cup 2 :placz: Ja mam eLke... Quote
Magdava Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tuathadea jeśli przyjmiecie do drużyny zerówkową maliniaczke, to ja i Ava chętnie dołączymy na trzeciego ;) Quote
Tuathadea1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mgadava, jeżeli pragniesz dołączyć do naszej drużyny, to zapraszamy. Zgłosimy to jakby co gdzie trzeba :cool3: Gucio, dziękujemy za zgłoszenie, ale my zaczynamy stary w FORT CUP już w marcu, niestety. Quote
Magdava Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziękuję za zaproszenie :) W takim razie zgłaszajcie nas towarzysze gdzie trzeba ;) i do zobaczenia na zawodach :multi: Quote
Guciek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Gucio, dziękujemy za zgłoszenie, ale my zaczynamy stary w FORT CUP już w marcu, niestety. Nie ma sprawy, Gofer za smarkaty jeszcze na starty marcowe niestety ;-) Quote
.ania Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O której zaczynają się zawody i do której godziny trzeba się zgłaszać? Ania. Quote
talut Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nas chyba jednak nie będzie :placz::placz::placz: Quote
OlaAB Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 talut to decyduj się - bo jeżeli Ty nie jedziesz to ktoś może na Twoje miejsce pojechać ale musimy to wiedzieć Quote
Zielsko Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [SIZE="5"]Mam bardzo wazne pytanie do uczestnikow FORT CUP. Okazuje sie, ze oddzial w Szczecinie chce zrobic Final Pucharu Polski Agility w Szczecinie w terminie pokrywajacym sie z FORT CUP 3. Co uwazacie, ze powinnismy zrobic? Quote
Mokka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Zielsko']Mam bardzo wazne pytanie do uczestnikow FORT CUP. Okazuje sie, ze oddzial w Szczecinie chce zrobic Final Pucharu Polski Agility w Szczecinie w terminie pokrywajacym sie z FORT CUP 3. Co uwazacie, ze powinnismy zrobic? Może w kolejności - poprosić Szczecin o zmianę terminu ze względu na to, iż Fort Cup jest cykliczny, został już ogłoszony i sporo osób zapisało się już nawet na 3-cie zawody - jeśli Szczecin się nie zgodzi, to zmienić termin ABSOLUTNIE NIE ODWOŁYWAĆ ZAWODÓW!!! Oczywiście można spróbować utrzymać zawody w zaplanowanym terminie i rywalizować z pucharem, ale obawiam się, że wielu uczestników będzie wtedy w dużej rozterce... Quote
Recommended Posts