Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na jakiej wysokości będą tyczki w przebiegach drużynowych? Zerówkowych czy openowych? I będzie można biegać z piłką/jedzeniem?
Jeśli ta informacja gdzieś już była, to przepraszam. Widocznie przegapiłam ;)

Posted

[quote name='stereo']Na jakiej wysokości będą tyczki w przebiegach drużynowych? Zerówkowych czy openowych? I będzie można biegać z piłką/jedzeniem?
Jeśli ta informacja gdzieś już była, to przepraszam. Widocznie przegapiłam ;)

Tyczki będą na wysokości zerówek, z możliwością podniesienia do openów. Czyli zerówki biegają z założenia o oczko niżej, a openowcy mają opcję podwyższenia do normalnej wysokości. I tak w mojej drużynie DEATH WISH VI :diabloti: Joga i Mono będą biegać na najwyżej podniesionych tyczkach, a "zerówkowicz" Alacer na obniżonych o jeden poziom.
Zerówki jak zwykle mogą używac motywatorów w każdym przebiegu, a zaawansowani nie.

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
Atena,pewnie,że się zgadzają;). W trójkę raźniej niż w dwójkę. A właściwie raźniej w szóstkę niż w czwórkę. Do zobaczenia.

Dzięki wielkie, damy z siebie wszystko :razz: , oby Ballada nie wiecej niż trzeba :eviltong:

Posted

Cyz ktoś ma ochotę poskakać w drużynie z dwoma terrierami? Szukamy kogoś na trzeciego ..... w kategorii L.

1. Corsa z Płockiego Wzgórza (Kerry Blue Terrier)
2. Britney Beauty Bamby (Irish Soft Coated Wheaten Terrier)
3. BRAK

Nazwa drużyny: Gloria victis :cool3:

Posted

Ach, zazdroszczę wam naprawdę. Pojechałabym chętnie trzeci weekend z rzędu do Pruszkowa. Drogę znam juz na pamięć. Życzę wszystkim zwycięstwa, sędziom trafnych decyzji i wytrwałości, a sobie nóg niełamania:placz:

Posted

Tuathadea1 napisał(a):
Cyz ktoś ma ochotę poskakać w drużynie z dwoma terrierami? Szukamy kogoś na trzeciego ..... w kategorii L.

1. Corsa z Płockiego Wzgórza (Kerry Blue Terrier)
2. Britney Beauty Bamby (Irish Soft Coated Wheaten Terrier)
3. BRAK

Nazwa drużyny: Gloria victis :cool3:

My bysmy byli chetni, ale dopiero od FORT Cup 2 :placz: Ja mam eLke...

Posted

Mgadava, jeżeli pragniesz dołączyć do naszej drużyny, to zapraszamy. Zgłosimy to jakby co gdzie trzeba :cool3:

Gucio, dziękujemy za zgłoszenie, ale my zaczynamy stary w FORT CUP już w marcu, niestety.

Posted

Gucio, dziękujemy za zgłoszenie, ale my zaczynamy stary w FORT CUP już w marcu, niestety.

Nie ma sprawy, Gofer za smarkaty jeszcze na starty marcowe niestety ;-)

Posted

[SIZE="5"]Mam bardzo wazne pytanie do uczestnikow FORT CUP. Okazuje sie, ze oddzial w Szczecinie chce zrobic Final Pucharu Polski Agility w Szczecinie w terminie pokrywajacym sie z FORT CUP 3. Co uwazacie, ze powinnismy zrobic?

Posted

[quote name='Zielsko']Mam bardzo wazne pytanie do uczestnikow FORT CUP. Okazuje sie, ze oddzial w Szczecinie chce zrobic Final Pucharu Polski Agility w Szczecinie w terminie pokrywajacym sie z FORT CUP 3. Co uwazacie, ze powinnismy zrobic?

Może w kolejności

- poprosić Szczecin o zmianę terminu ze względu na to, iż Fort Cup jest cykliczny, został już ogłoszony i sporo osób zapisało się już nawet na 3-cie zawody

- jeśli Szczecin się nie zgodzi, to zmienić termin

ABSOLUTNIE NIE ODWOŁYWAĆ ZAWODÓW!!!

Oczywiście można spróbować utrzymać zawody w zaplanowanym terminie i rywalizować z pucharem, ale obawiam się, że wielu uczestników będzie wtedy w dużej rozterce...