Paskuda_Bandzior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 yyyy no właśnie :):) o inwencję to mi chodziło w nazwach team'ów :) ciesze sie że wyjaśnione :p edit: zeedytowałam swojego posta dla jasności :razz: Quote
myriad Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Death Wish VI Ostateczna Demolka!!! ..... no tarzam sie po podlodze ze smiechu :lol: :lol: :lol: Ale bedzie zabawa! Quote
aluna&mims Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A ja nie dostałam potwierdzenia żadnego mailem, a zgłaszałam na wszystkie od razu... Quote
OlaAB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dostaliśmy odbitkę "user nieznany" - a wysyłałam nawet ręcznie ze swojego konta na pewno dobry adres wpisałaś? - prześlij mi na PW to sprawdzę Quote
Davie Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 myriad napisał(a):Death Wish VI Ostateczna Demolka!!! ..... no tarzam sie po podlodze ze smiechu :lol: :lol: :lol: Ale bedzie zabawa! :evil_lol: ;) Justynko, pozdrów od nas ducha Ch. Bronsona! :cool3: Quote
Folka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 teraz tylko pozostało czekac :razz: a suczka z poczatkiem cieczki , mogłaby biec ? bo chyba nas na nieszczescie chwytnie jakies dziadostwo , na koniec lutego - poczatek marca.Ze akurat w tedy :angryy: mam nadzieje ze jednak nie chwytnie nas :placz: Quote
OlaAB Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jeszcze są 2 wolne miejsca :cool3: ... komu, komu.... :evil_lol: a swoją drogą ustanowiliśmy właśnie rekord w szybkości zgłaszania się na zawody o 16.00 a więc 4 godziny po wystawieniu formularza było zgłoszonych (spoza FORTu) 46 osób na 50 możliwych :multi: przy czym 39 było zgłoszonych do 12.30 :crazyeye: ps. licze tylko zawody pierwsze gdzie jest limit Quote
atena501 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 OlaAB napisał(a):dostaliśmy odbitkę "user nieznany" - a wysyłałam nawet ręcznie ze swojego konta na pewno dobry adres wpisałaś? - prześlij mi na PW to sprawdzę a ja zgłaszałam 4 psy i do żadnego nie dostałam potwiedzenia :eviltong: Quote
OlaAB Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 już sprawdzam adres e-mail w sytuacji poprzedniej był w nim błąd :eviltong: prześlij mi może na PW jaki powinien być Edit: - jeden pies już widzę - nie ma wpisanego adresu e-mail:eviltong: Edit1: - wysłałam 1 potwierdzenie mam nadzieję, że dojdzie bo nie mam odbitki o błędzie Quote
atena501 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='OlaAB']już sprawdzam adres e-mail w sytuacji poprzedniej był w nim błąd :eviltong: prześlij mi może na PW jaki powinien być Edit: - jeden pies już widzę - nie ma wpisanego adresu e-mail:eviltong: Edit1: - wysłałam 1 potwierdzenie mam nadzieję, że dojdzie bo nie mam odbitki o błędzie Wszystkie zgłoszenia Psiego Rancza e-mail - psieranczo@onet.pl Quote
atena501 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dzięki wielkie, potwierdzenie szt 1 dotarło !! Quote
Asti Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Życzę wszystkim powodzenia na zawopdach nr 1! Mam nadzieję, że uda mi się wystąpić w kolejnych :D Quote
Folka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 powodzenie sie przyda , a jeszcze bardziej szczescie ;) juz sie nie moge doczekac :D Quote
Ania i Salma Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Chyba wszyscy nie mogą się doczekać :eviltong: Ja póki co muszę zająć sie sesją i jutrzejszym egzaminem z biochemii :angryy: Ale moze jak dobrze mi pojdzie to rodzice dofinansują moj wyjazd z własnej kieszeni :cool3: Szkoda tylko, że tylko ja jadę z Wrocławia :placz: Quote
Folka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 e tam , to skad jedziesz sie nie liczy ;) wazne ze jedziesz ;P Quote
APSA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ha ha, zamknęłam listę! :lol: Saba dostała potwierdzenie, Punia jest już na liście rezerwowej :lol: Czy Choco jest już w jakiejś drużynie? :cool3: Edit: już wiem, już mam drużynę :multi: Quote
OlaAB Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 mam prośbe, są dwa tygodnie do zawodów - jeżeli ktokolwiek wie, że nie może przyjechać - dajcie znać, są osoby na liście rezerwowej i szkoda by było aby "zmarnowało się miejsce" dziekuje :loveu: Quote
atena501 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Warszawiacy potrzebna pomoc w znalezieniu taniego noclegu z psami. Trzy dziewczyny z trzema duzymi psami szukają noclegu w Warszawie lub okolicach Quote
OlaAB Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 przypominam o możliwości wcześniejszego podania nazwy i składu drużyny (do Magdy lub do mnie), lista zawodników jest cały czas widoczna na stronie KA Fort wcześniejsze ustalenie zapobiegnie zamieszaniu w czasie zawodów, jest mniej psów ale więcej przebiegów więc również zależeć nam będzie na sprawnym przebiegu zawodów :multi: Szczecin!- podaliście 4 psy w drużynie prosze o info, który pies zmienia team :cool3: Quote
atena501 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ola , usuń Ballade, ale niestety nie wiem do jakiego teamu mogę przejść, bo nikt nas nie chce:placz: Quote
Magda i Saga Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Przejdź do Bydgoszczeków, bo ja wypadam z drużyny i jednego im brakuje w L Quote
Magda i Saga Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jeszcze szukam miejsca w druzynie M dla Moniki z Fionką Quote
Sajko Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Magda, ale w Mach jeszcze tyyyle wolnych psów! Zorganizuj panny jakoś;) A dlaczego wypadasz z L? Znaczy nie przyjeżdżasz??:-( Quote
atena501 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Magda i Saga napisał(a):Przejdź do Bydgoszczeków, bo ja wypadam z drużyny i jednego im brakuje w L Dzięki Magda za zaproszenie !!! Czy Bydgoszczeki zgadzają sie na debiutantkę (nie licząc szczecińskiego Ialu) Balladę? :p Quote
Magda i Saga Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie przyjeżdżam, na moje miejsce jedzie Monika z Fionką, juz to zgłosiłam organizatorom. Jadę z rodzina na narty:-( Quote
Recommended Posts