Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,
Czy ktoś może wybiera się na Kosmiczny Obóz Freexy i mógłby zostać moim opiekunem ? Bardzo chciałabym się wybrać z moim 18mies cockerem, ale problemem jak zawsze jest opiekun, chociaż na obozie będe miała już 17lat.. :roll:
Będe bardzooo wdzięczna za pomoc, bo byłby to już 3 obóz z którego musze przez to zrezygnować.. :-(

Pozdrawiam, Paulina

Edited by paulaa.
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mogłabys cos wiecej napisac o obozie? bo na razie na stronie maja tylko termin
ja mogłabym być jesli by mi pozwolili, gdyby obóz kosztował w miare normalnie i był w niedużej odległosci ode mnie, oraz czy z moim dojdziemy do jakiegos normalnego posłuszeństwa(i czy miejsce by jeszcze było:)

Posted

[quote name='paulaa.']Też wiem tylko tyle co jest tu: http://www.agilityinfo**********/seminaria,11/kosmiczny-oboz-freexowy-2-8-7-2012,1949.html
Wiem tylko, że szukają jak najlepszego ośrodka i od tego co znajdą, będzie pewnie uzależniona cena, wcześniej ma być info na stronie. ;)
Macie sporo czasu, a masz na prawde podatnego na szkolenie psa, dacie rade. :smile:

wiem że mamy:) mam zamiar zapisac się na posłuszeństwo więc może damy rade.

Posted

Kirinna napisał(a):
No to ja moge jechać ale za zgodą rodziców. Nie moge być opiekunem.
Jak cena i miejsce nam będzie pasować to może pojedziemy

Mi również pozwolili jechać za zgodą rodziców, mam nadzieje, że się załapiemy, bo dużo chętnych. :smile:

Posted

paulaa. napisał(a):
Mi również pozwolili jechać za zgodą rodziców, mam nadzieje, że się załapiemy, bo dużo chętnych. :smile:

trzebA pilnowac terminu:) w te sobote będą zgłoszenia?

Posted

Kirinna napisał(a):
trzebA pilnowac terminu:) w te sobote będą zgłoszenia?

Tak, w ten weekend podobno będzie info i zgłoszenia. Może się załapiemy i mam nadzieje, że cena też nie będzie powalająca. :smile:

Posted

paulaa. napisał(a):
Tak, w ten weekend podobno będzie info i zgłoszenia. Może się załapiemy i mam nadzieje, że cena też nie będzie powalająca. :smile:

Cena najważniejsza. My musimy iść jeszcze posłuszeństwo wiem jeśli będzie za drogo to możemy nie pojechać:) a na który termin się chcesz zapisać? Dla mnie na pewno tylko jeden i prawdopodobnie pierwszy

Posted

Kirinna napisał(a):
Cena najważniejsza. My musimy iść jeszcze posłuszeństwo wiem jeśli będzie za drogo to możemy nie pojechać:) a na który termin się chcesz zapisać? Dla mnie na pewno tylko jeden i prawdopodobnie pierwszy

Ja myślałam, że jest tylko jeden. :D Podany był chyba tylko 1 na forum agility. O.o Możesz mi przybliżyć jakie są te terminy ? :smile:

Posted

paulaa. napisał(a):
Ja myślałam, że jest tylko jeden. :D Podany był chyba tylko 1 na forum agility. O.o Możesz mi przybliżyć jakie są te terminy ? :smile:

Odpisali mi na moje pytanie że są2 terminy. Jeden taki jak na stronie a drugi chyba zaraz po nomi w następnym tyg.

Posted

Kirinna napisał(a):
Odpisali mi na moje pytanie że są2 terminy. Jeden taki jak na stronie a drugi chyba zaraz po nomi w następnym tyg.

A czyli my na pewno na 1, drugi mi niestety totalnie nie pasuje, jeśli będzie to ten tydzień po.. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
A czyli my na pewno na 1, drugi mi niestety totalnie nie pasuje, jeśli będzie to ten tydzień po.. ;)

Ją będę walczyć o 1:-). Ale najpierw muszę zobaczyć zgłoszenie i cenę

Posted

Kirinna napisał(a):
Ją będę walczyć o 1:-). Ale najpierw muszę zobaczyć zgłoszenie i cenę

też jestem ciekawa ceny, mam nadzieje że nie będzie taka kosmiczna jak obóz. :evil_lol:

Posted

Kirinna napisał(a):
Cena to 1000 wiecie wiem czy jadę:/

Jak na warunki to cena jest w miare, niestety agility drogi sport, chociaż moi rodzice nadal narzekają. Czyli nie jedziecie ? :roll:

Posted

Kirinna napisał(a):
Zgłoszenie wyśle najwyżej później zrezygnuje

Najwyżej jak ja się nie załapie, bo niestety tego dnia będe już w szkole, to możesz nam odstąpić. :D Ale mam jednak nadzieje cudem się załapać jakoś..

Posted

ooo, nie wiedziałam że założyłaś wątek.:D

ja czekam na odpowiedź od nich... jak oni się zgodzą na dore i rodzice to nie wiem , mame posadze przy kompie dam jej instrukcje i mnie zgłosi.:D marzenia głupia kasa.:(

Posted

Kirinna napisał(a):
mam nadzieje że jednak sie załapiesz:) bo jeśli zarobie to pojade a tak zupełnie nie znając nikogo to nie lubie:) a rzeczywiście fajnie się zapowiada

Też mam taką nadzieje i też się boje sama jechać. ;) A ze Scoobym biore się do roboty jeśli chodzi o przywołanie, bo to jeszcze troche leży, ale na szczęście na obozie było mi łatwiej jak znał psy, więc może i tu tak będzie.. :smile:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ooo, nie wiedziałam że założyłaś wątek.:D

ja czekam na odpowiedź od nich... jak oni się zgodzą na dore i rodzice to nie wiem , mame posadze przy kompie dam jej instrukcje i mnie zgłosi.:D marzenia głupia kasa.:(

Pożycze ci wrazie czego, jak mnie też zgłosisz, bo sierota pewnie nie zdąże. :D