Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nic nie pisalismy mielismy przykra sprwe rodzinna ale jest juz lepiej:) no wiec tak mieszkamy juz w szczecinie:) wkoncu Bass nie bardzo sie cieszy z tego powodu w tym szczecinie nie ma gdzie isc z takim duzym psem:) a poza tym nie lubi on miasta no wiec jak wczesniej pisalam zapraszam na kawe czy cos tam co lubicie:) jestem wolna bass tez:)

Posted

Bass z rodziną napisał(a):
Dawno nic nie pisalismy mielismy przykra sprwe rodzinna ale jest juz lepiej:) no wiec tak mieszkamy juz w szczecinie:) wkoncu Bass nie bardzo sie cieszy z tego powodu w tym szczecinie nie ma gdzie isc z takim duzym psem:) a poza tym nie lubi on miasta no wiec jak wczesniej pisalam zapraszam na kawe czy cos tam co lubicie:) jestem wolna bass tez:)

Bardzo mi przykro...
Ja myślałam, że Wy na zawsze do Gryfina...Ja chętnie Was odwiedzę:lol:, ale niestety dopiero po świętach, napiszę po Świętach na pw. Pozdrawiam:lol:

Posted

A ja chciałabym nieśmiało, tak po cichu poinformować, że Boss, psiak, o którym mowa w pierwszym poście, ten co siedział za kratami od 2009:shake:, poszedł wczoraj do domu....:pmam nadzieję, że trafił na takich ludzi jak Wy...Gosia, od waszego Basiora wszystko się zaczęło, możecie być z siebie dumni...:Rose:kilka bid znalazło domki, zajrzyjcie na wątek pliss, aha i kawę parz, ja po Świętach na bank się wpraszam:evil_lol:

wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223296-PSY-które-przebywają-w-schronisku-w-Szczecinie-!-Wątek-zbiorczy/page3

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich. Niestety ale zachowanie Bassa jest bardzo zle . Bass pokazuje teraz swoja prawdziwa nature , konsultowalismy sie z trenerem szkolacym psy ,stosowalismy jego zalecenia ,po przeprowadzce dalej je stosowalismy ale zachowanie Bassa nie zmienilo sie jest bardzo agresywny dla innych psow mamy wiec problem bo w naszej okolicy jest mnostwo psow wiec nasz spacer to dla mnie koszmar stres i strach bo nie mam tyle sily aby go utrzymac nie reaguje na nic na polecenia na komendy robi co chce. Pomimo tego Bass jest kochany dla ludzi i dzieci slodki ale nie potrafimy i nie mamy warunkow zeby zajmowac sie nim tak aby nie byl zagrozeniem dla zwierzat wiec postanowilismy ze poszukamy mu domu w ktorym bedzie ogrod pole czy cos takiego bo do miejskiego zycja sie on nie nadaje nie umnie w nim funkcjonowac. Wiec prosimy was o pomoc w znalezieniu mu takiego domu w szczecinie lub okolicy zeby czul sie wolny i dobrze. Do schroniska napewno go nie oddamy.

Posted

Bass z rodziną napisał(a):
Bass jest kochany dla ludzi i dzieci slodki ale nie potrafimy i nie mamy warunkow zeby zajmowac sie nim tak aby nie byl zagrozeniem dla zwierzat wiec postanowilismy ze poszukamy mu domu w ktorym bedzie ogrod pole czy cos takiego bo do miejskiego zycja sie on nie nadaje nie umnie w nim funkcjonowac. Wiec prosimy was o pomoc w znalezieniu mu takiego domu w szczecinie lub okolicy zeby czul sie wolny i dobrze. Do schroniska napewno go nie oddamy.

Oczywiście, że pomożemy.

Rozumiem, że podjęcie tej decyzji nie było łatwe...współczuję Wam. Wiele dobrego zrobiliście dla niego. Daliście mu szanse na nowe, lepsze zycie.
Będziemy szukać dobrego domku dla Bassa :)

Posted

Oczywiscie ze tylko to . Tylko ze to nie jest tylko szczekanie to jest mega agresia rzucal sie wczesniej tylko na psy teraz juz mu przeszkadzaja suki nie mozna isc z nim normalnie na spacer wszystkie psy atakuje przy tym nie da sie go utrzymac nie chodzi o to ze pies nam sie znudzil i ze chcemy go oddac czy ze nie chcemy jego tylko innego chodzi o jego zachowanie wobec innych zwierzat nie akceptuje innych psow a w miescie przejsc z nim spokojnie to cud bo jest mnostwo pso i kiedys dojdzie do nieszczescie nie raz wywinal sie z szelek wtedy to byla akcja straszenie policja wizyta u weterynarza i wkoncu ktorys postanowi ze trzeba go uspic i co ja wtedy zrobie???????????? nie bede miala serca do tego

Posted

jak bym miala domek z pgrodkiem to bym w d... miala ze atakuje inne psy ale my jednak mieszkamy w miescie i to jest problem ludzie tez sie boja takiego zachowania u psa i patrza i komentuja mandat kaganiec uspic takiego i co ja wtedy czuje?