karolkamadry Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 oj oj oj jaki szczęśliwy chłopczyk:) w czerwonym kapturku:) Quote
Jola i Czterołapy Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Takiego uśmiechu, każdy psiak pozazdrości! Quote
BajUla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Czerwony kapturek powala, ale Basior wygląda na zadowolonego, widać lubi przebieranki....:diabloti::evil_lol::evil_lol: Byliście na szkoleniu? Quote
Bass z rodziną Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nie moglismy :( bylismy na pogrzebie :( Quote
Bass z rodziną Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dawno nic nie pisalismy mielismy przykra sprwe rodzinna ale jest juz lepiej:) no wiec tak mieszkamy juz w szczecinie:) wkoncu Bass nie bardzo sie cieszy z tego powodu w tym szczecinie nie ma gdzie isc z takim duzym psem:) a poza tym nie lubi on miasta no wiec jak wczesniej pisalam zapraszam na kawe czy cos tam co lubicie:) jestem wolna bass tez:) Quote
BajUla Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Dawno nic nie pisalismy mielismy przykra sprwe rodzinna ale jest juz lepiej:) no wiec tak mieszkamy juz w szczecinie:) wkoncu Bass nie bardzo sie cieszy z tego powodu w tym szczecinie nie ma gdzie isc z takim duzym psem:) a poza tym nie lubi on miasta no wiec jak wczesniej pisalam zapraszam na kawe czy cos tam co lubicie:) jestem wolna bass tez:) Bardzo mi przykro... Ja myślałam, że Wy na zawsze do Gryfina...Ja chętnie Was odwiedzę:lol:, ale niestety dopiero po świętach, napiszę po Świętach na pw. Pozdrawiam:lol: Quote
Jola i Czterołapy Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Dla nas Wasze okolice, to baaardzo daleko... Quote
Jola i Czterołapy Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Tak daleko: "Długość trasy: 746 km Odległość w linii prostej: 528 km. Czas przejazdu: 7 godzin 28 min" Quote
Bass z rodziną Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Oj to daleko bardzo daleko . Bass czuje sie bardzo dobrze tylko dalej bardzo agresywny dla psow szczegolnie dla yorkow:) ma jakas glupia manie na ich punkcie. Quote
Joanna K. Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Mój Rafi to yorki najchętniej by traktował jak swoje pluszaki, którym wygryza oczka, uszka, rączki :diabloti: Piękne zdjęcia :loveu: Quote
BajUla Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 A ja chciałabym nieśmiało, tak po cichu poinformować, że Boss, psiak, o którym mowa w pierwszym poście, ten co siedział za kratami od 2009:shake:, poszedł wczoraj do domu....:pmam nadzieję, że trafił na takich ludzi jak Wy...Gosia, od waszego Basiora wszystko się zaczęło, możecie być z siebie dumni...:Rose:kilka bid znalazło domki, zajrzyjcie na wątek pliss, aha i kawę parz, ja po Świętach na bank się wpraszam:evil_lol: wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/223296-PSY-które-przebywają-w-schronisku-w-Szczecinie-!-Wątek-zbiorczy/page3 Quote
Bass z rodziną Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) No to czekamy:) kawa bedzie na pewno:). Bardzo nam milo ze wziecie Basiorka moglo zachecic kolejne osoby do adopcji kolejnych slodkich mordek ze schroniska:) Edited April 1, 2012 by Bass z rodziną Quote
Bass z rodziną Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Witam wszystkich. Niestety ale zachowanie Bassa jest bardzo zle . Bass pokazuje teraz swoja prawdziwa nature , konsultowalismy sie z trenerem szkolacym psy ,stosowalismy jego zalecenia ,po przeprowadzce dalej je stosowalismy ale zachowanie Bassa nie zmienilo sie jest bardzo agresywny dla innych psow mamy wiec problem bo w naszej okolicy jest mnostwo psow wiec nasz spacer to dla mnie koszmar stres i strach bo nie mam tyle sily aby go utrzymac nie reaguje na nic na polecenia na komendy robi co chce. Pomimo tego Bass jest kochany dla ludzi i dzieci slodki ale nie potrafimy i nie mamy warunkow zeby zajmowac sie nim tak aby nie byl zagrozeniem dla zwierzat wiec postanowilismy ze poszukamy mu domu w ktorym bedzie ogrod pole czy cos takiego bo do miejskiego zycja sie on nie nadaje nie umnie w nim funkcjonowac. Wiec prosimy was o pomoc w znalezieniu mu takiego domu w szczecinie lub okolicy zeby czul sie wolny i dobrze. Do schroniska napewno go nie oddamy. Quote
Joanna K. Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Bass z rodziną napisał(a): Bass jest kochany dla ludzi i dzieci slodki ale nie potrafimy i nie mamy warunkow zeby zajmowac sie nim tak aby nie byl zagrozeniem dla zwierzat wiec postanowilismy ze poszukamy mu domu w ktorym bedzie ogrod pole czy cos takiego bo do miejskiego zycja sie on nie nadaje nie umnie w nim funkcjonowac. Wiec prosimy was o pomoc w znalezieniu mu takiego domu w szczecinie lub okolicy zeby czul sie wolny i dobrze. Do schroniska napewno go nie oddamy. Oczywiście, że pomożemy. Rozumiem, że podjęcie tej decyzji nie było łatwe...współczuję Wam. Wiele dobrego zrobiliście dla niego. Daliście mu szanse na nowe, lepsze zycie. Będziemy szukać dobrego domku dla Bassa :) Quote
Bass z rodziną Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 (edited) :-( jestesmy strasznie zdolowani . Edited April 22, 2012 by Bass z rodziną Quote
Bass z rodziną Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) Pare osob sie odezwalo nawet z Poznania ciekawe jak to bedzie:) mam gleboka nadzieje ze trafi na dobrych ludzi:) Edited April 22, 2012 by Bass z rodziną Quote
Joanna K. Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Bass z rodziną']:-( jestesmy strasznie zdolowani . ale to zachowanie Bassa do innych psów jest jedynym powodem czy jest jeszcze innym problem ? Wrzucam tu linka do tematu. Pisałam go rok temu. Miałam podobny problem. Rafi potrafił nawet obszczekać ludzi. Nie jesteście sami... http://labomaniacy.pl/forum/viewtopic.php?t=166 Quote
Bass z rodziną Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Oczywiscie ze tylko to . Tylko ze to nie jest tylko szczekanie to jest mega agresia rzucal sie wczesniej tylko na psy teraz juz mu przeszkadzaja suki nie mozna isc z nim normalnie na spacer wszystkie psy atakuje przy tym nie da sie go utrzymac nie chodzi o to ze pies nam sie znudzil i ze chcemy go oddac czy ze nie chcemy jego tylko innego chodzi o jego zachowanie wobec innych zwierzat nie akceptuje innych psow a w miescie przejsc z nim spokojnie to cud bo jest mnostwo pso i kiedys dojdzie do nieszczescie nie raz wywinal sie z szelek wtedy to byla akcja straszenie policja wizyta u weterynarza i wkoncu ktorys postanowi ze trzeba go uspic i co ja wtedy zrobie???????????? nie bede miala serca do tego Quote
Bass z rodziną Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 jak bym miala domek z pgrodkiem to bym w d... miala ze atakuje inne psy ale my jednak mieszkamy w miescie i to jest problem ludzie tez sie boja takiego zachowania u psa i patrza i komentuja mandat kaganiec uspic takiego i co ja wtedy czuje? Quote
Joanna K. Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Bass z rodziną']Oczywiscie ze tylko to . Pytam tylko, warto by było w ogłoszeniu napisać coś więcej o zachowaniu Bassa. http://www.morusek.pl/ogloszenie/102963/Pilnie-dom-dla-Bassa/ Quote
Bass z rodziną Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 cos moze zmienie jednak z takim ogloszeniem latwiej mu bedzie Quote
Recommended Posts