Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bass z rodziną']Juz po! pelno gratow i teraz mamy zakwasy:) a tak to wszystko dobrze z bassem tez:)[/QUOTE]

To i tak ekspresy z Was niezłe:evil_lol:. A jak chłopak w nowym domu? Ochrzcił coś w końcu:diabloti:? A łapa bez lokatora goi się?:crazyeye:

Posted

[quote name='Bass z rodziną']Lapa sie goi tak osikal pare mebli ale powoli przestaje:) a dobrze sie czuje ma duzo miejsca do biegania:) pasuje mu to no i jeszcze balkon:)[/QUOTE]

No Bassior, koniec chrzczenia:evil_lol:!!!Bo jak ciotka wpadnie to...:mad:!!!No, balkonik suuper, tylko on ma futro, gorzej z Wami:evil_lol:, jak zacznie mu się podobać wentylacja zimową porą:diabloti:

Posted

Mamuniu...jaki ten Bas jest śliczny !!! :crazyeye:To jest inny pies, piękna metamorfoza :loveu:

Nie wiem kto dodaje te ogłoszenia jako schronisko ale tam są Moje zdjęcia. Które wklejałam tu na forum.
Napiszę do tej osoby.:razz:

Posted

Boże Gosia!!!:loveu: Cuda i jeszcze raz cuda!!!:loveu: Jaki on piękny i uśmiechnięty!!!!Nie wiem co napisać....ten jego uśmiech....:placz: (to z radości)I teraz z tym wypranym pierzem, to on wygląda jak collie;) zdecydowanie bardziej niż jak golden....

Gosia, w Gryfinie od soboty zamieszkał też Bajkał:lol:taki biały...Basior może spotka kiedyś kumpla spod celi, obok siebie siedzieli kiedyś...:p

Posted

Tylko ze Basior pokazal pazurki jest jednak agresywny dla innych psow bez kaganca z nim nie wyjde a jak widzi psa to szok szczeka warczy wyrywa sie czasami nie moge go utrzymac i to na wszystkie bez roznicy czy suka czy pies czy dorosly czy szczeniak. Dlatego chodzimy z nim na pola tam moze sie wybiegac i nie ma innych psow a w parku jest masakra. chyba jakiegos trenera zatrudnie albo co.

Posted (edited)

no fajnie ale na czym to polega? bo jak mamy go oddac gdzies na miesiac to odpada my bez niego zyc nie mozemy:) nasze zycie tzn praca szkola sa podporzadkowane do niego wiec wiecie dziewczyny to nasz synek:)

Edited by Bass z rodziną