Bass z rodziną Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Juz po! pelno gratow i teraz mamy zakwasy:) a tak to wszystko dobrze z bassem tez:) Quote
Joanna K. Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Bass z rodziną']Juz po! pelno gratow i teraz mamy zakwasy:) a tak to wszystko dobrze z bassem tez:)[/QUOTE] Cieszę się że już po. Teraz odpoczywajcie :) Quote
Guest aga_w Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Zapraszam do przeczytania mojego podpisu Quote
BajUla Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Bass z rodziną']Juz po! pelno gratow i teraz mamy zakwasy:) a tak to wszystko dobrze z bassem tez:)[/QUOTE] To i tak ekspresy z Was niezłe:evil_lol:. A jak chłopak w nowym domu? Ochrzcił coś w końcu:diabloti:? A łapa bez lokatora goi się?:crazyeye: Quote
Bass z rodziną Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Lapa sie goi tak osikal pare mebli ale powoli przestaje:) a dobrze sie czuje ma duzo miejsca do biegania:) pasuje mu to no i jeszcze balkon:) Quote
BajUla Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Bass z rodziną']Lapa sie goi tak osikal pare mebli ale powoli przestaje:) a dobrze sie czuje ma duzo miejsca do biegania:) pasuje mu to no i jeszcze balkon:)[/QUOTE] No Bassior, koniec chrzczenia:evil_lol:!!!Bo jak ciotka wpadnie to...:mad:!!!No, balkonik suuper, tylko on ma futro, gorzej z Wami:evil_lol:, jak zacznie mu się podobać wentylacja zimową porą:diabloti: Quote
Bass z rodziną Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Dzisiaj wieczorkiem wstawie :) Mojego pieknego Bassiorka:) Quote
Martka:) Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Witam :) wątek Bassa śledzę juz od jakiegos czasu, ciesze sie ogromnie,że trafił do tak wspaniałych ludzi:) Dziś na Tablica.pl zauważyłam ogłoszenie Bassa do adopcji. Nie wiem o co chodzi, czy schronisko ma taki bajzel w dokumentach czy jak? Oto link: http://tablica.pl/zwierzeta/psy/szczecin/ Quote
kamilqax95x Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 a dziwne bo "Dodane przez schronisko 11:41, 01 Mar 2012" Quote
Bass z rodziną Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Znależliśmy w końcu aparat i są zapowiadane zdjęcia (również z dzisiejszego spaceru:)) więc to ogłoszenie ze schroniska to jakiś bajzel, a Basik hasa sobie raźnie po górach i dolinach:) Quote
Jola i Czterołapy Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Bass to już zupełnie inny pies! Nie dość, że piękny (co potrafi dać porządna kąpiel ;)), to widać, że szczęśliwy :D Quote
Joanna K. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Mamuniu...jaki ten Bas jest śliczny !!! :crazyeye:To jest inny pies, piękna metamorfoza :loveu: Nie wiem kto dodaje te ogłoszenia jako schronisko ale tam są Moje zdjęcia. Które wklejałam tu na forum. Napiszę do tej osoby.:razz: Quote
kamilqax95x Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Bass jaki przystojniak :loveu: świetnie wygląda ;) Quote
BajUla Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Boże Gosia!!!:loveu: Cuda i jeszcze raz cuda!!!:loveu: Jaki on piękny i uśmiechnięty!!!!Nie wiem co napisać....ten jego uśmiech....:placz: (to z radości)I teraz z tym wypranym pierzem, to on wygląda jak collie;) zdecydowanie bardziej niż jak golden.... Gosia, w Gryfinie od soboty zamieszkał też Bajkał:lol:taki biały...Basior może spotka kiedyś kumpla spod celi, obok siebie siedzieli kiedyś...:p Quote
BajUla Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ledwo się w szelki mieści:evil_lol:, ale to futro...szok:lol: Quote
Bass z rodziną Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Tylko ze Basior pokazal pazurki jest jednak agresywny dla innych psow bez kaganca z nim nie wyjde a jak widzi psa to szok szczeka warczy wyrywa sie czasami nie moge go utrzymac i to na wszystkie bez roznicy czy suka czy pies czy dorosly czy szczeniak. Dlatego chodzimy z nim na pola tam moze sie wybiegac i nie ma innych psow a w parku jest masakra. chyba jakiegos trenera zatrudnie albo co. Quote
Bass z rodziną Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 za to dla ludzi jest boski dla dzieci tez:) Quote
Bass z rodziną Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 fakt przytyl ale miesci sie w szelki to futro takie ladne sie zrobilo od kapania i witamin:) Quote
Bass z rodziną Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 To kiedy mozecie wpasc do gryfina ? tak najlepiej od rana do 14 bo pozniej pracuje a weekendy tez odpadaja bo szkola:) Quote
Joanna K. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Bass z rodziną napisał(a):za to dla ludzi jest boski dla dzieci tez:) To jest najważniejsze :) Quote
Bass z rodziną Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 fakt wazne ale tyle psow na miescie nawet nie wiecie jak on wariuje jak widzi psa:) szok Quote
BajUla Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Gosia, jak chcecie i macie czas, macie miesiąc szkolenia w Psiej Farmie za darmo, pomyślcie:lol: Quote
Bass z rodziną Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) no fajnie ale na czym to polega? bo jak mamy go oddac gdzies na miesiac to odpada my bez niego zyc nie mozemy:) nasze zycie tzn praca szkola sa podporzadkowane do niego wiec wiecie dziewczyny to nasz synek:) Edited March 6, 2012 by Bass z rodziną Quote
Recommended Posts