Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bass z rodziną napisał(a):
A bardzo dobrze grzeczny jest ze az szok:) wlasnie jemy rosol:) chyba sie troszke przyzwyczail:) jest kochany lize mnie po nosie i kladzie sie kolo mnie w lozku i kladzie lape na moja reke chyba jest mu dobrze:)

Mówiłam..trzeba dać mu troszkę czasu. cieszę się bardzo, uwielbiam czytać takie relacje z domków :)

Wszystkiego dobrego :)

Posted

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji WALENTYNEK:)

A życzenia od Ciebie Gosia czy od Karola:eviltong:

Wam też najlepszego:lol:, no bo miłości to u Was więęęcej teraz:evil_lol:. Gosia, zyskałaś nowego, zakochanego:iloveyou: adoratora, który nie będzie nigdy marudził, stękał, obrażał się, otwierał lodówkę z zapytaniem: co jest do jedzenia?:diabloti:, a za to zawsze się cieszył, jak będziesz wracać i zawsze się smucił, jak będziesz wychodzić...:iloveyou:

Posted

Od Karola:) no to fakt Bass bedzie nas kochal miloscia bezinteresowną:) chyba:)

No żarło, spacery i głaski to na bank...więc chyba nie taka do końca bezinteresowna:eviltong:

Posted

[quote name='Bass z rodziną']A bardzo dobrze grzeczny jest ze az szok:) wlasnie jemy rosol:) chyba sie troszke przyzwyczail:) jest kochany lize mnie po nosie i kladzie sie kolo mnie w lozku i kladzie lape na moja reke chyba jest mu dobrze:)

Ja też chcę rosołu!!!:pA tak serio, to dzisiaj jak przeczytałam, to...to...oczy się spociły, a potem jeszcze raz...:multi:zapraszam na wątki, a zwłaszcza ten :multi:http://www.dogomania.pl/threads/222456-Sunia-Husky-Ruda-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-szuka-domku-!!! Serce rośnie...Jedne z najwspanialszych moich Walentynek, serio i to Wy poniekąd jesteście sprawcami, no i oczywiście te Karola życzenia:eviltong:

No moja Droga, widocznie stwierdził, że Twój nosek też wymaga higieny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wieczorkiem wysle zdjecia Bass teraz to wyglada jak MISIEK:)

No nie mogę się doczekać, bardzo jestem ciekawa, czy on dalej taki ryży blondyn:evil_lol:, czy blondyn:evil_lol:, czy może albinos:crazyeye:

Posted

Albinos nie:) ale bardziej blondyn i smugi rudosci ale przystojny jak cholera:)

Chętnie bym go zobaczyła.Mam nadzieję że kiedyś się spotkamy...a teraz na pocieszenie może jakieś foto Bassa z domku< proszę> :cool3:

Posted (edited)

A oto i długo oczekiwane przez naród fotki Bassa :)

A to jego rodzeństwo ;) kocha je tak bardzo, że akwarium musi stać na szafie, bo Basik nie może się powstrzymać od ich całowania :)

Edited by Bass z rodziną
Posted

wlasnie wrocilismy Bass ma zapalenie spojowek i uszu oraz prawdopodobnie zapalenie stawow wage ma dobra i moze miec alergie pokarmowa jutro idziemy na kolejna wizyte ma przeswietlenie stawow biodrowych byl bardzo grzeczny bardzooooooo! Dostal zastrzyk przeciw bolowy na uszy a lapy ma pogryzione bo ma alergnie

Posted

jaaaaki jestem pieknyyyyyy :loveu: faktycznie jak lew wyglada :) a to porownanie Bajula- bomba!! i jaki ma usmiechniety pycholek!
wg pani wet ze schronu zapalenia spojowek juz nie mial, bozeee rece opadaja :shake:
mam nadzieje ze ze stawami nie okaze sie nic powaznego :(

Posted

wlasnie wrocilismy Bass ma zapalenie spojowek i uszu oraz prawdopodobnie zapalenie stawow wage ma dobra i moze miec alergie pokarmowa jutro idziemy na kolejna wizyte ma przeswietlenie stawow biodrowych byl bardzo grzeczny bardzooooooo! Dostal zastrzyk przeciw bolowy na uszy a lapy ma pogryzione bo ma alergnie

Jestem pewna, że wszystko się dobrze skończy:lol:. Uszy i oczy wyleczycie momentalnie a z alergią będziecie musieli powoli eliminować najczęstsze alergeny i niestety Gosiu, z przykrością dla Ciebie, ale nie będzie Basiorek kochany codziennie co innego szamał, ale to Wam pewnie powiedzieli. Kamień z serca:mdleje: że Blondyn u lekarza grzeczny, jutro na prześwietleniu musicie uważać, bo to duży stres dla psa, nie wiem w jakiej pozycji go będą prześwietlać. Moje suczydło to we czterech musieli trzymać, a Marek to na niej leżał. Ona musiała leżeć "kołami" do góry. Chociaż on może nie mieć z tym problemu, ja piszę o swoim doświadczeniu.;)Zobaczycie sami i co wet powie. Bidulek kochany:p...ale jak go wyleczycie to już tylko przyjemności;). Na miejscu Karola to bym się zaczęła bać:evil_lol:, taki przystojny Blondyn:iloveyou:, postawny, no no;)

Posted

uszy i oczka beda leczone bo to konieczne.
jesli bedzie mialo byc przeswietlenie to tylko z glupim jasiem, inaczej ono nie ma sensu a to ogromny stres dla psiaka. prawdopodobnie pani Malgosia i Karol poczekaja z tym, zeby nie meczyc Bassa.
Bass teraz jedzie na gotowanym, zadnego suchego czy puszeczek.
no i Bass dzis pierwszy raz zaszczekal :cool3: ponoc komicznie to brzmi :)

Posted

Fotki z domku są cudowne :loveu: Ula, chciałam tak samo wkleić zdjęcia dla porównania:eviltong: On się do Nas pięknie uśmiecha na tym zdjęciu :lol:

Tak jak Ola pisała, prześwietlenie się robi pod narkozą. Alergiau Bassa jest może po jedzeniu schroniskowym co ? Uszy i oczka da się wyleczyć.To nic poważnego.Gorzej może być ze stawami, Bass teraz musi pilnować wagi.

Posted

Ach te alergie... cierpi na nie chyba coraz więcej psiaków, zarówno "rasowych" jak i miszanych słodziaków (mój też). Ciągle zapominam o karmie RC dla alergików właśnie, którą mam u rodziców. Gdy tylko ją od nich odbiorę, mogę przekazać Bassowi (średnie opakowanie, 2-3 kg ? nie pamiętam) ale zobaczmy, co powiedzą weterynarze i jak Bassik będzie się czuł po gotowanym (bo doczytałam, że to chwilowo dostaje) Trzymam kciuki i życzę wszystkiego dobrego Pańci, Panu, gryzoniom i bohaterowi tego wątku :)

Posted

Bass dostal witaminy roznego rodzaju:) na siersc sucha skore:) itp itd:) bawi sie nowa zabawka:) majta sie po calej chalupie z tym i bardzo zadowolony jest:) i takie cos do pryskania na te obgryzione lapy ale boi sie tego wiec robie to jak spi:) wtedy udaje ze nic sie nie stalo:)

Posted

Tak alergia moglabyc po tym swinskim jedzeniu ze schroniska:) dawali co mieli:( Najbardziej to boimy sie tych stawow:( ale mamy nadzieje ze jednak to nie bedzie to...Jutro tez do weta tak naprawde to my bylismy zdenerwowani a nie bass:) mam nadzieje ze jutro bedzie tak samo grzeczny jak dzisiaj :) wet powiedziala ze bass jest super i bardzo laskawy dla niej:) no napewno bo kto lubi byc macany po jajkach:)

Posted

wet powiedziala ze bass jest super i bardzo laskawy dla niej:) no napewno bo kto lubi byc macany po jajkach:)

No właśnie, co z tymi jajkami :D Pani wet ze schronu nie potrafiła ich znaleźć :evil_lol:
Są 2 w worku ? :razz: