Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 :lol: dostaje 2 razy dziennie jesc mokre niby dobre bo nie uczula zoladka, i suchy dzisiaj dalam mu gotowane warzywa z mieskiem zjadl wszystko:) bwiec problemow z jedzeniem nie ma a kupe tez robi calkiem ladna:) duza zdrowa kupke:cool3: Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Bass w tej sprawie jest swietny ani razu nie zalatwil sie w domu zawsze czeka przed drzwiami jak chce ale wychodzimy z nim 3 razy dziennie 8 15 21 sama bylam zdziwiona mialam juz naszykowana szmate do sprzatania po nim ale nic tylko ciiiiiiiiiiiiii bo sie to zmieni:) No to cicho!!!!!!!!!:cool1:Bo usłyszy i nie chcąc zawieść Pani (co by na darmo szmaty nie leżały:evil_lol:) wymaluje kilka szlaczków:evil_lol:, ale szczerze, jestem pod wrażeniem:crazyeye:, moje psy wszystkie lały, i nawet czasami się zdarza...:oops:a noc jak dzisiaj? I tak ogólnie dzisiaj spokojniejszy? Te uszyska dokuczają mocno? A łapa? Masz świadomość, że dogo wciąga i niedługo w chacie zagości bałagan, sterty prasowanie, echo w lodówce?:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a): a kupe tez robi calkiem ladna:) duza zdrowa kupke:cool3: Tak, prawdziwego psiarza poznaje się po tym, jak wyraża się o koopkach:diabloti:, i pietyzmem opowiada o konsystecji, kolorkach objętości:diabloti:, a po suchym taka, a po mokrym owaka a po gotowanym jeszcze inna. Ja o koopkach też prowadzę rozmowy:oops:, ale nie tu. No, ale zacząć można, uwielbiam tez o karmach...ach, się rozmarzyłam;) Quote
Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Noc bardzo dobra spal spokojnie do 7 potem zaczal piszczec i trzepac glowa i drapac sie po uszkach wiec je umylam ale chyba pomoglo bo czasem sie drapnie ale tez popiskuje przy tym tylko ze nie tak bardzo jak rano a lapa okropna jeszcze bardziej rozdrapal przemywam ryvanolem i taka mascia na otwarte rany smaruje ale ciagle ja lize lub gryzie . Mam swiadomosc ale naszczescie jestem obrotna wiec ugotowane odkurzone itp itd:) ja nie pracuje wy tak wiec mam przewage:) Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Mam swiadomosc ale naszczescie jestem obrotna wiec ugotowane odkurzone itp itd:) ja nie pracuje wy tak wiec mam przewage:) No wiesz, zawsze możesz więcej siedzieć i się wyrówna:evil_lol: Quote
Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No tak :) ale postaram sie nie bo dupka bardzo boli od tego siedzenia . A pani jakie ma pieski?????????:) ciezko bylo? wychowac je? Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a):No tak :) ale postaram sie nie bo dupka bardzo boli od tego siedzenia . A pani jakie ma pieski?????????:) ciezko bylo? wychowac je? Dwa maile napisałam, jeden wiem że doszedł;) Quote
Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dostalam jeden a moje doszly????????? ach ta technologia:) Quote
Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Mam calosc:) Bass wylizal mi uszy chyba mialam brudne:) podlizuje sie bo niedlugo idziemy na dwor dobrze kombinuje:) Quote
Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 to jakim psem sie teraz zajmujecie? Sybirem? a moze go do schroniska do szczecinka dac? doloze sie bo w tym naszym to daleko nie zajdzie a moze tym co tak plakal jak bylismy? jemu by sie dom dobry przydal bo po nocach mi sie sni! Quote
some Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dziewczyny zagladam i niedlugo tu powroce bo dopiero weszlam do domu ! a pranie, kolacja sama sie nie zrobi ;) odnosnie picia, ja tam nie mam oporow :diabloti: wlasnie otworzylam puszeczke mojego pysznego Proseco z Biedronki. mowie Wam bomba!! wytrawne, musujace, mniammmmmmmmm Quote
Joanna K. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a):to jakim psem sie teraz zajmujecie? Sybirem? a moze go do schroniska do szczecinka dac? doloze sie bo w tym naszym to daleko nie zajdzie a moze tym co tak plakal jak bylismy? jemu by sie dom dobry przydal bo po nocach mi sie sni! Mam nadzieję że i jemu się poszczęści :) Quote
Joanna K. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 some napisał(a):dziewczyny zagladam i niedlugo tu powroce bo dopiero weszlam do domu ! a pranie, kolacja sama sie nie zrobi ;) odnosnie picia, ja tam nie mam oporow :diabloti: wlasnie otworzylam puszeczke mojego pysznego Proseco z Biedronki. mowie Wam bomba!! wytrawne, musujace, mniammmmmmmmm Hmmm, Ja też nie mam oporów, :cool3: a tego nie piłam jeszcze :evil_lol: Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 some napisał(a):dziewczyny zagladam i niedlugo tu powroce bo dopiero weszlam do domu ! a pranie, kolacja sama sie nie zrobi ;) odnosnie picia, ja tam nie mam oporow :diabloti: wlasnie otworzylam puszeczke mojego pysznego Proseco z Biedronki. mowie Wam bomba!! wytrawne, musujace, mniammmmmmmmm A to to taki jakiś napój dla pełnoletnich:evil_lol:? Nie znam:oops:, ale zawsze można nadrobić:lol:. Ja własnie fasolówkę kończę, z psem byłam, lekcje odrabiam:diabloti: a pić nie mam co:-(, Jak "skończę" oporządzac młodocianą, to biorę się za ogłoszenie dla Sybira, bo bidok czeka i Tatankas czeka na bazarku:diabloti: Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a):to jakim psem sie teraz zajmujecie? Sybirem? a moze go do schroniska do szczecinka dac? doloze sie bo w tym naszym to daleko nie zajdzie a moze tym co tak plakal jak bylismy? jemu by sie dom dobry przydal bo po nocach mi sie sni! Też głęboko wierzę, że jemu się uda:p. Myślę jeszcze o rudej sierotce husky z wątku Joasi, bo czarnej Asia znalazła domek, tylko z transportem problem:-( (wszystko jest na wątku) i ja osobiście nie mogę zapomnieć suni z kwarantanny...cały czas o niej myślę, jutro postaram się o niej czegoś wywiedzieć:-(...też na wątku psy na kwarantannie. Szczecinek to MARZENIE każdego z dogo, ale z miejscami krucho. Gosia, Ty myślisz o tym rudym spanielku? Pytałyśmy o niego, dopiero co trafił z kwarantanny do boksu wspólnego, biedactwo. Ale mam nadzieję, że jemu się uda, jest "rasowy":lol: Quote
Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Tak o tej rudej moge placic co miesiac 100 za nia a reszta moze sie uzbiera dopoki nie znajdzie dobrego domu:) Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No moje DROGIE:loveu:, Basiorek:loveu: awansował do "Już w nowym domu":loveu: Gratulacje, jak nic, trzeba pić!!!!:diabloti: Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Tak o tej rudej moge placic co miesiac 100 za nia a reszta moze sie uzbiera dopoki nie znajdzie dobrego domu:) Dzięki za wspaniałe chęci, jutro się podpytam w schronie o bidoka, ale tak jak napisałam, mam cichą nadzieję, że ktoś przygarnie... Quote
Joanna K. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Tak o tej rudej moge placic co miesiac 100 za nia a reszta moze sie uzbiera dopoki nie znajdzie dobrego domu:) No wielkie brawa dla Was :klacz::klacz::klacz: Quote
Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ratujcie Ja:) ona musi byc swietna:) Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Ratujcie Ja:) ona musi byc swietna:) No jak mus to mus:evil_lol:, jutro dzwonię, ale pojechać mogę dopiero w sobotę:oops:, pocykamy co nie co i poogłaszamy;)Z takim błogosławieństwem, to...:p Quote
some Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dziewczyny przepraszam ze malo sie udzielam. mam troche klopotow, nic az tak bardzo powaznego wiec sie nie martwcie. po prostu moge byc zalogowana tu cz na FB ale nic nie pisac. raczej wisze na telefonie, niestety w zyicu raz tak a raz tak. oczywiscie jestem dla Was pod telefonem non stop jakby cos. Pani Malgosiu zadzwonie jutro, przepraszam. mam straszne wyrzuty sumienia bo tyle zaniedbanych watkow i w ogole. Bajkal, Sybir, Blizniaczki, ta spanielka, Bass I i jego kompan, echh przepraszam. blagam piszcie albo dzwoncie jak cos!!! Quote
Bass z rodziną Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Spkojnie niech pani zalatwia swoje sprawy:) Quote
Joanna K. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 some napisał(a):dziewczyny przepraszam ze malo sie udzielam. mam troche klopotow, nic az tak bardzo powaznego wiec sie nie martwcie. po prostu moge byc zalogowana tu cz na FB ale nic nie pisac. raczej wisze na telefonie, niestety w zyicu raz tak a raz tak. oczywiscie jestem dla Was pod telefonem non stop jakby cos. Teraz zobaczyłam dopiero Twój wpis...Potrzebujesz pomocy ? Jak coś to pisz ;) Quote
Bass z rodziną Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Albo jak go ktos wezmie to moze zapewnie dozywotnie karmienie i jakies leczenie zeby latwiej bylo jej znalesc dom bo ludzie .... no wiecie ciezkie czasy sa wiec jak cos to dajcie znac o tej rudej! mam wyrzuty sumienia po nocach mi sie sni masakra:( Quote
Recommended Posts