_Goldenek2 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Przestań się łudzić. Łatwiej będzie, bo oszukujesz ludzi. Ktoś go adoptuje i odda za tydzień i znowu skończy w schronisku. Tak się zwyczajnie nie robi. To ogłoszenie jest skrajnie nieodpowiedzialne. Quote
Bass z rodziną Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) Niechce byc wredna ale jednak bede:) jak bass mial problemy zdrowotne , zachowawcze itd itp to wszystkie mialy cos do powiedzienia doradzaly odradzaly komentowaly zdjecia i tak dalej teraz jak bass moze bedzie oddany i prosze o pomoc w znalezieniu mu domu to tylko jedna osoba sie odzywa a gdzie reszta??????????? gdzie te ktore tak bardzo probowaly pomoc.Bez obrazy ale tak to wyglada to nasz pies to fakt i jednak bedzie lepiej jak sami to zalatwimy dzieki za checi jeszcze jedno nie ludze sie i nie bede pies jest nie dobry dla innych psow tego nie da sie ukryc i jeszcze jedno sprawdz ogloszenie jeszcze raz a potem oceniaj. Edited April 23, 2012 by Bass z rodziną Quote
_Goldenek2 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Posłuchaj.... moje forum też ogłaszało Bassa. Pisaliśmy w ogłoszeniu wtedy to co wiedzieliśmy o psiaku. Teraz Ty wiedzę masz większą. I musisz pisać prawdę. Inaczej pies będzie przerzucany z domu do domu, a to tylko spowoduje, że jego zachowanie będzie coraz gorsze. W końcu potraktują go igłą jako psa agresywnego. Pies wymaga bezwzględnie szkoleniowca. Na przyszłość trzeba przy wyciąganiu psa ze schronu - kierować sie nie tylko dobrym sercem, ale możliwosciami adopcyjnymi. Quote
Bass z rodziną Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Kierowalismy sie tym i tym myslisz ze my nic z tym nie robilismy? to jestes w bledzie szkolenia byly nie dalo nic wkoncu powiedzieli nam ze pies jest za stary na zmiane charakteru albo sam to zrozumie albo bedziemy sie z nim meczyc i on z nami nie rozumiesz ze na szkoleniu chcial zjesc wszystkie psy male i duze zadne szelki kaganiec smakolyki nic nic nic!!!! Powiedzieli ze pies nadaje sie do zycia na wsi albo gdzies w ogrodzie bo nie zgodzi sie z innymi psami taki charaktr taki typi ciagle to mowili wiec co mamy zrobic gdy mieszkamy w samym centrum gdzie wychodzac z klatki biegne na trawe zeby tylko nie zaatakowal zadnego psa wiec zapraszam na spacer ze mna i psem Quote
Bass z rodziną Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Wiec dziekuje za pomoc i nie mow nam ze jestesmy nieodpowiedzialni doskonale wiedzialam co robimy biorac psa ze schronu dalismy mu duzo milosci cierpliwosci dzieki nam jest zdrowy i wesoly kazdego dnia ma co jesc i gdzie spac dbamy o niego mimo ze jest taki agresywny dla innych psow ze nasz spacer wyglada jak koszmar to go kochamy lecznie nasza wina jest ze nie mozemy sobie poradzic z jego poatologia. Quote
_Goldenek2 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Wybacz.... ja nie neguję kłopotów z psem. Ja tylko napisałam, że w ogłoszeniu nie możesz pisać nieprawdy. Napisz konkretnie, że szukasz domu jednorodzinnego bez innych zwierząt, bo Bass nie toleruje innych zwierzaków, natomiast jest łagodny wobec człowieka. Napisz prawdę .... tylko do tego Cię namawiam. Quote
karolkamadry Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Kierowalismy sie tym i tym myslisz ze my nic z tym nie robilismy? to jestes w bledzie szkolenia byly nie dalo nic wkoncu powiedzieli nam ze pies jest za stary na zmiane charakteru albo sam to zrozumie albo bedziemy sie z nim meczyc i on z nami nie rozumiesz ze na szkoleniu chcial zjesc wszystkie psy male i duze zadne szelki kaganiec smakolyki nic nic nic!!!! Powiedzieli ze pies nadaje sie do zycia na wsi albo gdzies w ogrodzie bo nie zgodzi sie z innymi psami taki charaktr taki typi ciagle to mowili wiec co mamy zrobic gdy mieszkamy w samym centrum gdzie wychodzac z klatki biegne na trawe zeby tylko nie zaatakowal zadnego psa wiec zapraszam na spacer ze mna i psem A u kogo byliście na szkoleniu? Mieliście możliwość być na bezpłatnym szkoleniu w Psiej Farmie, mieliście tam być, ale nie było Was... Quote
kamilqax95x Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Bass został u was czy jest w nowym domu? Quote
karolkamadry Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 mysle ze skoro tu jest taka cisza to pewnie albo w nowym domu albo w schronie...z tego co wiem Bass był tylko raz na konsultacji i na tym się skonczylo.... Quote
karolkamadry Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ale właściciele Basssa nie robia z tego sobie nic....chyba...bo moze sie myle Quote
kamilqax95x Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='_Goldenek2']Ale chyba umowa adopcyjna była podpisana?[/QUOTE] Bass był adoptowany bezpośrednio z schroniska. Quote
karolkamadry Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 dzisiaj pytanie brzmi: co z nim????? bez względu na umowę Quote
kamilqax95x Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 nic nie wiem, nie mam kontaktu z nimi Quote
Recommended Posts