Bass z rodziną Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Alez oczywiscie basik ma 2 zdrowe kulki moze miec potomstwo:) Quote
kamilqax95x Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Alez oczywiscie basik ma 2 zdrowe kulki moze miec potomstwo:) No własnie o to chodzi by dzieci nie miał bo jest już tyle biedaków w schronisku, że już nie potrzeba kolejnych ;) Będziecie go kastrować prawda? :) Quote
BajUla Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Joanna K. napisał(a):No właśnie, co z tymi jajkami :D Pani wet ze schronu nie potrafiła ich znaleźć :evil_lol: Są 2 w worku ? :razz: Asia, no przecież po dłuższej chwili wet je odnalazła, zapomniałaś???:evil_lol: Gosia, zapraszam na wątek Lusi http://www.dogomania.pl/threads/223192-Bursztynowa-LUSIA-skrajnie-wychudzona-sunia-pilnie!!!-Dt-lub-ds-prosz%C4%99!!!! Może przyniesiecie jej szczęście jak kochanemu Basiorkowi:loveu: Quote
BajUla Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 kamilqax95x napisał(a):No własnie o to chodzi by dzieci nie miał bo jest już tyle biedaków w schronisku, że już nie potrzeba kolejnych ;) Będziecie go kastrować prawda? :) Kamila, mogę Cię zapewnić, że Gosia cały ruch na ulicy w dwie strony potrafi wstrzymać i biec 60 km na godzinę i na BANK Basiorek kochaniutki dzieci nie będzie miał:evil_lol: Quote
BajUla Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Co to za spanie!!!!:mad:Wstawać:mad: !!! Od pięciu minut tłusty czwartek!!:evil_lol: Szamać pączki!! Jednego dla Basioraka ode mnie, tylko zastrzegam, w razie czego, sprzątać nie będę:evil_lol:, nie ma mowy! Quote
some Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 mam nadzieje ze to tylko sprawdzanie naszej czujnosci odnosnie potomstwa Pani Malgosiu.. ;) Quote
Bass z rodziną Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bassior napewno nie bedzie mial dzieci:) od wczoraj zaczal kuracje antyalergiczną krople kremy zastrzyki:) jest bardzo cierpliwy 6 tygodni bedziemy musieli go trzymac na diecie oraz zakraplac czego bardzo nie lubi zobaczymy czy to pomoze:) Quote
BajUla Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Bassior napewno nie bedzie mial dzieci:) od wczoraj zaczal kuracje antyalergiczną krople kremy zastrzyki:) jest bardzo cierpliwy 6 tygodni bedziemy musieli go trzymac na diecie oraz zakraplac czego bardzo nie lubi zobaczymy czy to pomoze:) Wam życzę cierpliwości i szacunek:klacz: za pokochanie Bassika i troskliwą opiekę. Zobaczycie, jestem pewna, że wszystko bedzie ok, jeszcze tylko odrobina czasu i Waszej pracy. Basiorek najnormalniej w świecie musi odchorować schron, z resztą pewnie już doskonale wiecie z innych wątków adoptowanych psów....:-( A teraz zapraszam jeszcze raz do Lusi, która dostała od Arleny ogromną szansę http://www.dogomania.pl/threads/223192-Bursztynowa-LUSIA-skrajnie-wychudzona-sunia-IDZIE-DO-HOTELIKU-DO-BONI!!-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!! A może, jak Wasi znajomi tacy jak Wy, to może ktoś ją pokocha...;) Quote
Joanna K. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Bassior napewno nie bedzie mial dzieci:) ) Cieszę się bardzo, Mój Rafik też nie może mieć dzieci. Prawie 2 lata temu ciachnęliśmy mu jajecka :diabloti: Wstawiłabym fotkę jak paraduje w majteczkach ale nie będę zaśmiecać wątku Bassa. Quote
BajUla Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 To tak naprawdę to jak go ochrzciliście: Bass, Bassior, Basik, Misiek czy Forest (Gamp):diabloti: Quote
Bass z rodziną Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bass Bassior Bassik:) ale wole Bassior na to bardziej reaguje:) Quote
Joanna K. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Bass Bassior Bassik:) ale wole Bassior na to bardziej reaguje:) Bassior ! Pasuje do niego :evil_lol: Quote
some Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pani Malgosiu co tam slychac? mam nadzieje ze Bass jest jeszcze bardziej kochany niz pare dni temu? :cool3:czy potrzebujecie jakiejs naszej pomocy? troszke zamilklysmy ale wczoraj jechalysmy do Poznania bo odwozilysmy sasiadki Bassa z boksu obok, do nowego domku! Quote
Bass z rodziną Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Z Bassiorem wszystko dobrze, jutro ide na kontrol do weta:) wyglada lepiej :) przytyl:) ciagle zaczepia do zabawy i spi na lozku Bassior to super pies :) ja tez nie mam czasu zbytnio, powoli sie przeprowadzamy i ciagle cos a to rzeczy a to pomalowac itp. wiec lep jak sklep:) Bassior mial poprostu i ma:) alergie pokarmową uszy juz lepiej i oczka tez rany na lapach ladnie sie goją tzn robia sie strupy pod koniec miesiaca idziemy do kapieliska bo masc na uszy tlusta jak cholera i ma przetluszczona siersc na uszach wiec trzeba go ogarnac , ze stawami ?! sama nie wiem czekamy na odpowiedni moment. A najbardziej lubie jak Bassior sie tuli do mnie jest kochany:) bardzo wdzieczny:) wie ze wszystko robimy dla jego dobra wiec poddaje sie lagodnie:) to chyba nadszedl czas na odwiedziny Bassa????????????????????? Ale to jak sie juz przeprowadzimy co wy na to dziewczyny??????????? Quote
Bass z rodziną Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Napewno ciekawe jestescie czy oddalyscie go w dobre rece???:) Quote
Bass z rodziną Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A to co mial na lapie niby wrzod! a okazalo sie ze to larwa czy glizda mu siedziala masakra okropne to bylo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jola i Czterołapy Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Bass z rodziną']A to co mial na lapie niby wrzod! a okazalo sie ze to larwa czy glizda mu siedziala masakra okropne to bylo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Żerowała na łapie Bassiora?????????????????? Wredota :evil: Quote
Joanna K. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Bass z rodziną']Napewno ciekawe jestescie czy oddalyscie go w dobre rece???:)[/QUOTE] Oczywiście. Ale to jak juz się wszystko u Was unormuje.:) Cieszę się że u Bassa wszystko się dobrze układa.:multi: Quote
some Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 a nie mowilam ze psiaki ze schronu sa tak oddane z calego serca :lol: wiedzialam ze wszystko sie ulozy!!!!!!!!! ona na poczatku byl po prostu zestresowany :shake: Malgosiu i Karolu dziekujemy bardzo bardzo!!!!! oczywiscie ze wpadniemy!! dajcie tylko znac jak juz bedziecie po przeprowadzce i bedziecie przyjmowac gosci! Quote
BajUla Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Bass z rodziną']Napewno ciekawe jestescie czy oddalyscie go w dobre rece???:)[/QUOTE] Ja jestem ciekawa, nie powiem;), ale na pewno nie tego, czy oddany w dobre ręce, bo to już od początku wiedziałam:eviltong:, wielkie mi co...:eviltong:ale chętnie po kątach nowego mieszkanka się porozglądam:evil_lol:....A To francowata glista jedna:angryy:, widziałaś TO TO:crazyeye:, tak na własne oczy:crazyeye:!!!!I nie padłaś trupem??!!!!!????:diabloti: Quote
Bass z rodziną Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ten robal byl taki wielki ze jak go zobaczylam to nie moglam uwierzyc!!!!!!!!czarny taki spasiony:) musial dlugo siedziec w nim:) Pierwsze co to szok:) ale trupem nie padlam . No a pofatygujecie sie do Gryfina? Quote
some Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 alez oczywiscie ze sie pofatygujemy :) poza tym bedziemy tam jechac odwiedzic Sybirka, który został ulokowany w hoteliku pod Gryfinem , nomen omen sasiada z boksu obok Bassa! Quote
Bass z rodziną Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 No to fajnie zobaczycie jak Bassior pieknie rozrabia:) Quote
_Goldenek2 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Fajne wieści... z wyjątkiem robala ;) Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Halo!!Co tam słychać, przeprowadzka w trakcie? Quote
Recommended Posts