ageralion Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Mam! :) To sa dwa artykuly o Dobrej Szczecinskiej, wraz z wizualizacjami http://www.mmszczecin.pl/398899/2012/1/5/nowe-schronisko-dla-zwierzat-wstepny-koszt---mln-zl-wizualizacje?category=news http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120105/SZCZECIN/363488090 A tutaj artykul o przenosinach naszego z wojska polskiego http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,11026346,Al__Wojska_Polskiego__powstanie_osiedle__zniknie_schronisko_.html Quote
some Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 fajnie to wyglada, ciekawe czy bedzie tak jak w Szczecinku ze psiaki beda sie mogly schowac do srodka... bylam na zakupach- kupilam obrozke i smycz koloru.... czerwonego ;) Bass dostanie rowniez zabawke kostke koloru niebieskiego oraz kostke do gryzienia... nie szalalam jakos specjalnie z ta obroza i smyczka, bo moze nowi wlasciciele i tak beda chcieli kupic cos pod swoj gust.. Quote
Joanna K. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 some napisał(a): bylam na zakupach- kupilam obrozke i smycz koloru.... czerwonego ;) Bass dostanie rowniez zabawke kostke koloru niebieskiego oraz kostke do gryzienia.. Kochana jesteś :loveu: Quote
BajUla Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [QUOTE=some; bylam na zakupach- kupilam obrozke i smycz koloru.... czerwonego ;) Bass dostanie rowniez zabawke kostke koloru niebieskiego oraz kostke do gryzienia... nie szalalam jakos specjalnie z ta obroza i smyczka, bo moze nowi wlasciciele i tak beda chcieli kupic cos pod swoj gust.. Super:loveu:, w czerwonym będzie mu do twarzy:p, i jeszcze nikt go nie zauroczy przy okazji. Dwa w jednym!:evil_lol: Quote
_Goldenek2 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Zapraszam na bazarek dla Murzynka http://www.dogomania.pl/threads/222507-BAZAREK-DLA-MURZYNKA-Wszystko-dla-Psa-i-o-Psie-do-15-go-lutego-godz.-20-00?p=18604679#post18604679 Quote
kamilqax95x Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='ageralion']Mam! :) To sa dwa artykuly o Dobrej Szczecinskiej, wraz z wizualizacjami http://www.mmszczecin.pl/398899/2012/1/5/nowe-schronisko-dla-zwierzat-wstepny-koszt---mln-zl-wizualizacje?category=news http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120105/SZCZECIN/363488090 A tutaj artykul o przenosinach naszego z wojska polskiego http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,11026346,Al__Wojska_Polskiego__powstanie_osiedle__zniknie_schronisko_.html To czyli w Szczecinie i okolicy będą 2 schroniska? Quote
Guest aga_w Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 wszyscy z zach-pom :) Nasze dziewczyny (kocia koalicja) mają szanse otrzymania w lutym karmy z Krakvetu (koalicja trzech karmicielek - Szczecin, Stepnica, Darłowo). Pomóżmy im z tym - zapraszam do agitacji i głosowania, tych co mają konto na miau i potem w KV - link do Fb http://www.facebook.com/events/348912095127726/#!/events/131516446970084/ Quote
Jola i Czterołapy Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Co z Bassem? Czekamy na nowe, dobre wiadomości... :) Quote
some Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 no a co ma byc? :))))))) Bass/Misiek pojechal do nowego domku ze wspanialymi opiekunami :multi::multi::multi::multi::multi::multi: jest przekochanym psem, takim ciapciakiem troche ;) bylismy na spacerku ale pani Malgosia z mezem przyjechali juz z cala wyprawka dla Miska i wcale nie mysleli zeby jak cos to odstawic go do boksu z powrotem! nowi opiekunowie obiecali ze sie zaloguja na dogo i bede nam zdawac relacje. Bass nie bedzie siedzial w domu sam, bo pani Malgosia bedzie z nim calymi dniami ;) Quote
Joanna K. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Jestem :) Ale dzisiaj jest super dzień ! Bass z budy trafił do domku ! Od dzisiaj zaczął nowe lepsze życie Szczęściarz ;) Powodzenia w nowym domku :multi::multi::multi: Quote
some Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 to byl niesamowity dzien!!! teraz czekamy na fotki ze spacerku ;) trzeba powklejac zdjecia z dzisiaj na pozostale watki oraz pozakladac nowe, troche tego mamy ;) ja przepraszam ale emocje dopiero ze mnie zeszly i odplywam. ide sie zdrzemnac... Quote
Joanna K. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Tak, czekamy na fotorelację Uli :) Dziękuję Wam Dziewczyny za dzisiaj, za to że jesteście tu na Wątku Bassa. :loveu: No i najważniejsze podziękowania dla Oli za o że znalazła domek dla Bassa:loveu: Jeszcze za kratami... Na spacerku... Z Moją Nową Pańcią :D tu sprawdzam co Mi kupili dobrego :cool3: Dostałem kość :multi: Quote
jolam Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Piękny ten Bass :-) cieszę się, że ma domek i super pańciów. Powodzenia Bassiku :-) Quote
_Goldenek2 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Toż on jest goldenowato hovkowy :):):). Jak Bonka ma strzałkę na główce. Powodzenia Bassiku :) Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/222507-BAZAREK-DLA-MURZYNKA-Wszystko-dla-Psa-i-o-Psie-do-15-go-lutego-godz.-20-00?p=18608440#post18608440 Quote
_Goldenek2 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Toż on jest goldenowato hovkowy :):):). Jak Bonka ma strzałkę na główce. Powodzenia Bassiku :) Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/222507-BAZAREK-DLA-MURZYNKA-Wszystko-dla-Psa-i-o-Psie-do-15-go-lutego-godz.-20-00?p=18608440#post18608440 Quote
Bass z rodziną Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Witajcie dogomanki i dogomani tu Gosia i Karol. Bass (a jednak Bass :)) właśnie pojadł i drzema po drugim spacerku o i jak słychać puszcza sobie bąki :) jest bardzo czujny i obserwuje otoczenie co sie dzieje, ma swoje posłanie ale śpi przy naszym łóżku, a z jego dotychczasowych dokonań to tak: zrzucił kwiata, wywrócił stolik z kawą, przestraszył myszoskoczki na tyle że nosa z chatki nie wystawiły i chciał sie z nimi bawić/zjeść ale tego woleliśmy nie sprawdzać :) próbował wpakować się do łóżka ale w trójke byśmy sie nie zmieścili i jakoś go przyzwyczaimy do spania na swoim posłaniu (jak juz będzie gotowy na spanie dalej niż pół metra od nas :)) próbował nasikac na ścianę przedpokoju ale zareagowaliśmy w porę i nadal mamy suche podłogi, najlepsza była kąpiel bo Bass tak sie zaparł, że we dwoje nie daliśmy rady wsadzić go do wanny, skończyło sie na tym że wszystko łącznie z nami było mokre prócz Bassa :) jutro idziemy z nim na 12 do psiej myjni z nadzieją że tam nam lepiej pójdzie :) Ogólnie Bass jest kochany, przytula sie, podaje łapę (chyba nas akceptuje ;)) kapci nie gryzie zagląda we wszystkie kąty, jest spokojny nie szczeka, nie rzuca się do psów, istna oaza spokoju :) potrzebuje wiele miłości ciagle sie łasi chodzi przy nas i kładzie sie tam gdzie jesteśmy, a jak jest mu dobrze mruczy jak kot :) a teraz to burczy i mruczy co minute :) Cieszymy się, że są tacy ludzie jak wy i w pełni popieramy waszą działalność i życzymy wielu kolejnych udanych adopcji. Będziemy tu zaglądać co jakiś czas i zdawać relacje co tam u Bassa (także zdjęciowe):) Pozdrawiamy. Quote
jolam Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Czyli miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: super wiadomości:multi: oprócz tych kwiatków i kawy oczywiście :evil_lol: Quote
Joanna K. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Witajcie dogomanki i dogomani tu Gosia i Karol. Bass (a jednak Bass :)) Cieszymy się, że są tacy ludzie jak wy i w pełni popieramy waszą działalność i życzymy wielu kolejnych udanych adopcji. Będziemy tu zaglądać co jakiś czas i zdawać relacje co tam u Bassa (także zdjęciowe):) Pozdrawiamy. Witajcie na wątku Bassa :) Zapraszamy i czekamy na kolejne relacje. Mam nadzieję że Bass będzie nadal grzecznym psiakiem :D Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Jestem:p :loveu:Gosiu i Karolu witajcie na wątku:laola::loveu::loveu: Takie mną emocje targają, że jak rzadko, nie wiem co powiedzieć...ach....LEPIEJ nie mogło być....:lol: Joasiu:calus:, Olu:calus: - bardzo Wam dziękuję za dzisiejszy WSPANIAŁY dzień....Może będzie więcej happy endów z dzisiejszej naszej wizyty w schronisku - mówię Wam - Asia była dziś niesamowita, a z naszą desperacją....ale na razie ciii...żeby nie zapeszyć:cool1:. Dzisiejsza wizyta dodała nam skrzydeł, mam świadomość, że takie cuda nieczęsto się zdarzają, ale choćby jedno, dwa czy trzy psie życia pójdą nową drogą - to i tak warto....:p Zaraz zaczyna kombinować z fotkami - jest jedno SZCZEGÓLNE;) Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Bass z rodziną napisał(a):zrzucił kwiata, wywrócił stolik z kawą, Gosia, a może on po prostu chciał się kawy napić i podarować Ci z wdzięczności kwiaty:evil_lol: O, bąki to będą, kąpiel może nieudana, ale za to wy już umyci;). Quote
some Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ula dawaj to szczegolne! ciekawa jestem a zaraz musze z domu wyjsc:) i ja dziekuje za wspanialy dzien, jeszcze sie nie otrzasnelam! Gosiu i Karolu jeszcze raz dziekujmy i przepraszamy w imieniu Bassa za kwaitki i stolik, on na pewno nie chcial.... :p jestescie kochani i oby wiecej takich jak Wy!!! a jak zareagowal na probe kapieli? lagodnie czy warczal moze? (ale nie wierze w te II opcje) Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 some napisał(a):Ula dawaj to szczegolne! ciekawa jestem a zaraz musze z domu wyjsc:) i ja dziekuje za wspanialy dzien, jeszcze sie nie otrzasnelam! Gosiu i Karolu jeszcze raz dziekujmy i przepraszamy w imieniu Bassa za kwaitki i stolik, on na pewno nie chcial.... :p jestescie kochani i oby wiecej takich jak Wy!!! a jak zareagowal na probe kapieli? lagodnie czy warczal moze? (ale nie wierze w te II opcje) O, wstałaś:lol:, ze zdjęciami to chwilkę potrwa, sama nie wiem:oops:, wysłałam pw o pomoc i czekam, a to Szczególne, to TY wiesz:cool1: Quote
jolam Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Tytuł trzeba zmienić kochane cioteczki :multi: Quote
Bass z rodziną Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 some napisał(a): a jak zareagowal na probe kapieli? lagodnie czy warczal moze? (ale nie wierze w te II opcje) Za pierwszą próbą wsadzenia go do wanny tylko sie zaparł łapami o krawędź za nic nie chciał wejść, przy następnych próbach już powarkiwał ale tak łagodnie dając do zrozumienia, że wcale nie ma ochoty się kąpać i dobrze mu ze smrodkiem :) jutro w myjni będziemy mieli większe pole do popisu i przewagę bo już go nigdzie nie będzie trzeba wkładać tylko podprowadzimy go bezpośrenio pod prysznic, także niech się żegna z brudem i przyzwyczaja do czystego futerka :) trzymajcie kciuki za jutro, bo jak sie nie da wykąpać to wykupimy caly szczeciński zapas odswieżaczy powietrza :) Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Bass z rodziną napisał(a):Za pierwszą próbą wsadzenia go do wanny tylko sie zaparł łapami o krawędź za nic nie chciał wejść, przy następnych próbach już powarkiwał ale tak łagodnie dając do zrozumienia, że wcale nie ma ochoty się kąpać i dobrze mu ze smrodkiem :) jutro w myjni będziemy mieli większe pole do popisu i przewagę bo już go nigdzie nie będzie trzeba wkładać tylko podprowadzimy go bezpośrenio pod prysznic, także niech się żegna z brudem i przyzwyczaja do czystego futerka :) trzymajcie kciuki za jutro, bo jak sie nie da wykąpać to wykupimy caly szczeciński zapas odswieżaczy powietrza :) Ha ha, do smrodku się przyzwyczaił, a Wy maski przeciwgazowe i dacie radę do jutra:evil_lol: Gosia, tylko o odżywce nie zapomnij, najlepiej jakaś z rumiankiem, no bo on blondyn przecież:p...A na myjnię jedziecie do Podjuch? Quote
Recommended Posts