Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

some napisał(a):
acha wlasnie.. hmmm. ok ja kupie mu cos na poczatek
ewdit: spadam do domu, wpadne wieczorkiem

To ja się dorzucam połowę, a znajdziesz czas na zakupy? Jak nie to daj znać;)

Posted (edited)

Ale tu się dzieje dzisiaj. Laptop Mi się grzeje :D

Mam wreszcie zainteresowanie tymi suniami husky ! Na FB i na innym forum. Cieszę się bardzo ! :D

BajUlaTak, idziemy po Bassa II
tak, idziemy :razz:
wlasnie otrzymalam smsa od p.Malgosi.
obejrzeli zdjecie Bassa to przy samochodzie, sa zachwyceni. pisza ze jest slodki i trzymaja kciuki za nasza dzialalnosc, aby wiecej pieskow trafialo do domkow!
Bajula po prostu w sobote po zalatwieniu sprawy z Bassem II idziemy obfotografowac Bassa I i sie nim zajmiemy

Cudownie !!! :multi::multi::multi:

Dziewczyny jakie zakupy ? Co kombinujecie ? ;)

Edited by Joanna K.
Posted

[quote name='Joanna K.']Ale tu się dzieje dzisiaj. Laptop Mi się grzeje :D

Mam wreszcie zainteresowanie tymi suniami husky ! Na FB i na innym forum. Cieszę się bardzo ! :D

tak, idziemy :razz:

Cudownie !!! :multi::multi::multi:

Dziewczyny jakie zakupy ? Co kombinujecie ? ;)

O widzę, że podobnie jak ja wcześniej, z wrażenia nie doczytałaś:evil_lol:

Trzeba jakąś smycz i obrożę skombinować;)

Zaraz wracam, idę po dziecko do harcówki, bo zamiast do schroniska, to na komisariat mnie wezwą:lol::oops:

Posted

Joanna K. napisał(a):
Haha, niedobra Matka :cool3:

Dziecię w domu bezpieczne, ja na wolności:diabloti:

Czyli, jak dobrze zrozumiałam, w sobotę dasz radę przyjechać?;)

Posted

[quote name='Joanna K.']

No chyba w końcu muszę sobie konto założyć na FB:lol:
Bo mnie za dużo omija:eviltong:

Posted

BajUla napisał(a):
Dziecię w domu bezpieczne, ja na wolności:diabloti:

Czyli, jak dobrze zrozumiałam, w sobotę dasz radę przyjechać?;)

Uff, to spokojna jestem :) Dam radę...muszę ! Jak coś to na pieszo przyjdę :lol:

Posted

Joanna K. napisał(a):
Uff, to spokojna jestem :) Dam radę...muszę ! Jak coś to na pieszo przyjdę :lol:

Ja mieszkam w okolicy Kijewa, tj. na wjezdzie do Szczecina, jakby co, to mogę Ciebie zgarnąć na stopa:evil_lol:

Posted

BajUla napisał(a):
Ja mieszkam w okolicy Kijewa, tj. na wjezdzie do Szczecina, jakby co, to mogę Ciebie zgarnąć na stopa:evil_lol:

Jasne, dzięki wielkie :) jak już bym doszła do Dąbia, lub do centrum to i dojdę sobię do schroniska ;P a od schroniska to będę miała blisko do szpitala na Arkońskiej.
Tam się mną już zajmą odpowiednio :D

Posted

a ja w zdrojach takze tez moge zgarnac po drodze ;)
Bajula pojade po pracy na jakies zakupki, postaram sie znalezc cos odpowiedniego.
ja wstawilam zupe i ogarnelam kuchnie i od razu przylecialam tu do Was :) wiecie kiedys jak jechalam autem i mialam ogromne problemy w pracy (mega stres) poleciala piosenka "relax... take it easy..." i dzis wracam do domu, sciska mnie w zoladku przed sobota a tu nagle puszczaja to! i tak pomyslalam ze wszystko musi byc w porzadku. po prostu musi. ten sms od p. Malgosi tez rozwial troche moich watpliwosci.

Posted

some napisał(a):
a ja w zdrojach takze tez moge zgarnac po drodze ;)
Bajula pojade po pracy na jakies zakupki, postaram sie znalezc cos odpowiedniego.
ja wstawilam zupe i ogarnelam kuchnie i od razu przylecialam tu do Was :) wiecie kiedys jak jechalam autem i mialam ogromne problemy w pracy (mega stres) poleciala piosenka "relax... take it easy..." i dzis wracam do domu, sciska mnie w zoladku przed sobota a tu nagle puszczaja to! i tak pomyslalam ze wszystko musi byc w porzadku. po prostu musi. ten sms od p. Malgosi tez rozwial troche moich watpliwosci.

I będzie! Zobaczysz!:multi: O, to my prawie sąsiadki. Ja dokładnie to mieszkam na Bukowym (a tak najdokładniej to Nad Rudzianką, ale nie wszyscy znają to osiedle, a Bukowe to już prawie wszyscy)

Moje dziecię na szczęście je obiady w szkole i jeszcze pies dostaje regularnie, i chomik, a reszta...:diabloti:

Posted

kamilqax95x napisał(a):
O matko co tu się dzieje :loveu: Chwile mnie nie ma a tu Bass II szykuje sie do domku prawdopodobnie :)

No Kamila, w końcu:lol:, przecież to TY jesteś "sprawczynią" wątku, ucz się teraz na zapas, bo potem zatrudnienie na banerki dostaniesz:diabloti:

Posted

Joanna K. napisał(a):
Jasne, dzięki wielkie :) jak już bym doszła do Dąbia, lub do centrum to i dojdę sobię do schroniska ;P a od schroniska to będę miała blisko do szpitala na Arkońskiej.
Tam się mną już zajmą odpowiednio :D

Asia, nie strasz, ja Ci dam na Arkońską:mad:

Posted

Bajula znam to Twoje osiedle, ale ja juz niedlugo tu pomieszkam.. przenosze sie na drugi koniec Szczecina, wracam w swoje strony ;) juz sie nie moge doczekac soboty :multi:

Posted

BajUla napisał(a):
No Kamila, w końcu:lol:, przecież to TY jesteś "sprawczynią" wątku, ucz się teraz na zapas, bo potem zatrudnienie na banerki dostaniesz:diabloti:

Właśnie...kamila, pamiętasz gdzie się to zaczęło ? Gdzie Ja go ogłosiłam na początku?
Nie pamiętam...ten lekarz faktycznie by mi się przydał :P

Posted

Joanna K. napisał(a):
Właśnie...kamila, pamiętasz gdzie się to zaczęło ? Gdzie Ja go ogłosiłam na początku?
Nie pamiętam...ten lekarz faktycznie by mi się przydał :P

Ups nie wiedziałam...:oops:

TO MAMY PRAWDZIWĄ SPRAWCZYNIĘ:evil_lol:
Asia, masz dobrą rękę:lol:

Posted

Joanna K. napisał(a):
O widzisz Kochana.Mogłam poszperać to bym znalazła.Dziękuję :loveu:

Ty Mnie faktycznie szpiegujesz :diabloti:

A, takie zboczenie zawodowe:evil_lol:

Posted

Dziewczyny, jeśli wybieracie się w sobotę do schroniska, to może warto pracowników uprzedzić przed tą osobą (znalazłam na jednym z wątków mazowieckich) :

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostałam ostrzezenie ze schroniska w Ga...ju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub żona Ewa z Krzywina kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !