Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobimy mu takie ogłoszenia:

Bass to 4 letni mix goldena Od 2009 r. mieszka w schronisku Szczecinie. Kiedyś był beztroskim psiakiem, teraz zrobił się wycofany i zrezygnowany...Jednak, gdy ktoś zwróci na niego uwagę to ożywia się i uwielbia być głaskany. Wolontariusze ze schroniska uważają Bassa za pojętnego i chętnego do nauki psiaka, który za smakołyk zrobi wszystko...
Bass codziennie wypatruje swojego człowieka. Może czeka właśnie na Ciebie?

Kontakt w sprawie adopcji: tel. +48 91 487 02 81, fax +48 91 487 66 46
e-mail: schronisko@schronisko.szczecin.pl.

Jeśli psiak zostanie wyadoptowany - bardzo proszę o wiadomość :)

Posted

rozmawialam z p. Danusia. no niestety, na razie brak miejsc. moze blizej wiosny... ale pani Danusia bedzie o Bassie pamietac. jak tylko cos sie zwolni to od razu zadzwoni

Posted

some napisał(a):
rozmawialam z p. Danusia. no niestety, na razie brak miejsc. moze blizej wiosny... ale pani Danusia bedzie o Bassie pamietac. jak tylko cos sie zwolni to od razu zadzwoni

Tak myslałam, teraz cięzko jest o wolne miejsce. Ale dobrze, niech pamięta o nim.
My też pamiętajmy :razz:

Posted

some napisał(a):

Poczekamy, mam ogromną nadzieję, że ten rok będzie jego ostatnim w schronie:p

I również bardzo dziękuję wszystkim za ogłaszanie Bassa, ktoś go wypatrzy...

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Zrobimy mu takie ogłoszenia:

Bass to 4 letni mix goldena Od 2009 r. mieszka w schronisku Szczecinie. Kiedyś był beztroskim psiakiem, teraz zrobił się wycofany i zrezygnowany...Jednak, gdy ktoś zwróci na niego uwagę to ożywia się i uwielbia być głaskany. Wolontariusze ze schroniska uważają Bassa za pojętnego i chętnego do nauki psiaka, który za smakołyk zrobi wszystko...
Bass codziennie wypatruje swojego człowieka. Może czeka właśnie na Ciebie?

Kontakt w sprawie adopcji: tel. +48 91 487 02 81, fax +48 91 487 66 46
e-mail: schronisko@schronisko.szczecin.pl.

Jeśli psiak zostanie wyadoptowany - bardzo proszę o wiadomość :)

Goldenek, baaaardzo liczę, że na wiadomość nie będziesz czekać długo:p

Posted

A i jeszcze, czy którejś z Was udałoby się podjechać ze mną do schroniska np w sobotę?

Some, a miałaś chwilę, żeby zadzwonić do Schroniska, czy dadzą go na spacer?

I jeszcze o jedno pozwolę się zapytać, czy jak kupiłabym mu karmę, to by mu ją dawali, czy ciężko im to ogarnąć. Mam jeszcze jedno legowisko po mojej poprzedniej suni:-(, ale jemu bym je oddała, można tak dla konkretnego psa? Może moje pytania wydadzą się komuś naiwne, irytujące lub zbędne, ale proszę o odpowiedz:p

Posted

BajUla napisał(a):
A i jeszcze, czy którejś z Was udałoby się podjechać ze mną do schroniska np w sobotę?

Some, a miałaś chwilę, żeby zadzwonić do Schroniska, czy dadzą go na spacer?

I jeszcze o jedno pozwolę się zapytać, czy jak kupiłabym mu karmę, to by mu ją dawali, czy ciężko im to ogarnąć. Mam jeszcze jedno legowisko po mojej poprzedniej suni:-(, ale jemu bym je oddała, można tak dla konkretnego psa? Może moje pytania wydadzą się komuś naiwne, irytujące lub zbędne, ale proszę o odpowiedz:p

Ja bym go chętnie odwiedziła ale nie wiem czy dam radę w sobotę.Będę w Szczecinie ale to w czwartek i piątek u lekarza.

Z tą karmą to wątpię,żeby go karmili, pewnie sypią psom po kolei.Nie patrzą jaka dla kogo.
Może poczekajmy,karma się przyda jak psiak będzie w DT. :)
A posłanie mozna by mu było samemu do budy wsadzić,chociaż on ma tam jakąś kołderke.

Jestem ciekawa jak on się zachowuje po za schroniskiem...

Posted

Też jestem bardzo ciekawa...

Mam nadzieję, że ktoś znajdzie czas w weekend i pomoże mi w wizycie, ale chyba trzeba będzie się najpierw napić...:cool3:(oczywiście to żart;))

Bo w czwartek i piątek to ja mogłabym, ale dopiero ok 16

Posted

BajUla napisał(a):

Mam nadzieję, że ktoś znajdzie czas w weekend i pomoże mi w wizycie, ale chyba trzeba będzie się najpierw napić...:cool3:(oczywiście to żart;))

Myślisz, że na trzeźwo nie damy rady ? :laugh2_2::cool3:

Posted

Joanna K. napisał(a):
Myślisz, że na trzeźwo nie damy rady ? :laugh2_2::cool3:

No Ty po sobotniej wizycie to ledwo żywa byłaś....a ze mną u boku to wielka niewiadoma...może być tylko gorzej:evil_lol:

A banerek Ci się nie klika;) Ja już w te i wewtamte nim kręce, wklejam i przeklejam i zobaczymy;)

Posted

Haha, usmiałam się z wczesniejszych postów :D

BajUla napisał(a):
Tylko nie pytaj jak to zrobiłam:diabloti: bo pojęcia nie mam:diabloti:

Właśnie miałam zapytać...:eviltong:Tak samo kombinuje, myslałam że wiem jak to się robi :evil_lol:

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Jeżeli będziecie w schronisku, postarajcie się zrobić psiakowi fotki bez krat (lepsze do ogłoszeń) ;)

Taki jest plan i dobrze by było spróbować, jak się zachowuje poza kratami, o tym już Asia pisała.

Poza kratami byłby taki mniej anonimowy, tak myślę;)

Posted

Joanna K. napisał(a):
Haha, usmiałam się z wczesniejszych postów :D

Właśnie miałam zapytać...:eviltong:Tak samo kombinuje, myslałam że wiem jak to się robi :evil_lol:

Ha, to się nazywa desperacja:evil_lol: