akucha Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Boziulku, jaka to kochana psina :loveu: :loveu: :loveu: I koteczek jego i dzidzia z boku... i wszystko to do Ringo lgnie... No jak go nie kochać, jak nie cieszyć się jego nowym życiem?! :multi: Iza, wycałuj te wszyskie buziaki i pyszczki ode mnie!!! Brązowa zawsze opisała, że to wspaniały pies, ale że aż tak... Quote
akucha Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Śliczne chłopaki oba!!!! :lol: Ringo to pies, jakie widuje się w filmach familijnych, prawda? Quote
Kasia25 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ringo wspaniały, można się wzruszyć! A kot na pewno jest niezłymm łobuzem, co?;) Quote
kaerjot Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cudności, wszystkie stfffforki i potffffforki, cudności Quote
akucha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Izaiza, tęsknimy tu za Wami!!! Napisz proszę, co słychać. Quote
deedee77 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 To jest niesamowite po prostu!!!!!Piękne!!!!Aż mi łezki poleciały... Cudowny piesek!!!! Quote
brazowa1 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Deedee,Ringo to taki pies jak Murka,pies z magia :loveu: Quote
akucha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I z koteczkiem :lol:, pewnie urósł mu już maluch. Quote
akucha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Mnie tak ta fotka wzrusza... Zobaczcie na małego chłopczyka, jaki przejęty jest :loveu:, a Ringuś jaki szczęśliwy!!!!!!!!!!!!! A kotek słodko spi... Quote
brazowa1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=OEiyJIo-bCQ zapraszam izaiza do obejrzenia! Quote
izaiza Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witajcie po wakacjach Przepraszam za długą nieobecność ,ale jak pisałam byłam dosyć daleko . Ringo ma się dobrze i koty też.:loveu: Nie było mnie trzy tygodnie i Ringo został po prostu strasznie rozpuszczony.Ja mu zawsze gotowałam jedzenie bo on od początku nie toleruje innego.Jak się teraz okazuje Ringo toleruje owszem-2 kg parówek,ewentualnie kiałbasy takiej jak na grill:lol: To jest po prostu grubas! Co do kotów ,to jak co roku -mam więcej.Są one notorycznie wrzucane do naszego ogrodu:angryy: Ale co zrobić? Do schroniska nie oddam ,więc tak sobie tu żyjemy razem. Małe koty Ringo lubi ,niestety większe nie mają racji bytu w domu . Co do filmiku na youtube-wzruszający .Dziękuje. Pozdrawiam Iza z rodziną Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hihihi, parówkowy Ringo, pewnie cieszy się z takiego "zepsucia" :lol: Izaiza, wiele szczęscia mają te kociaki, że trafiaja do Twojego ogrodu! Ty masz go już trochę mniej ;) Trzymajcie się zdrowo i radośnie!!!!! Pozdrowienia dla chłopców! Quote
Kasia25 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Chetnie bym zobaczyła sobie tego parówkowego-skrytożerce:lol: A co do kotów to dzieciakom się więcej wybacza:p Więc póki małe............. Pozdrowionka! Quote
izaiza Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Niestety nie zamieszczę zdjęć w tym tygodniu :placz: Właśnie wróciłam z kraju trzeciego świata gdzie telefon jest czyms super i niestety komuś się mój spodobał:mad: W przyszłym tygodniu będę miała nowy z aparatem to zobię zdjęcia. Kotek Ringusia znalazł domek ,bo oczywiście upycham te koty gdzie tylko mogę.Teraz mamy 5 kotów,to jeszcze nie rekord. Pozdrwiam Iza. Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Izaiza, pozdrawiamy Was!!! Czekamy na nowe wieści. Jak Ringo i kotki? Quote
Kasia25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Myślałam sobie co u Was.... Tyle czasu mineło, bardzo się martwie....... Quote
izaiza Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Odkopuję stary temat ,żeby poinformować,że nasz ukochany Ringo odszedł do psiego nieba 25 czerwca .Dał nam parę lat psiej miłości i przywiązania .To był super pies i wierny członek rodziny.Dbaliśmy o niego jak mogliśmy ,pod koniec życia był zupełnie ślepy i ataki były częstsze. Każdemu polecam adoptowanie psa ze schroniska ,Każdego dnia będzie wam okazywana wdzięczność. Pozdrawiam Iza P.S. Bardzo bym prosiła lekarzy weterynarii o więcej empatii ,może dla was zdechły pies to kilogramy mięsa do spalenia,ale dla mnie i mojego syna to członek rodziny . Quote
Recommended Posts