brazowa1 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 na 2 dni wyjechałam,skad milczenie :) Bylam dzis u Ringo-ma sie dobrze,tylko zaczyna lniec. Jutro kierownik schroniska ma skonsulowac kastracje psa z wetem schroniskowym. Larysa,Ty masz stały konktakt z tym panem? Pytam,zeby nam nie umknał...(wiem,to tylko zainteresowanie,nie obietnica) Quote
larysa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 brazowa1 napisał(a):na 2 dni wyjechałam,skad milczenie :) Bylam dzis u Ringo-ma sie dobrze,tylko zaczyna lniec. Jutro kierownik schroniska ma skonsulowac kastracje psa z wetem schroniskowym. Larysa,Ty masz stały konktakt z tym panem? Pytam,zeby nam nie umknał...(wiem,to tylko zainteresowanie,nie obietnica) W miarę stały - nie umknie. Postaram się jutro wysłać Ci na pm na czym polegają rozterki pana. Quote
kaerjot Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A jakby jeszcze miał Ringa, to dopiero byłoby fajnie. Quote
Celina12 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ringo...czeka...marzy....Oby Pan od rozterek zdecydował się... Quote
brazowa1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Na razie czekamy na decyzje naszego weta,Millarca nam przekaze. Ringo bedzie wspaniałym psem w domu. Zaczyna lniec-mozna go wyczesywac bez konca. Nadal jest bardzo chudy,mimo,ze z apetytem nie ma zadnych problemow. Quote
larysa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Brązowa - dzięki za pm. Poprosimy jeszcze nr Twojego konta :loveu: Quote
brazowa1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 hihihi,chyba raczej schroniskowego :) Jutro,dobrze? nie mam teraz pod reka. Quote
larysa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 OK. Jak Ci wygodniej. A wet w porządku? :crazyeye: Quote
brazowa1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Nasz wet jest uznany w 3miesice,drogi,ale bardzo dobry.Kastracje robi z zamknietymi oczyma :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Wlasnie dostalam wspaniala informacje. Ringo poszedl do domu,ludzie wpierw ogladali go na forum (chyba na naszym,co? jezeli tak,to prosimy sie ujawnic:),potem na stronce schronu.Porozmawiali z kierownikiem,dzis przyjechali.Konsultowali sie ze swoim wetem,wszystko wyglada tak rozowo,ze az trzymajmy trzykrotnie mocniej kciuki. W domu jest KOT.Mam nadzieje,ze miły. Larysa,dziekujemy Ci bardzo,mam nadzieje,ze Twoj znajomy,ktory sie nad nim zastanawial,ucieszy sie z tej informacji,a my bedziemy mogli mu pomoc w wyborze psa. Ringo zamieszkał w Gdyni,podobno poszedl merdajac ogonem,cały szczesliwy. Quote
magdalena_w Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ale się cieszę!!! :bigcool: :Cool!::bigcool: :Cool!::bigcool: :Cool!::bigcool: :Cool!::bigcool: Taki kochany piesek ma już domek! Trzymam mocno kciuki! Quote
Celina12 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 jejku...trzymam razem z moimi Jamnikami mocno!!!! Quote
akucha Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: No jak cudownie!!!!! Domku, Domku - odezwij się!!! Prosimy!!!! Quote
akucha Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Gabi :loveu:, tak myślałam, że to Twoja robota, bo podajesz linki do wątków!!! Uwielbiam Cię!!!! Wiesz o tym, co nie? Koniecznie zaproś ludzi na dogo, koniecznie!!! To taki super dom, o rany!!! :multi: A Michu odszedł, widziałaś? :-( :-( :-( Quote
akucha Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ciekawe, jak ma na imię mały Pancio Ringo??? Rokuje na prawdziwego dogomaniaka, co? Ale swoją droga, to odważni rodzice... zaufali Ringo. No jak nie Twoja, a kto na muratorze wystawił??? :evil_lol: Quote
izaiza Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 WITAM. Jestem nową właścicielką Ringo.O piesku przeczytałam na stronie schroniska wSopocie a następnie na forum muratora.To jest miłość od pierwszego spojrzenia i to chyba nie tylko ze strony całej mojej rodziny ale ze strony Ringo również.Mały pan ringo ma na imię Błażej i ma 19 miesięcy dotykanie psiej miski już maluchowi przeszło ,natomiast czesanie go ze mną jest jego hobby .Pies jest po prostu cudowny i mądry uwielbia spacery po tak jak moja rodzina i ku rozpaczy mojego starszego syna Oskara nie chce spać w jego łóżku:lol: . Ringo pomógł innemu pieskowi ze schroniska w Sopocie.Moja przyjaciółka zobaczyła go wczoraj a dziś pojechała adoptować pieska.Do jej domu pojechała suczka o imieniu Saba . Pozdrawiamy Iza z rodziną. Quote
brazowa1 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 izaiza,witamy!!!! cudowne wiesci nam przynosisz :) aaa,wiec Saba to sprawka Ringo?:) (dla niewtajemniczonych-Saba to taki mikroowczarek,dzis wyszla ze schroniska) Jak sie ciesze,ze mu sie udało! Pewnie ciagle chce Wam podwac łapy? Usciskaj malego pańcia od nas wszystkich . Brak mi slow uznania dla Was i dziekuje za dom dla tego wspaniałego psa. Quote
Celina12 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ringo-Kochany jesteś....jak się cieszę,że trafiłeś do Cudownego Domku. Witamy Pańcię :multi::multi::multi:...czekamy na wieści dalsze... Quote
izaiza Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dziękuję za miłe przywitanie:loveu: Otoo zdjęcia z dzisiejszego spacerku.Nie wiem kto się bardziej zmęczył,my czy pies aportowaniem.;) http://www.wrzuta.pl/obraz/9PtWmIqltv/ http://www.wrzuta.pl/obraz/sP5cus5S3p/ http://www.wrzuta.pl/obraz/rw1H9SEKPo/ Quote
Kasia25 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witam cudowną rodzinę Rigo!:multi: :multi: :multi: Linki do fot się nie otwierają, ale to nie ważne, poprawimy;) 3 raz zabieram się za napisanie posta, bo wciąz mi mokną oczy i .................. Cudownie, że są jeszcze tak wspaniali ludzie, którzy w "starym, schorowanym" psie, dostrzegli wspaniałego przyjaciela!!!!!!!! Mam takie życzenie, aby kiedyś każdy upiór co się pozbył swojego psa mógł zobaczyć takieeeee fotki, z podpisem: DLA was, byłem BALASTEM IM jestem PROMYKIEM!!!!!!!! Iza, ucałuj chłopców od dogo ciotek (wszytkich trzech!) Quote
izaiza Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mam nadzieję że teraz będzie dobrze ;) http://www.wrzuta.pl/obraz/AiyQ8gMZPc/ Quote
brazowa1 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 izaiza,ja starym zwyczajem bede marudzic o identyfikator na obrozy :) Quote
Recommended Posts