Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

malagos napisał(a):
monia, myślisz? Myśl!

Myślę. Dziś będę dzwonić do mojego TZeta i zobaczymy co on powie, nie chcę przegiąć. Ale jeśli nawet się zgodzi to będę potrzebowała pomocy finansowej przy leczeniu małej, karmę biorę na siebie.

Posted

Gusia 256 poprosiła o pomoc maleńkiej. Fundacja KASTOR pokryje koszt sterylizacji suni, ale prosimy o wcześniejsze powiadomienie nas o cenie zabiegu. Poinformujcie weta, że psiak jest bezdomny może zastosuje taryfę ulgową :) Proszę nie płacić gotówką, wet powinien wystawić fakturę przelewową. Dane do przelewu są na naszej stronie - link w moim podpisie.
Maleństwo nie powinno być w schronisku. Nie spieszcie się z zabiegiem, kasa będzie zarezerwowana. Najlepiej gdy zabieg odbędzie się dopiero, gdy maleńka będzie już w DT, czy DS.

Posted

elik napisał(a):
Gusia 256 poprosiła o pomoc maleńkiej. Fundacja KASTOR pokryje koszt sterylizacji suni, ale prosimy o wcześniejsze powiadomienie nas o cenie zabiegu. Poinformujcie weta, że psiak jest bezdomny może zastosuje taryfę ulgową :) Proszę nie płacić gotówką, wet powinien wystawić fakturę przelewową. Dane do przelewu są na naszej stronie - link w moim podpisie.
Maleństwo nie powinno być w schronisku. Nie spieszcie się z zabiegiem, kasa będzie zarezerwowana. Najlepiej gdy zabieg odbędzie się dopiero, gdy maleńka będzie już w DT, czy DS.

Pięknie dziękuję za pomoc dla kruszynki.

Posted

Super że sunia ma sponsora. Jestem zakochana w małej. Wczoraj marudziłam TZ ale neistety nic z tego :(

Jeśli sunia ma guzy na listwie mlecznej to trzeba je usunąć podczas zabiegu sterylizacji.
Mam sunię z Klembowa która miała dużo większe guzy. Została wysterylizowana i miała usuniętą listwę mleczną. Koszt zabiegu będzie wyższy niż sama sterylizacja ale jesli sa to guzy to trzeba je usunąc.
Tu Niunia z Klambowa - widać jej guzy.

Posted

Ciotki gdyby było dla niej miejsce w Warszawie to moja koleżanka z pracy jest na feriach w ok. Grudziądza - mogłabym ją wyprosić żeby zabrała małą do Warszawy (nie wiem czy się zgodzi, ale będe próbowała gdyby znalazł się coś dla małej w Warszawie)