Kasia77 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) Asia, nie można do Ciebie wysłać PW, wysłałam na skrzynkę e-meil ;) Edited January 23, 2012 by Kasia77 Quote
enia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 dwie malutkie sunie......a mrozy nadchodzą...:-( Quote
anouk92 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Rany ta malutka nie powinna być w schronisku :( Quote
dorota412 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 :shake: no nie, taki malentas w budzie:placz:zapisuje Quote
Pyrdka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Odwiedzam maleńka Okruszkę.Może znajdzie się dla niej gdzieś ciepły kącik. Quote
Akrum Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 fajnie, że tak dużo osób tu przyszło :) może wspólnie coś wymyślimy? Quote
ania z poznania Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Akrum, też mam taką nadzieję.... Wiem tylko o wolnym miejscu w PDT..... Quote
Akrum Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 musi się udać, w końcu to taka mała kruszynka jest... Quote
azalia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aż serce pęka,takie maleństwa,krótkowłose,jak one muszą marznąć. Quote
malagos Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 monia3a napisał(a):Jakbym nie była tak zapsiona to bym ją wzięła ale i tak mimo to pomyślę. monia, myślisz? Myśl! Quote
Akrum Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 witaj kruszynko mała. Dzisiaj u nas w nocy mróz przycisnął, ciekawe jak u ciebie - mam nadzieję, że nie było tak źle. Quote
Guest monia3a Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 malagos napisał(a):monia, myślisz? Myśl! Myślę. Dziś będę dzwonić do mojego TZeta i zobaczymy co on powie, nie chcę przegiąć. Ale jeśli nawet się zgodzi to będę potrzebowała pomocy finansowej przy leczeniu małej, karmę biorę na siebie. Quote
pędzelopka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Tyle nas tu , na pewno coś uciułamy razem. Ciekawe co TZ powie. Pewnie się załamie :lol: Quote
Isiak Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Trzymam kciuki, jest szansa dla maleństwa... Quote
elik Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Gusia 256 poprosiła o pomoc maleńkiej. Fundacja KASTOR pokryje koszt sterylizacji suni, ale prosimy o wcześniejsze powiadomienie nas o cenie zabiegu. Poinformujcie weta, że psiak jest bezdomny może zastosuje taryfę ulgową :) Proszę nie płacić gotówką, wet powinien wystawić fakturę przelewową. Dane do przelewu są na naszej stronie - link w moim podpisie. Maleństwo nie powinno być w schronisku. Nie spieszcie się z zabiegiem, kasa będzie zarezerwowana. Najlepiej gdy zabieg odbędzie się dopiero, gdy maleńka będzie już w DT, czy DS. Quote
gusia256 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 elik napisał(a):Gusia 256 poprosiła o pomoc maleńkiej. Fundacja KASTOR pokryje koszt sterylizacji suni, ale prosimy o wcześniejsze powiadomienie nas o cenie zabiegu. Poinformujcie weta, że psiak jest bezdomny może zastosuje taryfę ulgową :) Proszę nie płacić gotówką, wet powinien wystawić fakturę przelewową. Dane do przelewu są na naszej stronie - link w moim podpisie. Maleństwo nie powinno być w schronisku. Nie spieszcie się z zabiegiem, kasa będzie zarezerwowana. Najlepiej gdy zabieg odbędzie się dopiero, gdy maleńka będzie już w DT, czy DS. Pięknie dziękuję za pomoc dla kruszynki. Quote
anouk92 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Super że sunia ma sponsora. Jestem zakochana w małej. Wczoraj marudziłam TZ ale neistety nic z tego :( Jeśli sunia ma guzy na listwie mlecznej to trzeba je usunąć podczas zabiegu sterylizacji. Mam sunię z Klembowa która miała dużo większe guzy. Została wysterylizowana i miała usuniętą listwę mleczną. Koszt zabiegu będzie wyższy niż sama sterylizacja ale jesli sa to guzy to trzeba je usunąc. Tu Niunia z Klambowa - widać jej guzy. Quote
anouk92 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ciotki gdyby było dla niej miejsce w Warszawie to moja koleżanka z pracy jest na feriach w ok. Grudziądza - mogłabym ją wyprosić żeby zabrała małą do Warszawy (nie wiem czy się zgodzi, ale będe próbowała gdyby znalazł się coś dla małej w Warszawie) Quote
Recommended Posts