Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']zgłosiłam Kruszynkę na wątek mikropsiaków:
http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!?p=18457196&viewfull=1#post18457196

potrzebne są mi dane osoby, na którą ewentualnie można by zrobić kilka ogłoszeń, może akurat się domek jakiś chętny na nią znajdzie.

Jeśli ma guza to raczej nikt nie będzie zainteresowany. I jeszcze bez sterylki. Wydaje mi się, że jednak potrzebny jest DT, żeby ją zdrowotnie ogarnąć.

Moglibyśmy zacząć zbierać pieniądze na weta, jeśli byłby DT. Czy taki guz na listwie się operuje ?

Ale rób jak uważasz, kontakt do mnie - 605060617, suzuki@autograf.pl

Posted

Dzięki :loveu:. Też próbowałam ją zgłosić na mikropieski, wypeniłam wczoraj pieczołowicie formularz i wszystko wcięło, bo dogo się przyblokowało, przez parę godzin nie mogłam wejść.

Posted

Piękny okruszek . Będę zaglądać, może uda się coś wysupłać jak zdecydujecie się na wyłuskanie tego guza. Można to zrobić przy okazji sterylizacji, oczywiście o ile wet stwierdzi , że stan suczki na to pozwala. Moja sunia miała obustronną mastektomię - w dwóch ratach, jedna strona + sterylka , potem druga strona - i super wszystko zniosła w podobnym wieku.

Posted

Tak, oba zabiegi, i sterylizacja, i ew. usunięcie guza sutka możliwe są za jednym znieczuleniem.
Obiecałam dom suni z Kruszewa, ale strasznie mi też żal tej z krzywa łapką też od toyotki, nie ma zupełnie szans bez operacji tego koszmarnego wygięcia..........

Posted

malagos napisał(a):
Tak, oba zabiegi, i sterylizacja, i ew. usunięcie guza sutka możliwe są za jednym znieczuleniem.
Obiecałam dom suni z Kruszewa, ale strasznie mi też żal tej z krzywa łapką też od toyotki, nie ma zupełnie szans bez operacji tego koszmarnego wygięcia..........

Nie śmiałabym Cię prosić, bo pewnie tymczas zablokuje na dłużej :(.

Guest monia3a
Posted

Jakbym nie była tak zapsiona to bym ją wzięła ale i tak mimo to pomyślę.