feliksik Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 jest szansa na DT, więc czekamy na decyzję Quote
Andzike Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 feliksik napisał(a):jest szansa na DT, więc czekamy na decyzję Mocno trzymam kciuki! :) Quote
Guest monia3a Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Co prawda nie mogę się do TZeta dodzwonić ale niech tam najwyżej łeb mi urwie :D Szukajmy transportu dla małej jak najszybciej się da. W tym tygodniu jestem cały czas ale w następnym poniedziałek-środa mnie nie będzie więc nie będę obciążać mamy przyjęciem nowego psa. Mała ma wydarzenie na FB?? Może tam znalazłby się dla niej transport. Quote
Akrum Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 hahaha super :) trzeba więc z transportem pokombinować. Quote
Akrum Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 skoro sterylizacja będzie opłacona przez Fundację Kastor, to musimy się skoncentrować, by uzbierać pieniążki na transport, bo to spory kawałek będzie... Quote
Guest monia3a Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Czy sunieczka ma założone wydarzenie na FB ?? Quote
Akrum Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 monia3a napisał(a):Czy sunieczka ma założone wydarzenie na FB ?? z tego co kojarzę, to nikt jej jeszcze nie zakładał wydarzenia. Quote
elik Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 monia3a napisał(a):Co prawda nie mogę się do TZeta dodzwonić ale niech tam najwyżej łeb mi urwie :D Szukajmy transportu dla małej jak najszybciej się da. W tym tygodniu jestem cały czas ale w następnym poniedziałek-środa mnie nie będzie więc nie będę obciążać mamy przyjęciem nowego psa. Mała ma wydarzenie na FB?? Może tam znalazłby się dla niej transport. Czy dobrze zrozumiałam, że bierzesz małą na DT ? Chciałybyśmy sprawy finansowe omawiać z osobą, która będzie odpowiedzialna za malutką :) Quote
Akrum Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 link do FB na mikropsiakach: http://pl-pl.facebook.com/media/set/?set=a.312856265418087.64375.167056143331434&type=3 Quote
jaguska Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Dołożę 30 do transportu na drogę do lepszego życia dla małej. Quote
malagos Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Wpłacę 20 zł. Dobry początek! :) Quote
toyota Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Kruszynka ma DS :). Adoptowała ją dzisiaj moja znajoma. Ma na imię Żabcia. Quote
kaja69 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 toyota napisał(a):Kruszynka ma DS :). Adoptowała ją dzisiaj moja znajoma. Ma na imię Żabcia. super :) i do tego Żabcia :) Quote
Guest monia3a Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 toyota napisał(a):Kruszynka ma DS :). Adoptowała ją dzisiaj moja znajoma. Ma na imię Żabcia. Rewelacja!!! Cieszę się ogromnie :) Quote
Akrum Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 hahaha jaki obrót spraw :) bardzo się cieszę, że jej się udało :) lecę więc na mikropsiaki zgłosić, że mała w ekspresowym tempie DS znalazla :) Quote
toyota Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 (edited) Jest szóstym psem w tym domu. Wszystkie są adoptowane ze schroniska. Jest tam chyba jeszcze z 10 kotów. Niestety nie jest to dom zamożny. Wszystko jestem w stanie załatwić tu na miejscu za darmo, tzn. mam na myśli USG u mojego weta (czy nie ma guzów wewnątrz), sterylkę (wet schroniskowy), ale trochę martwi mnie jedzenie. Żabcia ma tylko 3 zęby i dostaje najtańsze puszki. Edited January 24, 2012 by toyota Quote
Guest monia3a Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Niezłe stadko. Oby nie zadeptali kruszynki ;) Quote
toyota Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 (edited) monia3a napisał(a):Niezłe stadko. Oby nie zadeptali kruszynki ;) Jest tam stara dobermanka, młoda sunia mieszaniec wielkości ON- ka, sunia mieszaniec wielkości spaniela, duża sunia wielkości rotweilera z najdłuższym stażem w schronie (miała nr 1 w schronie) oraz maleńka staruszka mix -mini sznaucer Myszka znaleziona w lesie przywiązana do drzewa. Niestety pani jest nieinternetowa ;), ale zrobię kiedyś zdjęcia. Edited January 24, 2012 by toyota Quote
Kasia77 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Wszystkiego najlepszego Okruszku, duuuuużo zdrowia malutka... Asia w sprawie rudego jamnika posłałam Ci meila;) Quote
Rewelacja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 toyota napisał(a):Jest szóstym psem w tym domu. Wszystkie są adoptowane ze schroniska. Jest tam chyba jeszcze z 10 kotów. Niestety nie jest to dom zamożny. Wszystko jestem w stanie załatwić tu na miejscu za darmo, tzn. mam na myśli USG u mojego weta (czy nie ma guzów wewnątrz), sterylkę (wet schroniskowy), ale trochę martwi mnie jedzenie. Żabcia ma tylko 3 zęby i dostaje najtańsze puszki. Mnie do tego martwi to, że sunia MOŻE zacząć chorować, inne psiaki też. Czy skoro Pani do zamożnych nie należy, nie może trzymać małej na DT a w międzyczasie znajdzie się dom, gdzie nikt nie będzie się matrwił, ze nie podoła z kosztami? Nie chciałąbym za kilka lat (w takim ogromie potrzeb i bezdomości) przeczytać na wątku - ratunku! potrzebne wsparcie finansowe na Zabkę, która Pani zaadoptowała kilka lat temu. Przemyślcie to proszę. Za kilka lat może być już za późno... Quote
elik Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Może w takim razie miejsce szykowane dla Żabci posłuży tej drugiej kruszynce ? Quote
Gosiapk Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Rewelacja napisał(a):Mnie do tego martwi to, że sunia MOŻE zacząć chorować, inne psiaki też. Czy skoro Pani do zamożnych nie należy, nie może trzymać małej na DT a w międzyczasie znajdzie się dom, gdzie nikt nie będzie się matrwił, ze nie podoła z kosztami? Nie chciałąbym za kilka lat (w takim ogromie potrzeb i bezdomości) przeczytać na wątku - ratunku! potrzebne wsparcie finansowe na Zabkę, która Pani zaadoptowała kilka lat temu. Przemyślcie to proszę. Za kilka lat może być już za późno... Glos rozsadku, wart rozważenia przez Toyotę. Quote
Recommended Posts