Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Maleńka sunia, najmniejsza w schronisku, raczej starsza, ale w dobrej kondycji - tak na oko.

Zakładam wątek mając nadzieję, że może komuś skradnie serce, a miejsca w domu dużo nie potrzebuje...

Nie nadaje się przecież do budy, a tak teraz mieszka, bo w schronie nie ma wewnętrznych ocieplanych boksów.

Kruszynka została adoptowana :).

W schronisku została jej koleżanka:

Edited by toyota
  • Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy tylko to jedno zdjęcie jest dostępne??

w jakim schronie ona przebywa i jaki ma stosunek do psów,suczek?
od kiedy jest w schronie i jak tam trafiła??
wiadomo coś?

Posted

Akrum napisał(a):
czy tylko to jedno zdjęcie jest dostępne??

w jakim schronie ona przebywa i jaki ma stosunek do psów,suczek?
od kiedy jest w schronie i jak tam trafiła??
wiadomo coś?

Nic nie wiadomo, w schronie nie ma wolontariatu.
Interesowałam się kilkoma psami, więc trudno, żeby szukali mi w papierach skąd który przyjechał i kiedy ;). Od prywatnych osób nie przyjmują, więc pewnie ze zgłoszenia.
Jest w kojcu z kilkoma suczkami i jednym psem - kastrowanym. Wszystkie psiaki z tego boksu są raczej małe, takie do 10 kg max.

Posted

Jestem. Mój Boże następne maleństwo w schronisku, czy ludzie powariowali? Dopiero co takiego starego schorowanego malucha przywiozłam do domu. Będę zaglądać jak dam radę to wspomogę grosikiem, fantami na bazarek :-(

Posted

Kasia77 napisał(a):
o rany, jaka malizna, zapisuje

Asiu, a ile ona ważyć może?

Ta czarna to max 4 kg. Moja Pestka waży 5,5 kg, a jest sporo większa od Okruszki.

Posted

Kasiu ja się na tym nie znam, nie miałam nigdy suki, tzn. teraz już mam 5, ale są jeszcze młode, także się z tym cholerstwem nie spotkałam.

Czy na drugim zdjęciu też coś widać po drugiej stronie brzuszka ?

Posted

toyota napisał(a):
Kasiu ja się na tym nie znam, nie miałam nigdy suki, tzn. teraz już mam 5, ale są jeszcze młode, także się z tym cholerstwem nie spotkałam.

Czy na drugim zdjęciu też coś widać po drugiej stronie brzuszka ?

ona tak jest trzymana, że na obu zdjęciach jest ten sam guz, po tej samej stronie, sporawy guziołek ...

Posted

Tak, masz rację, już zmęczona jestem, myślałam, że ma to po obu stronach. Czyli sytuacja się komplikuje. Chyba nie muszę pisać, że w schronie nic z tym nie zrobią.

Posted

też mi się wydawało, że widzę guziołka, ale nie chciałam się przed szereg wyrywać...
Czyli jednak... Kurcze, trzeba ją szybko gdzieś zabrać, zapowiadają znów mrozy...

Porozsyłam jeszcze, może ktoś z okolic, gdzie mała przebywa, mógłby dać jej DT?