Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 865
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z panią Grażyną. Leo ma spacerek prawie codziennie (zawsze gdy pani Grażyna zajmuje się psiarnią popołudniu). Już od jakiegoś czasu przysmaki nie są potrzebne do zakładania kagańca. Leo cieszy się na widok smyczki i kagańca, nauczył się, że to oznacza spacer. Poprawiły się też relacje psa z synem Grażyny.

Posted

Dzięki Emiś! Poaktywowałam już ogłoszenia.

Odnośnie rozliczeń:
Wpłynęła wpłata z bazarku morisowej: 114 zł
I przesłałam właśnie 450 zł do hoteliku.

Bardzo się cieszę, że Leoś wychodzi codziennie na spacery!:D

Posted

Anula napisał(a):
Dzisiaj rano poszła wpłata na Leo.Przepraszam za kilkudniowe opóźnienie.Mam trochę problemów z moją tymczasowiczką.

Dzięki, Anula!
Tak, zeszły dziś dwie wpłaty:
Anula: +20 (IX)
thinkplando: +30 (IX) dzięki:-)

Posted

Pierwszy telefon w sprawie Leo. Pan szuka kaukaza, na podwórko, ale musi być spokojny wobec dzieci (7 lat).
Chciałby jednak nieco młodszego psa, tak 3-5 lat, no i najważniejsze z tymi dziećmi. Nie miał nigdy kaukaza. Ze względu na brak doświadczenia i to dziecko nie poleciłam mu Leo. Pytał, czy "mam" inne psy, które mogłyby pasować.

Państwo mają duży teren, budę na zewnątrz, pies mógłby wchodzić do domu, miałby spacery.
Polecałam mu moją tymczasowiczkę, bo ona do dzieci jest bardzo przyjacielska. Ale chcą chłopaka.
Chcę im wysłać jakieś pomysły - na kaukazy i kaukazopodobne, może inne duże kudłacze. Jak ktoś ma propozycje, to proszę na pw.

Posted

_gos_ napisał(a):

Chcę im wysłać jakieś pomysły - na kaukazy i kaukazopodobne, może inne duże kudłacze. Jak ktoś ma propozycje, to proszę na pw.

Fred od Biafry wrócił z adopcji
z tego co wiem to był w domu z małymi dziećmi
nie wiem w jakim stanie psychicznym wrócił - trzeba by było dopytać Izy

skąd ten Pan dzwonił?

Posted

Rozmawiałam z Biafrą i morisową. Czekam jeszcze na nowe zdjęcia Freda od Biafry. Zaproponuję państwu Freda i Torrenta. Mam nadzieję, że się którymś zainteresują.

Posted

3 x napisał(a):
bo wyjeżdzają za granicę na stałe

dla mnie osobiście to absurdalny argument my zmieniliśmy swoje życie (wyjechaliśmy teraz na stałe na obczyznę) i zabraliśmy ze sobą swój zwierzyniec (dwa stare psy i dwie dorosłe kotki) to tylko kwestia organizacyjna nie mówię,że jest łatwo znaleźć mieszkanie gdzie godzął się na zwierzęta ale jest to możliwe trzeba tylko chcieć.

Posted

_gos_ napisał(a):
Rozmawiałam z Biafrą i morisową. Czekam jeszcze na nowe zdjęcia Freda od Biafry. Zaproponuję państwu Freda i Torrenta. Mam nadzieję, że się którymś zainteresują.

A może ten ze Szczytna,przepiękny pies i lubi dzieci,post 1578; 1579:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/205613-300-piesk%C3%B3w-i-wiele-kotk%C3%B3w-czeka-na-dom-w-schronisku-w-Szczytnie-Adopcje-zerowe!!?p=19648216#post19648216

Posted

Do góry wielki biedny kaukazie:(
Tak strasznie nie mam czasu na wystawienie bazarków, a zaraz koniec miesiąca.
Może ktoś wspomoże misiaka chociaż małym datkiem?

Posted

dasz rade zaktualizować stan konta? bo troche sie juz pogubilam, byly jakies pieniążki z bazarku morisowej. Pomysle jak moglabym pomoc. Najgorsze że w ogóle nie mam teraz czasu na bazarki, będe mieć wolne ale tylko 2 tyg a to troche mało żeby wszystko stworzyć,poprowadzić i rozliczyć do końca...Wrzesień dopiero bedzie opłacany tak?

Może to moment żeby przycisnąć poprzednią skarbniczkę?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='_gos_']Zaktualizowałam.

Obecny stan konta to 181 zł :(

Dodam, że 189 zł, które stanowią nadal dług sceptiques wobec Leo, nie otrzymałam.[/QUOTE]

A Sceptiques powiedziała kiedy ureguluje dług? Myślałam ,że ona już wszystko spłaciła :(
Będę chciala wpłacic moją wrześniowa i październikową deklarację, bardzo proszę o numer konta aktualnego skarbnika leosiowego. Dotychczas wpłacałam tylko na konto Sceptiques.