Istar19 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 no wiesz Nemoo ... jak jutro zdjęć nie będzie ...:mad: Quote
vaness Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Istar19 napisał(a):no wiesz Nemoo ... jak jutro zdjęć nie będzie ...:mad: to się pogniewamy :diabloti: Quote
Karro Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 To grzecznie poczekamy :evil_lol: I nie będziemy bić. Jeszcze ;) :evil_lol: Quote
vaness Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 dobrze ! :) a jak nasza cierpliwość nie wytrzyma , przejdziemy do czynów :D Quote
Nemooo Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Już, już tylko nie bijcie :-(:placz::-(:placz: Zdjęciuszka będą za 5minutek :) Quote
Nemooo Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 A więc jedziemy z tym koksem :D Zdjęcie bez tytułu :) Po prostu leżę :D "Patrzę" :) Znowu "Po prostu leżę" :) I znowu :D:D:D Ehhhh... Szkoda że nie mam zdjęć Azuni ze spacerku... Kiedy była w swoim żywiole, szczęśliwa jak nigdy dotąd :) Pozdrawiam i do wieczorka :) Quote
vaness Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 unikatowydiament napisał(a):wspaniałą dziewczynką była:) zgadzam się :) Quote
Karro Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jedno jest pewne. Aza była piękną, szczęśliwa sunią :loveu: Quote
Karro Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Będą jakieś zdjęcia jeszcze? ;) Może pytanie nie w porę, jeśli tak to przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać. Planujesz może jeszcze nie teraz, a np w przyszłości kolejnego psiaka? Quote
Nemooo Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Pytanie bardzo ok :) Psa planuję... Jeszcze nie wiem kiedy... Ale będzie to piesek domowy do mieszkania... Aza była na wsi... Wciąż na podwórku.. Ale co z tego ?! gdy odchodząc pozostawiła ogromną dziurę w moim sercu... Muszę ją czymś załatać (brzmi to dosyć beznadziejnie)... Na pewno nie całą bo psinia była moim pierwszym psem i ją zawszę będę kochał najbardziej... Brakuje mi tego smrodku :) Chowania kanapki gdy wychodzę na dwór.. Gonitwy za Azą gdy ucieknie za bramę :) Brakuje mi przytulania jej... I nie wyobrażam sobie grilla bez Azuni, gdy biorąc 3 kiełbaski Aza zjadała 2 :lol: Podsumowując... Tak, planuję psa :) I planuję również załatwić psa na wieś, ale wątpię że się zgodzą :( I jeżeli będę miał kiedyś dużego psa... To z pewnością będzie to podhalan. Kończę bo lecą mi łzy :evil_lol: A zdjęcia będą !!! Postaram się aby jutro były :) Quote
Karro Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Uff dobrze ze pytanie bylo ok. Czekamy na zdjęcia :) Ktoś mądry kiedyś powiedział : ,, kto raz miał podhalana już zawsze pozostanie wierny tej rasie'' Sprawdza sie ;) pozdrawiamy ;) Quote
Nemooo Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Pozdrawiam :) Ucałuj Cesarka ode mnie :) Quote
soboz4 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Bardzo mi przykro Kamil, wiem jak to boli, do dziś nie mogę mówić o poprzednich psach, gdy w pobliżu nie mam chusteczki... Obyś znalazł prędko następnego przyjaciela! Quote
AlaRottweiler Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Piękna A oczy takie ,, głębokie " Quote
Nemooo Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Witaj Ala. Już biorę się za zdjęcia... Zaraz będą :) Quote
Nemooo Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 No to Ok :D 3 zdjęcia :) Straszna Aza pokazuje kły :evil_lol: Leżę :D I ostatnie z tej serii :) "Języczek" :D:D:D No to już koniec :D Dobranoc :) Quote
Istar19 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 pierwsze najlepsze ;) ziewała? czy bawiła się?:) Quote
aeriel Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Wspaniałe zdjęcia, mnie też najbardziej podoba się to pierwsze ;) Quote
Recommended Posts