Jump to content
Dogomania

WIGOR & LUNA & KING - moje stado płaskoryjków ;)

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

A u nas się trochę posypało :( Wigorek coraz bardziej osowiały, siadł mu kręgosłup, dostaje blokady, a na żebrach wyskoczył jakiś guzioł :( w środę idziemy na biopsję, boję się... :(

Posted

Wczoraj byłam z psiakami na działce, ale tylko 2-3 godzinki, dodatkowo przyplątało się jakieś zapalenie na Wigorkowe oko, ma tak napuchnięte, że nie może go otworzyć :( nie wiem, czy to efekt wiosny i jakaś alergia, czy może coś sobie uszkodził :(

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy :buzi:, przyszła wiosna, więc jak co roku moje wizyty z psami u Sebastiana zwiększają częstotliwość do 2x/tydzień.

Posted

to tak dla odmiany przyplątała się teraz biegunka, tym razem dopadła Lunę, Luncjusz zeżarła moją trawę ozdobną na działce i podejrzewam, że to jej zaszkodziło. Czeski film z tym moim stadem :(

Posted

lula2010 napisał(a):
z psiakami tak jest-jak nie urok ,to przemarsz wojsk.....:shake:

poprawiło się :) Lunka dostała Nifuroksazyd i odpukać, jest ok, tfu...tfu...

• 2 weeks later...
Posted

:multi::multi::multi: przyszły dziś wyniki biopsji Wigorka, to nie chłoniak!!!!!! to stan zapalny. Nie trzeba wycinać, na razie mamy obserwować, czy rośnie. Kamień z serca, uffff... ale mi ulżyło!! Dziękuję za wszystkie kciuki!!!!!!!!! :loveu: