Jump to content
Dogomania

WIGOR & LUNA & KING - moje stado płaskoryjków ;)

Recommended Posts

Posted

olly napisał(a):
Luna i Wigor po 10 lat, a Kinio?? Kto to wie?? Wet.mówi, że około 12.

Wczoraj skończyłam robić wszystkie możliwe badania Wigusiowi, tylko trochę podwyższone leukocyty, w klatce piersiowej i jamie brzusznej nie ma guza. Wet.podejrzewa, że dzioby, które ma na kręgosłupie uciskają na nerw błędny, stąd ten powracający ślinotok. Reszta dolegliwości związana jest z wiekiem :(

To ty w domu samych emerytów masz kochana,niestety tak już będzie,że ciągle któreś coś :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Starość się panu bogu wybitnie nie udała - bubel nad bublami :(

to prawda, Nutusiu, nie postarał się :( oj, nie ;(

• 2 weeks later...
Posted

U Wigiego na żebrach pojawiło się zgrubienie, w tym miejscu, w którym w maju miał usuwanego guza. Jest podejrzenie, że to nowotwór węzłów chłonnych, bo węzły są w tym miejscu powiększone ;( Dostał depomedrol, jeśli okaże się, że to zwykłe zapalenie to do środy zniknie, jak nie zejdzie to zaczynamy walkę z chłoniakiem. Niestety moja nadzieja już umarła. Czuję straszną niemoc... brak mi już sił...

Posted

Trzymam kciuki za całą twoją gromadkę,niech żyją jak najdłużej,ale ten wiek,to wiek w którym odeszła moja stara Nikita,więc moja nadzieja też umiera :placz:

Posted

Ten twór trochę się zmniejszył po tych lekach, nie ma już płynu. Postanowiliśmy wyciąć to cholerstwo, jak się uda to nawet jutro, jak nie to dopiero za tydzień w piątek. Chcę, żeby podczas operacji był mój wet, bo inaczej nie pozwolę operować Wigiego. Tak bardzo bym chciała, żeby i tym razem operacja udała się. I znów znieczulenie, tego też strasznie się boję :(

Posted

Za Wigorka trzymam kciuki mocno,a was proszę o udostępnianie jak ktoś ma FB:

[FONT=lucida grande]Gramy o karmę dla bezdomniaków,nasze wolontariuszki (toz koło w Policach)dały zdjęcia swoich psów i kotów do konkursu,lajknij przy zdjęciu to może uda się wygrać(są trzy linki do trzech zdjęć,prosimy o polubienie każdego zdjęcia):
[/FONT]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1422304077987039&set=a.1421541491396631.1073741834.1413384208879026&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?
fbid=1422633317954115&set=a.1422735597943887.1073741835.1413384208879026&type=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?
fbid=1423115277905919&set=a.1421541491396631.1073741834.1413384208879026&type=1&theater

Posted

Operacji nie było. Chirurg powiedział, że to zbyt ciężka operacja na stan zdrowia i wiek Wigorka. Standardowo usłyszałam: "proszę obserwować"

:( :( :( :( :( :( :(

Posted

tak samo mowia moi weci jesli chodzi o astunie.....13 lat i 8 miesiecy.....slabe serduszko ,chore stawy i nadnercza....tez obserwujemy....jej guzy to w wiekszosci tluszczaki....kciuki trzymam ,zeby WIGORKA zmiana zostala taka jaka jest....

• 2 weeks later...