Jump to content
Dogomania

WIGOR & LUNA & KING - moje stado płaskoryjków ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='tatankas']Merime-jaki Rocky???

A olly mi wczoraj sprezentowała szczeniaczka na przechowanie :P 7 miesięcy, a większe to to od mojej 6 letniej Rudej O.o

Posted

[quote name='Merime']A olly mi wczoraj sprezentowała szczeniaczka na przechowanie :P 7 miesięcy, a większe to to od mojej 6 letniej Rudej O.o

to jest bokser gigant ;)

Joasiu, jeszcze raz dzięki za DT dla niego :)

Posted

[quote name='olly']to jest bokser gigant ;)

Joasiu, jeszcze raz dzięki za DT dla niego :)[/QUOTE]

Nie ma za co. Trzymać takie "szczeniaczki" w domu to sama przyjemność :P Dobrze, że znalazł dom, oby mu tam dobrze było!

Posted

Towarzystwo moje się pochorowało :(

Kinio ma wszyty dren w modzel :( nie było innego wyjścia, zostały wykorzystane już inne możliwości :(

Luna wyłysiała, z wyników badań krwi wynika, że jest wszystko dobrze, więc to może nadejście wiosny zrobiło swoje :(

A Wigorek miał wczoraj wypalane brodawki, się nacierpiał, Nynuś :(

Posted

No to mam chwilowo cztery boksie w domu, a właściwie to trzy i pół. Trafiła do mnie Keja, która po operacji ropomacicza waży 13,1kg!

Posted

Biedna Keja,tyle dobrego,że zaczęła jeść.Olu-jak ty sobie dajesz radę z tym całym szpitalem.Wigor stawy,Kinio inwalida,Keja jak widać-szkieletor,dobrze,że lunie nic nie dolega poważnego:(

Posted

tatankas napisał(a):
Biedna Keja,tyle dobrego,że zaczęła jeść.Olu-jak ty sobie dajesz radę z tym całym szpitalem.Wigor stawy,Kinio inwalida,Keja jak widać-szkieletor,dobrze,że lunie nic nie dolega poważnego:(

No właśnie w tym problem, że pomału nie daję już rady :shake::shake::shake:

Posted

olly napisał(a):
No właśnie w tym problem, że pomału nie daję już rady :shake::shake::shake:

Olu trzymaj się,przesyłam ci siły i dobre myśli swoje :)