Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
To o wiele za mało...

Chciałabym, żeby stał się cud.

Wszyscy byśmy tego chcieli....
Cuda się zadrzają, musi sie udać Jaskierkowi...
Podbijaj szczyty....

Posted

brazowa1 napisał(a):
Powinno byc proste-usypiamy,nie stac nas na operacje,rehabilitacje,nie ma warunkow,pies nie ma szans na adopcje,jest bardzo powaznie chory itd.
Tylko przestaje to byc proste,gdy Jaskier zaczyna sie cieszyc.

................................

Posted

tak sobie jeszcze pomyślałam - bo ja Łapkę konsultowałam w sumie z trzema lekarzami. Może warto jeszcze u kogoś poleconego pokazać Jaskra?Czy on ma allegro?Jeśli tak - dajcie link - powrzucam go dalej

Posted

Pies bedzie egzystowal w schronisku,dopoty nie zacznie cierpiec.
Chyba,ze ktos bedzie chcial sie nim zajac,przeprowadzac leczenie,operacje,zaadoptowac.

no i caly czas jest nadzieja,ze zjawi sie właściciel.Mała,ale jest.

Posted

Piesek - taki maly, jak Jaskier da sobie swietnie rade nawet bez lapki !
sama mam sunie bez tylnej lapki, a wtej chwili - tez sunie Kasie - na tymczasie - bez przedniej lapki.... i wiem to z doswiadczenia, ze nie jest to najmniejsza przeszkoda w najnormalniejszym funkcjonowaniu psiaka !
Pieski ( w przeciwienstwie do ludzi ) nawet nie zauwaza braku jednej lapki ..... a juz na pewno nie popadaja w depresje, ze sa niepelnosprawne.
Moja Polcia jest cudowna bez tej lapki i nie zamienilabym jej na najbardziej rasowa psine swiata !
A i z Kasia, ktora kiedys bede musiala oddac, bedzie mi sie na pewno potwornie trudno rozstac ... juz o tym mysle i nie wiem, jak sobie poradze.

PSIAKI BEZ LAPEK - niczym, poza tym drobnym brakiem, nie roznia sie od czworonogow, ktore kochamy.

Posted

Kasia25 napisał(a):
A ja sobie pozwole wkleić link:diabloti:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21266
Zobaczcie, tylko jaka szczęśliwa jest Polcia z Zuzią i na odwrót!
Życzymy Jaskierkowi i Kasi(suczce u Zuzi na tymczasie- nie mylić ze mną!) aby, każde z nich znalazło SWOJĄ< WŁASNĄ< CUDOWNĄ, ZUZIE!!!!!!!!!!!!!!!
Może Ciocie, też zajrzą do Kasi, ona potrzebuje pomocy.......

Dziekuje Kasiu25 - JEST DOKLADNIE TAK, JAK NAPISALA KASIA !
Moje panienki bez lapek sa szczesliwe, a ja .... jeszcze szczesliwsza, ze je mam :loveu: !