mama_Dorota Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie wierzyłam, gdy przeczytałam nowy tytuł watku. Myślałam, że to pomyłka. A później już nie byłam w stanie ani myśleć, ani nic sensownego napisać... To nie tak miało być... Ale przynajmniej wiedziałeś, że jesteś kochany i może tego niespodziewanego nadmiaru szczęścia nie wytrzymało twoje biedne serduszko. Biegasz już za TM z moim Lordzikiem, a wczoraj dołączył do was staruszek Max...:placz: Quote
brazowa1 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41172 tak,to prawda,Jaskier za TM...:( Ale,mamo Doroto,popatrz na ten link powyzej!Popatrz kogo olenka_f,uratowala! Quote
olenka_f Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jaskierek jest nadal z nami w ogrodku a na wiosne posadzimy mu rozyczki Quote
mama_Dorota Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='brazowa1']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41172 tak,to prawda,Jaskier za TM...:( Ale,mamo Doroto,popatrz na ten link powyzej!Popatrz kogo olenka_f,uratowala! Wiem, wiem. Widziałam! Jaskierek po prostu ustąpił miejsca...:-( Quote
Betbet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jaskierku pamiętam Cię gdzieś z moich poczatków na dogo...biegaj sobie tam szczęśliwie:)dzisiaj wspominam Ciebie Quote
Kasia25 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Zawsze gdy spojrze na pieska w łatki, dropiatego, to mysle o Jaskierku. o Oleńce, też:lol: Wspominając jej czułość i dobroć, to trafił do raju jeszcze przed wiecznym snem. Quote
brazowa1 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Tego sie nie zapomina....pamietam:"mam dom,ogrod i 3 psy,jezeli uwaza pani,ze to beda dobre warunki dla Jaskra,to chetnie go przygarniemy..." olenko (nie ma ikonki odpowiedniej dla Ciebie ),wiec tylko usciski. Quote
Recommended Posts