Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Sani ktoś oddał do schroniska czy została odłowiona?

Bo znalazłam takie ogłoszenie, niestety bez zdjęcia:

W DNIU 1.01.2012r w KATOWICACH - PODLESIU W GODZINACH POŁUDNIOWYCH ZAGINĄŁ KRÓTKOWŁOSY WILCZUR BARWY BRĄZOWO CZARNEJ! WABI SIĘ SIRA! OSTATNI RAZ WIDZIANA BYŁA 1.01.2012r W GODZ. 12-14 KOŁO BIEDRONKI I ŻABKI w Podlesiu ORAZ O GODZ. 18 PRZED KOŚCIOŁEM I W JEGO OKOLICACH w Podlesiu. PROSIMY O KONTAKT W RAZIE JAKICHKOLWIEK INFORMACJI na tel. 501860101 lub 501316366

• 2 weeks later...
Posted

Sani niestety dalej nie ma domu...
Na spacerach jest grzeczna, spokojna, poprostu idealna... Nie mam za dużo co opisywać bo Sani zawsze zachowuje się tak samo- chodzi przy nodze, nie przeszkadzają jej inne psy i cały czas domaga się głaskania :) Ostatnio szczekła chyba 2 razy co było nowością bo pierwszy raz słyszałam jej głos :D Jest kochana sunią która nie zasługuje żeby dłużej siedzieć w zimnym, małym boksie...

a tu piękna Sani :)

chwila radości i tarzanie w śniegu :D

i spacerek po wybiegu. Oczywiście Sani cały czas jest koło mnie, nawet bez smyczy gdy może swobodnie bigać :)

Posted

Wypraszam sobie ja też z Nią byłem prawie godzine (bo Marek uciekł z Kulfonem gdzieś:P) ona jest taka kochana i grzeczna nie wiem jak ludzie tego nie potrafią zauważyc...chyba jakieś klapki na oczach mają...:( oby jednak jak najszybciej znalazła tak samo cudowny dom jak ona sama jest cudowna:)

• 3 weeks later...
Posted

Sani niestety nadal w schronisku... Było kilka osób którym się spodobała ale jak widać nie pokochali jej na tyle żeby dać jej dom... A szkoda.
Obecnie Sani bierze udział w szkoleniu z innymi psami i idzie jej świetnie ! Nie dość że jest psim ideałem jeśli chodzi o zachowanie to jeszcze jest naprawdę bardzo mądra i szybciutko się uczy :) Tylko te jej smutne oczy i przerażenie na psyku gdzy musi wracać do boksu... :( Chyba nigdy nie zapomne tego widoku, nigdy nie widziałam tak przerażonego psa... ;( :shake:

Ale na szczęście Sani ma chwile szczęścia gdy wychodzi na spacerki :) Tu jej piękny uśmiech

i od razu mówię, że zdjęcie nie jest EDYTOWANE a ten śliczny uśmiech Sani jest NATURALNY :D Po prostu ma taki śliczny wyraz pyszczka gdy jest szczęśliwa :) Uroczo prawda ? :loveu:

w promieniech wiosennego słońca :D

a tu hmm... :hmmmm:Chyba próbuje złapać coś dobrego :cool3: