AgaDe Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) Bianeczka to suczka z 3-letnim stażem życia, które dało jej w kość. Pobyt w schronisku to dla niej w pewnym sensie szansa, ponieważ miała zostać uśpiona. Podobno boi się ludzi. Do mnie na szczęście się przekonała, bo jak się przytuli to końca nie ma, łasi się i zaprasza do zabawy! Do innych psów nastawiona przyjaźnie, na razie na nikogo nie warknęła. Powiedziałabym, że ma charakter retrieverów:-) Ładnie chodzi na smyczy, potrafi "siad", a chętnie skacze prosząc o smakołyka. Bianka jest po kastracji. Waży 25kg. Ma 57cm w kłębie. Kontakt do opiekuna: 662 954 947 Kontakt do schroniska w Katowicach: 32 256 61 15 Edited March 8, 2012 by AgaDe Quote
kiyoshi Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jeśli dobrze poznaje, to Bianka już kilka miesięcy jest w schronisku...dobrze, że wreszcie wyszła!! Śliczna jest..i pomyśleć, że ktoś chciał ją uśmiercić...za co?? Nigdy nie zrozumiem ludzi! Teraz ma szanse na życie- dobre życie!! czego jej życze i gorąco kibicuje, by los usmiechnął się do niej szybko! Quote
AgaDe Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Tzn. ona była trochę "anty", nie dała się dotknąć w schronisku ani nic i dlatego, ale na szczęście dostała szansę:-) Quote
saphira18 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 zapisuję ślicznotkę:) Aga czy zdjęcie złej jakości czy na brzuszku ma taką dziwną sierść albo jej brak?:( Quote
AgaDe Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Aniu, ona jest po kastracji i dlatego. A tutaj w miarę cała okazałość pięknego umaszczenia: Quote
saphira18 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 uff :) to dobrze... bo już myślałam intensywnie co się mogło stać;) Quote
maciaszek Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Bianka dodana na katowicki wątek, ma nową kartę na stronie schroniska. Quote
aeriel Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Przeróbki dla Bianki, zgodnie z życzeniem góry i pastwiska :) Nie dodawałam jej żadnego kostiumu, wydaje mi się, że ma w sobie tyle uroku i naturalnego piękna, że jakakolwiek kokardka czy inna ozdoba by ją po prostu oszpeciła :) Quote
AgaDe Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Jasne, dzięki! Bardzo jestem uradowana waszą obecnością!;-) Quote
AgaDe Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Bianka boi się huków petard, na szczęście nie na tyle panicznie, by mnie ciągnąć po ziemi. No i dziobała dziś Łukasza, jak chciał jej zapiąć szelki...:-( Quote
Recommended Posts