Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Bianeczka to suczka z 3-letnim stażem życia, które dało jej w kość. Pobyt w schronisku to dla niej w pewnym sensie szansa, ponieważ miała zostać uśpiona.
Podobno boi się ludzi. Do mnie na szczęście się przekonała, bo jak się przytuli to końca nie ma, łasi się i zaprasza do zabawy!
Do innych psów nastawiona przyjaźnie, na razie na nikogo nie warknęła. Powiedziałabym, że ma charakter retrieverów:-)
Ładnie chodzi na smyczy, potrafi "siad", a chętnie skacze prosząc o smakołyka.

Bianka jest po kastracji.
Waży 25kg.
Ma 57cm w kłębie.

Kontakt do opiekuna: 662 954 947
Kontakt do schroniska w Katowicach: 32 256 61 15

Edited by AgaDe
Posted

Jeśli dobrze poznaje, to Bianka już kilka miesięcy jest w schronisku...dobrze, że wreszcie wyszła!!
Śliczna jest..i pomyśleć, że ktoś chciał ją uśmiercić...za co??
Nigdy nie zrozumiem ludzi! Teraz ma szanse na życie- dobre życie!! czego jej życze i gorąco kibicuje, by los usmiechnął się do niej szybko!

Posted

Przeróbki dla Bianki, zgodnie z życzeniem góry i pastwiska :) Nie dodawałam jej żadnego kostiumu, wydaje mi się, że ma w sobie tyle uroku i naturalnego piękna, że jakakolwiek kokardka czy inna ozdoba by ją po prostu oszpeciła :)

Posted

Bianka boi się huków petard, na szczęście nie na tyle panicznie, by mnie ciągnąć po ziemi. No i dziobała dziś Łukasza, jak chciał jej zapiąć szelki...:-(