coco Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Na przykład ja :). Uważam ją za świetną karmę, która sprawdziła się znakomicie u moich terrierów typu bull - bulli standard i stafficzki :). Ja osobiście zdecydowanie polecam :) ! Quote
zszywacz Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 coco napisał(a):Na przykład ja :). Uważam ją za świetną karmę, która sprawdziła się znakomicie u moich terrierów typu bull - bulli standard i stafficzki :). Ja osobiście zdecydowanie polecam :) ! Jakim rodzajem karmiłeś? indyk, kaczka czy łosoś? Quote
coco Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Kaczuszką. Jest świetna :)! Super smak, doskonała przyswajalność, no i szybkie ustąpienie drapania u jednego z psów. Mam poza H-Allergenem jeszcze Canidae All Life Stage, która powoli się konczy, więc pewnie spróbujemy długo oczekiwanego łososia :). Rybę moje psy lubią, nie powinno więc być grymasów, ale smak kaczki - bezcenny (dla psów oczywiście:) Quote
murakami Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jakiej wielkości granulki ma karma z kaczką? Określiłabyś je jako małe, średnie? A może z czymś da się porównać? Quote
coco Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Postaram się, może jutro, wstawić jakieś zdjątko H-Allergen z kaczką. To średnie granule, ale łatwo się je je :) (ale wyszło:). Terriery typu bull łatwo radzą sobie z każdą karmą. Dałem troszkę na spróbowanie czterem maltańczykom i mini pudliczce koleżanki, i zarówno smakowo, jak i wielkościowo było ok. Jej psy poradziły sobie z karmą bez problemu, łatwo ją pogryzły, smak im baaardzo odpowiadał, co udowodniły przy mnie. A chodziło głównie o sprawdzenie, czy tę karmę pogryzą, bo to małe psy, które dotychczas karmione były jakimś bardzo drobnym Royalem dla małych ras, a granulki tej karmy są większe. Oczywiście ja piszę cały czas o karmie H-Allergen adult, czyli dla psów dorosłych. Nie wiem, jakiej wielkości są granulki dla szczeniąt czy seniorów. Quote
coco Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 To jest właśnie H-Allergen z kaczką dla psów dorosłych :) Quote
murakami Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='coco'] To jest właśnie H-Allergen z kaczką dla psów dorosłych :) Super, że pamiętałaś, jeszcze raz dzięki ! :) Quote
coco Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 No zarumieniłem się :). Nie ma za co oczywiście :). Quote
murakami Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 coco napisał(a):No zarumieniłem się :). Nie ma za co oczywiście :). Ech, dogo wydaje się z gruntu takie sfeminizowane... przepraszam:oops: Quote
Birmanka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 coco napisał(a):No zarumieniłem się :). Nie ma za co oczywiście :). Czy nadal karmisz tą karmą ? jakie obserwacje ? :) Quote
coco Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Dla mnie karma super :), no dla psów :). Świetna strawność, bardzo małe kupy raz bądź dwa razy dziennie, bardzo chętnie jadły - karma nie przejadała się, ale może dlatego, że co jakiś czas zmieniałem smaki. Ale nie karmię nią teraz, bo chyba są jakieś kłopoty z dostawami. Z konieczności przerzuciłem się na Bento Kronen w tej najlepszej wersji z jagnięciną. Quote
andromeda Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 A jak ta karma sprawdza się przy psach uczulonych na wszystko z kurczaka? Quote
andromeda Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='vicvictoria']Trovet( królik lub dziczyzna) , TOTW[/QUOTE] Odpadają już sprawdziłam. W przypadku TOTW była tragedia Quote
andromeda Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Dzwoniłam, podobno karma ma wrócić za ok 2 miesiące. Quote
Recommended Posts