Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
Poczekamy, zobaczymy :)

A... w gazecie w razie co będą wydrukowane namiary na mnie i na Pyrdkę - jeśli ktoś konkretny by dzwonił, to później Maciek kierować do Ciebie czy do Joanny jak z Kryśką?

Jeszcze nie wiem do kogo kierować. Jutro porozmawiam o tym z P.Asia jak by to mialo wygladac.
Wczoraj spotkałem Krystyne pod naszym Tesco. Stała taka dumna z właścicielami:-)
Sympatyczni ludzie i byli z niej bardzo zadowoleni. Jedyne co to jeszcze brudzi w domu,ale to normalne. Nie liczac tego to jest grzeczna i chetna do zabawy:-)

Posted (edited)

[quote name='Akrum']no i niestety, były "ważniejsze" rzeczy do wydrukowania niż nasze psiaki tym razem... :(

Taaaa, pewnie ze 2 płatne reklamy w to miejsce umieścili...

Zobaczcie jaki z Niego przystojniak, pozował grzecznie do momentu, kiedy Maciek do pracy nie przyjechał :)

Usłyszał znajomy głos...

Zobaczcie ten uśmiech:)

Edited by Juldan
Posted

Maciek777 napisał(a):
Jeszcze nie wiem do kogo kierować. Jutro porozmawiam o tym z P.Asia jak by to mialo wygladac.
Wczoraj spotkałem Krystyne pod naszym Tesco. Stała taka dumna z właścicielami:-)
Sympatyczni ludzie i byli z niej bardzo zadowoleni. Jedyne co to jeszcze brudzi w domu,ale to normalne. Nie liczac tego to jest grzeczna i chetna do zabawy:-)

Nie zauważyłam poprzednio tego wpisu o Kryśce :)
fajnie, że ją widziałes, ja też mam nadzieje, że kiedyś ją na spacerku spotkam :)

A Czapiego po raz drugi podesłałam do gazety razem z naszą Dianką :)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Czapulek był z Penny dzisiaj na spacerku. Fajny i pocieszny z niego psiak.

A, i owszem, jest super pociesznym psiakiem :) Bardzo ładnie chodzi na smyczy (tylko czasami ciągnie).
Zazdroszczę rodzinie, która go przygarnie. Jak widzi człowieka to wygląda jakby się uśmiechał (a może on naprawdę się uśmiecha?).

Posted

A ze mną później też był jeszcze drugi raz :):):)

I prawie cały spacer biegiem był :)
Radosny psiutek z niego, miał robioną sesję zdjęciową przez Kiwiątko - jak zdjęcia będą obrobione, to je dostanę i wkleję :)

Ciągnie chwilami to fakt, ale gdy biegałam z nim, to cały czas luźna smycz była, chłopak ma dużo energii którą chce spożytkować :)

Po długim spacerze i to drugim - nie chciał wracać do hoteliku, chciał jeszcze chodzić i jeszcze... a zamknięcie ponowne w boksie - trudno samemu sobie poradzić, bo chłopak nie chce zostać sam, on chce być z człowiekiem cały czas...

Kochany Czapulek :)

Posted

Czapek jest w dzisiejszej gazecie!!!:multi: Razem z Dianką!
Czas najwyższy na dom bo on już strasznie się niecierpliwi:eviltong:
Kilka zdjęć naszego celebryty:p Mam nadzieję, że już ostatnich z hotelu...

Posted

I ja dołączam do Trzymających kciuki za dzwoniące telefony...

Czapulku, chciałabym żeby Twój boks był pusty jak pojawimy się z Juldanem w hoteliku