Maciek777 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Akrum napisał(a):Czapulku, właśnie poleciałeś razem z naszą Sambą do drugiej gazety - dzięki Kiwiątko :) może tym razem się uda i domek znajdziesz. No to SUPER!!! To ja też mówię: dzięki Kiwiątko:evil_lol: Czapi już od wczoraj wieczora nie ma kołnierza i może normalnie biegać. Ja mam fotki z początku tygodnia: Quote
prunia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) jaki piękniś z tym różowym języczkiem :)straszny sentyment do niego czuję :) bo to Gorzyczak :) Edited February 16, 2012 by prunia Quote
terier Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dobrze, że już się psinka uwolnił od żyrandola ;) Quote
Penny Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 terier napisał(a):Dobrze, że już się psinka uwolnił od żyrandola ;) Bardzo dobrze, że już go nie ma :) Kiedy chodził po dworze to, co jakiś czas chcąc coś powąchać nabierał do żyrandolka śnieg, no i strasznie też mu przeszkadzał :) Dzisiaj Czapi miał super sesję zdjęciową wykonaną przez Maćka. A dlaczego super? Bo był razem z przesympatyczną (skoczną tak jak on) pannicą Sambą (link). Jak Maciek będzie miał chwilę to pewnie wrzuci parę zdjęć "zakochanej pary" :) Quote
Maciek777 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Penny napisał(a):Bardzo dobrze, że już go nie ma :) Kiedy chodził po dworze to, co jakiś czas chcąc coś powąchać nabierał do żyrandolka śnieg, no i strasznie też mu przeszkadzał :) Dzisiaj Czapi miał super sesję zdjęciową wykonaną przez Maćka. A dlaczego super? Bo był razem z przesympatyczną (skoczną tak jak on) pannicą Sambą (link). Jak Maciek będzie miał chwilę to pewnie wrzuci parę zdjęć "zakochanej pary" :) Po takiej zapowiedzi nie pozostało mi nic innego jak tylko pokazać Wam koleżankę Czapiego:-) Quote
Pyrdka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Wow.Cudne fotki. Cudny Chapi i Sambulindka. Quote
Akrum Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Szalone dwa psiaki się dorwały :) Kurcze, aż żałuję że tym razem w weekend do hoteliku nie przyjadę - chciałabym to zobaczyć :) Te ogony do góry postawione - cudownie :) Quote
Pyrdka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ale harce. Miło popatrzeć na morduchny kochane. Quote
terier Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ale fajne wariaty :) Widać, że zabawę mieli przednią :) Quote
hotelterier5 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Czapi jest w tym momencie najmniejszym psiakiem w hotelu i pewnie najzwinniejszym. Przy kastracji doktor stwierdził, że jest świetnie umięśniony i w super kondycji. No i czeka na kolegów z Gorzyc, którzy mają przyjechać z dalekiego Podkarpacia. Quote
Maciek777 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Dzisiaj po południu Czapi zamieszkał z Panną Sambą:p Skaczą jak szalone:evil_lol: Quote
Penny Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Już nie mogę się doczekać tego widoku :) Quote
Juldan Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 To teraz będziecie mieli fajnie jak będziecie tą parkę wyprowadzać i wprowadzać do boksu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maciek777 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Juldan']To teraz będziecie mieli fajnie jak będziecie tą parkę wyprowadzać i wprowadzać do boksu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Odpowiem krótko: nie jest łatwo:-) Trzeba by mieć 5 rąk... Już w czasie pierwszej zabawy na legowisku, Czapi pokazał Sambie kto w tym boksie nosi spodnie:-) Jednak jest od niego większa więc szanse są zawsze wyrównane. Pasują do siebie idealnie:-) Szkoda,że Samba w czwartek ma sterynkę to Czapulek znowu zostanie sam na kilka dni... Quote
Montana Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Do Czapulka dołączą niedługo,mam nadzieję,2koleżanki.Napewno któraś przypadnie mu do gustu:) Quote
Akrum Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Czapi to nawet z Sambą w gazecie razem są :) Widzieliście?? Tym razem w Nasz Tydzień Fakty :) Może tym razem będzie odzew... Quote
Maciek777 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Akrum']Czapi to nawet z Sambą w gazecie razem są :) Widzieliście?? Tym razem w Nasz Tydzień Fakty :) Może tym razem będzie odzew...[/QUOTE] Oby!!! Takie fajne psy, a nikt tego nie docenia:shake: Ja nie widziałem tej gazety. Ile osób już dzwoniło?:p Quote
Pyrdka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Maciek niestety zastój straszny. Porobię chłopakowi kilka ogłoszeń. Quote
Penny Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Pyrdka']Maciek niestety zastój straszny. Porobię chłopakowi kilka ogłoszeń.[/QUOTE] O ile dobrze pamiętam to Czapi ma już ogłoszenia. Quote
Penny Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Czapi kolejny dzień samotny w swoim kojcu :( Ale na pocieszenie dostał ogromną kość do pochrupania (ta kość to chyba była większa od niego :)). Zdjęcia oczywiście będą, ale dopiero pod wieczór :) Quote
Akrum Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Czapulec nasz kochany :) Kość duża, a co - na taką zasługuje, bo on ma wielkie serce :) Quote
Penny Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia Czapiego i jego kości :) (a w tle jego posłanie - można mu układać kilka razy na dzień, a on i tak po swojemu sobie je ułoży :) ) Quote
Recommended Posts