Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
Czapulku, właśnie poleciałeś razem z naszą Sambą do drugiej gazety - dzięki Kiwiątko :) może tym razem się uda i domek znajdziesz.

No to SUPER!!! To ja też mówię: dzięki Kiwiątko:evil_lol:
Czapi już od wczoraj wieczora nie ma kołnierza i może normalnie biegać. Ja mam fotki z początku tygodnia:

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terier napisał(a):
Dobrze, że już się psinka uwolnił od żyrandola ;)

Bardzo dobrze, że już go nie ma :) Kiedy chodził po dworze to, co jakiś czas chcąc coś powąchać nabierał do żyrandolka śnieg, no i strasznie też mu przeszkadzał :)

Dzisiaj Czapi miał super sesję zdjęciową wykonaną przez Maćka. A dlaczego super? Bo był razem z przesympatyczną (skoczną tak jak on) pannicą Sambą (link). Jak Maciek będzie miał chwilę to pewnie wrzuci parę zdjęć "zakochanej pary" :)

Posted

Penny napisał(a):
Bardzo dobrze, że już go nie ma :) Kiedy chodził po dworze to, co jakiś czas chcąc coś powąchać nabierał do żyrandolka śnieg, no i strasznie też mu przeszkadzał :)

Dzisiaj Czapi miał super sesję zdjęciową wykonaną przez Maćka. A dlaczego super? Bo był razem z przesympatyczną (skoczną tak jak on) pannicą Sambą (link). Jak Maciek będzie miał chwilę to pewnie wrzuci parę zdjęć "zakochanej pary" :)

Po takiej zapowiedzi nie pozostało mi nic innego jak tylko pokazać Wam koleżankę Czapiego:-)

Posted

Szalone dwa psiaki się dorwały :)
Kurcze, aż żałuję że tym razem w weekend do hoteliku nie przyjadę - chciałabym to zobaczyć :)

Te ogony do góry postawione - cudownie :)

Posted

Czapi jest w tym momencie najmniejszym psiakiem w hotelu i pewnie najzwinniejszym. Przy kastracji doktor stwierdził, że jest świetnie umięśniony i w super kondycji. No i czeka na kolegów z Gorzyc, którzy mają przyjechać z dalekiego Podkarpacia.

Posted

[quote name='Juldan']To teraz będziecie mieli fajnie jak będziecie tą parkę wyprowadzać i wprowadzać do boksu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Odpowiem krótko: nie jest łatwo:-) Trzeba by mieć 5 rąk...
Już w czasie pierwszej zabawy na legowisku, Czapi pokazał Sambie kto w tym boksie nosi spodnie:-) Jednak jest od niego większa więc szanse są zawsze wyrównane. Pasują do siebie idealnie:-) Szkoda,że Samba w czwartek ma sterynkę to Czapulek znowu zostanie sam na kilka dni...

Posted

[quote name='Akrum']Czapi to nawet z Sambą w gazecie razem są :) Widzieliście??
Tym razem w Nasz Tydzień Fakty :)
Może tym razem będzie odzew...[/QUOTE]

Oby!!! Takie fajne psy, a nikt tego nie docenia:shake:
Ja nie widziałem tej gazety. Ile osób już dzwoniło?:p

Posted

Czapi kolejny dzień samotny w swoim kojcu :(
Ale na pocieszenie dostał ogromną kość do pochrupania (ta kość to chyba była większa od niego :)).

Zdjęcia oczywiście będą, ale dopiero pod wieczór :)

Posted

Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia Czapiego i jego kości :) (a w tle jego posłanie - można mu układać kilka razy na dzień, a on i tak po swojemu sobie je ułoży :) )