Akrum Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 niestety, dzisiaj do mnie telefon nie dzwonił.. a nie dzwonił, ale w sprawie psa w potrzebie, a nie adopcji. tak na marginesie - sunia bezpieczne w BDT u Emma53 :loveu: Quote
Montana Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Pomalutku,trochę cierpliwości ani się obejrzycie a psiaki znajdą DS. Quote
Penny Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Może ten, który ma zadzwonić zapomniał dzisiaj kupić gazety i kupi jutro, albo jej jeszcze nie przejrzał :) Quote
terier Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy http://www.dogomania.pl/threads/222051-Og%C5%82oszenia-10z%C5%82-50-stronek.-Na-d%C5%82ug-Rokiego.-Do-12.02-ZAPRASZAMY! Quote
Maciek777 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 prunia napisał(a):Posmyrajcie tam Czapusia ode mnie i Soni :) Posmyrany:-) Z hotelu ostatnio pies za psem do domu jedzie. Psy szybciej odchodzą do domów niż przychodzą do hotelu:-) Czapulku - jesteś następny:-) P.S.: W hotelu u P. Asi, w Lipce Wielkiej są wolne miejsca. Zapraszam do dzwonienia 606 612 957 :-) Quote
Montana Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Mamy jeszcze parę psiaków,sukę i dwa psy w tym jeden szczeniorek.Szkoda,że tak daleko bazujecie. Quote
Akrum Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 niestety mój telefon cały czas milczy w sprawie Czapiego :( zresztą o moją piękną Pati też nie ma telefonów :( Quote
Maciek777 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Montana napisał(a):Mamy jeszcze parę psiaków,sukę i dwa psy w tym jeden szczeniorek.Szkoda,że tak daleko bazujecie. Zawsze znalazłby się jakiś transport jakby popytać. Nie tak łatwo, ale nie jest to niewykonalne:-) Akrum - masz telefon popsuty:-) Poratujcie mnie proszę!!! Ja też chce banerek Czapiego, a wykorzystałem już wszystkie znane mi metody prób i błędów i NIC! Akrum, wiem, że już mi to tłumaczyłaś i widocznie coś robię źle bo sama widzisz jak to wychodzi... Już to kopiowałem jako grafikę i jako adres URL; obcinałem też kwadratowe nawiasy z przodu i z tyłu; przeciągałem w okno i widać na ile się to wszystko zdało... Quote
Akrum Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Maciek777 napisał(a):Akrum - masz telefon popsuty:-) Poratujcie mnie proszę!!! Ja też chce banerek Czapiego, a wykorzystałem już wszystkie znane mi metody prób i błędów i NIC! Akrum, wiem, że już mi to tłumaczyłaś i widocznie coś robię źle bo sama widzisz jak to wychodzi... Już to kopiowałem jako grafikę i jako adres URL; obcinałem też kwadratowe nawiasy z przodu i z tyłu; przeciągałem w okno i widać na ile się to wszystko zdało... zaznacz banerek tak jak zaznaczasz tekst do przekopiowania, następnie naciśnij KOPIUJ (ale nie kopiuj jako grafikę, ani adres URL, tylko samo słowo kopiuj :evil_lol:), a następnie wklej w sygnaturę wg tego, co Ci pisałam na PW :) Quote
Akrum Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 patrzcie jakie kolejne cudo mamy pod opieką ;) Szorstkowłosa jamnikowata sunia wyrzucona na mróz Quote
Soema Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 W końcu dotarłam.... dziewczyny kto pokrywa koszty kastracji? Gmina na pewno hotelowanie, a co z wetem? Jejku jaki on piękny.. mam nadzieję, że szybko jednak ktoś zadzwoni. Sama rozkosz. Quote
Penny Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Soema napisał(a):W końcu dotarłam.... dziewczyny kto pokrywa koszty kastracji? Gmina na pewno hotelowanie, a co z wetem? Gmina pokrywa hotelowanie? Fajnie gdyby tak było, ale nie jest. Quote
Soema Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Penny napisał(a):Gmina pokrywa hotelowanie? Fajnie gdyby tak było, ale nie jest. Jak nie jest? Gorzyce mają pokryc hotelowanie. Tak ustaliliśmy z gminą. Quote
Maciek777 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Penny napisał(a):Gmina pokrywa hotelowanie? Fajnie gdyby tak było, ale nie jest. Masz na myśli gminę Gorzyce czy gminę Nowy Tomyśl? To ta pierwsza zdeklarowała się płacić i mam nadzieję, że tak jest... Quote
Soema Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Maciek777 napisał(a):Masz na myśli gminę Gorzyce czy gminę Nowy Tomyśl? To ta pierwsza zdeklarowała się płacić i mam nadzieję, że tak jest... Gmina Gorzyce opłaca pobyt w hotelu psów. Ile u Was kastracja kosztuje? Quote
Penny Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Maciek777 napisał(a):Masz na myśli gminę Gorzyce czy gminę Nowy Tomyśl? To ta pierwsza zdeklarowała się płacić i mam nadzieję, że tak jest... Chyba, że tak. To ok. Quote
Penny Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Soema napisał(a):Jak nie jest? Gorzyce mają pokryc hotelowanie. Tak ustaliliśmy z gminą. Hehe, zapomniałam, że Czapi nie jest nasz. Ostatnio wyprowadzałam Czapiego i jakoś się z nim zżyłam. Fajny z niego psiak. Uwielbiam jego uśmiech :) Szkoda, że nasza gmina nie opłaca pobytu naszych psiaków. Quote
Soema Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Penny napisał(a):Hehe, zapomniałam, że Czapi nie jest nasz. Ostatnio wyprowadzałam Czapiego i jakoś się z nim zżyłam. Fajny z niego psiak. Uwielbiam jego uśmiech :) Szkoda, że nasza gmina nie opłaca pobytu naszych psiaków. A dlaczego nie z kim mają umowę podpisaną? Quote
Juldan Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Witaj Soema, przepraszam, że wcześniej nie podesłałam Ci wątku Czapiego:oops: Jeśli chodzi o koszty kastracji, to najlepiej o to zapytać Akrum albo Pyrdkę... Quote
Soema Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Juldan napisał(a):Witaj Soema, przepraszam, że wcześniej nie podesłałam Ci wątku Czapiego:oops: Jeśli chodzi o koszty kastracji, to najlepiej o to zapytać Akrum albo Pyrdkę... Nic nie szkodzi, w końcu się odnalazł :) fajnie, że jesteście na miejscu :) dopytam, bo to mieliśmy sami opłacać. Quote
Maciek777 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Penny napisał(a):Chyba, że tak. To ok. Dobrze, że się sprawa wyjaśniła bo już myślałem,że Czaputek będzie eksmitowany na ten mróz:shake: A tak wogóle to miałem nadzieję,że od ukazania się ogłoszenia w gazecie to dom szybko się znajdzie,a on ciągle w hotelu. Chociaż nie w byle jakim bo pięciogwiazdkowym, ale jednak dom to dom:p Quote
Penny Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Maciek777 napisał(a):Dobrze, że się sprawa wyjaśniła bo już myślałem,że Czaputek będzie eksmitowany na ten mróz:shake: A tak wogóle to miałem nadzieję,że od ukazania się ogłoszenia w gazecie to dom szybko się znajdzie,a on ciągle w hotelu. Chociaż nie w byle jakim bo pięciogwiazdkowym, ale jednak dom to dom:p Też myślałam, że Czapi po ogłoszeniach znajdzie szybko dom. Szkoda, że musi jeszcze poczekać :( Ale, co do hotelu to się zgadzam - ma tam super warunki :) Quote
Montana Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Rozgłaszajcie Czapulka gdzie się da,samo ogłoszenie w gazecie to kropla w morzu... Quote
Recommended Posts