Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety, dzisiaj do mnie telefon nie dzwonił..

a nie dzwonił, ale w sprawie psa w potrzebie, a nie adopcji.
tak na marginesie - sunia bezpieczne w BDT u Emma53 :loveu:

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prunia napisał(a):
Posmyrajcie tam Czapusia ode mnie i Soni :)

Posmyrany:-)

Z hotelu ostatnio pies za psem do domu jedzie. Psy szybciej odchodzą do domów niż przychodzą do hotelu:-) Czapulku - jesteś następny:-)

P.S.: W hotelu u P. Asi, w Lipce Wielkiej są wolne miejsca. Zapraszam do dzwonienia 606 612 957 :-)

Posted

Montana napisał(a):
Mamy jeszcze parę psiaków,sukę i dwa psy w tym jeden szczeniorek.Szkoda,że tak daleko bazujecie.

Zawsze znalazłby się jakiś transport jakby popytać. Nie tak łatwo, ale nie jest to niewykonalne:-)

Akrum - masz telefon popsuty:-)

Poratujcie mnie proszę!!! Ja też chce banerek Czapiego, a wykorzystałem już wszystkie znane mi metody prób i błędów i NIC! Akrum, wiem, że już mi to tłumaczyłaś i widocznie coś robię źle bo sama widzisz jak to wychodzi... Już to kopiowałem jako grafikę i jako adres URL; obcinałem też kwadratowe nawiasy z przodu i z tyłu; przeciągałem w okno i widać na ile się to wszystko zdało...

Posted

Maciek777 napisał(a):
Akrum - masz telefon popsuty:-)

Poratujcie mnie proszę!!! Ja też chce banerek Czapiego, a wykorzystałem już wszystkie znane mi metody prób i błędów i NIC! Akrum, wiem, że już mi to tłumaczyłaś i widocznie coś robię źle bo sama widzisz jak to wychodzi... Już to kopiowałem jako grafikę i jako adres URL; obcinałem też kwadratowe nawiasy z przodu i z tyłu; przeciągałem w okno i widać na ile się to wszystko zdało...

zaznacz banerek tak jak zaznaczasz tekst do przekopiowania, następnie naciśnij KOPIUJ (ale nie kopiuj jako grafikę, ani adres URL, tylko samo słowo kopiuj :evil_lol:), a następnie wklej w sygnaturę wg tego, co Ci pisałam na PW :)

Posted

W końcu dotarłam.... dziewczyny kto pokrywa koszty kastracji? Gmina na pewno hotelowanie, a co z wetem?
Jejku jaki on piękny.. mam nadzieję, że szybko jednak ktoś zadzwoni. Sama rozkosz.

Posted

Soema napisał(a):
W końcu dotarłam.... dziewczyny kto pokrywa koszty kastracji? Gmina na pewno hotelowanie, a co z wetem?

Gmina pokrywa hotelowanie? Fajnie gdyby tak było, ale nie jest.

Posted

Penny napisał(a):
Gmina pokrywa hotelowanie? Fajnie gdyby tak było, ale nie jest.

Masz na myśli gminę Gorzyce czy gminę Nowy Tomyśl? To ta pierwsza zdeklarowała się płacić i mam nadzieję, że tak jest...

Posted

Maciek777 napisał(a):
Masz na myśli gminę Gorzyce czy gminę Nowy Tomyśl? To ta pierwsza zdeklarowała się płacić i mam nadzieję, że tak jest...

Gmina Gorzyce opłaca pobyt w hotelu psów. Ile u Was kastracja kosztuje?

Posted

Maciek777 napisał(a):

Chyba, że tak. To ok.

Posted

Soema napisał(a):
Jak nie jest? Gorzyce mają pokryc hotelowanie. Tak ustaliliśmy z gminą.

Hehe, zapomniałam, że Czapi nie jest nasz.
Ostatnio wyprowadzałam Czapiego i jakoś się z nim zżyłam. Fajny z niego psiak. Uwielbiam jego uśmiech :)

Szkoda, że nasza gmina nie opłaca pobytu naszych psiaków.

Posted

Penny napisał(a):
Hehe, zapomniałam, że Czapi nie jest nasz.
Ostatnio wyprowadzałam Czapiego i jakoś się z nim zżyłam. Fajny z niego psiak. Uwielbiam jego uśmiech :)

Szkoda, że nasza gmina nie opłaca pobytu naszych psiaków.

A dlaczego nie z kim mają umowę podpisaną?

Posted

Witaj Soema, przepraszam, że wcześniej nie podesłałam Ci wątku Czapiego:oops:

Jeśli chodzi o koszty kastracji, to najlepiej o to zapytać Akrum albo Pyrdkę...

Posted

Juldan napisał(a):
Witaj Soema, przepraszam, że wcześniej nie podesłałam Ci wątku Czapiego:oops:

Jeśli chodzi o koszty kastracji, to najlepiej o to zapytać Akrum albo Pyrdkę...

Nic nie szkodzi, w końcu się odnalazł :) fajnie, że jesteście na miejscu :)
dopytam, bo to mieliśmy sami opłacać.

Posted

Penny napisał(a):
Chyba, że tak. To ok.

Dobrze, że się sprawa wyjaśniła bo już myślałem,że Czaputek będzie eksmitowany na ten mróz:shake:
A tak wogóle to miałem nadzieję,że od ukazania się ogłoszenia w gazecie to dom szybko się znajdzie,a on ciągle w hotelu. Chociaż nie w byle jakim bo pięciogwiazdkowym, ale jednak dom to dom:p

Posted

Maciek777 napisał(a):
Dobrze, że się sprawa wyjaśniła bo już myślałem,że Czaputek będzie eksmitowany na ten mróz:shake:
A tak wogóle to miałem nadzieję,że od ukazania się ogłoszenia w gazecie to dom szybko się znajdzie,a on ciągle w hotelu. Chociaż nie w byle jakim bo pięciogwiazdkowym, ale jednak dom to dom:p

Też myślałam, że Czapi po ogłoszeniach znajdzie szybko dom. Szkoda, że musi jeszcze poczekać :(
Ale, co do hotelu to się zgadzam - ma tam super warunki :)