wisień Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 stęsknił się ktoś za moim kawalerem? :cool1: większość zdjęć jest jak śpi, z baaardzo prostego powodu, jak próbuję mu zrobić fotkę to albo jest rozmazana całkowicie albo na zdjęciu jest sam ogon, łapa no przy odrobinie szczęścia pies bez głowy :evil_lol::roll: że nie wspomnę o wylizanym aparacie :razz: takie sobie miejsce znalazłem: i jeszcze tu lubię: nosisko moje kochane :loveu: a najlepiej śpi się u Pyśki :diabloti: i jeszcze słodki jęzorek dla wszystkich Ciotek Quote
tatankas Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Boziu-jak on urósł-i kiedy ten czas minął,te nasze dzieciaczki nie wiadomo kiedy tak wyrastają ;) Quote
wisień Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 rośnie rośnie synuś :) czuję to najbardziej jak znoszę te 12kg z czwartego piętra :evil_lol: wczoraj udało mi się złapać nieśpiącego piesa: tym razem nie uciekł ale za to mnie oszczekał :roll::roll::roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kaaasia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Rany, takie fafelki tylko do zacałowania :loveu: http://i44.tinypic.com/ekjjpg.jpg Pyskacz ;) http://i41.tinypic.com/205s83.jpg Quote
Kapsel Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To Karmelkowe Cudo??????????? Az mi się wierzyć nie chce :shake::shake::shake: Toż to kawaler cała gębą :grin::grin::grin: Mój malutki wyskrobek kochany malusi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak on urósł :shake: To zdjęcie z jęzorkiem do zacałowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
olly Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 boksioł gigant!! jak to się stało, że on tak urósł??? Ło Jeny!!v:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 :loveu::loveu::loveu: http://i41.tinypic.com/205s83.jpg Quote
tatankas Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Tak,tak-nasze boksiołki szybko rosną :)I szybko się o tym zapomina ;) Quote
sylwuś Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To ten sam malusi, szczuplusi karmelek? :crazyeye: Quote
onga Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Widziałam brzydala wczoraj...Kawał gadziny już z niego, ciekawy świata, zadziorny, miziasty i mega inteligentny. Boksio pełna paszczą. Wisien życzę sobie to zdjęcie przy stole:diabloti: Quote
wisień Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 taaa najpierw mi powiedz jak toto z fona mojego tu wsadzić :eviltong: :roll: dzięki za miłe słówka - przekazałam prosto do uszka :p Quote
Patisa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Witam, ale jaki wyszczekany jest Mały... :lol: pozdrawiam ;) Quote
tatankas Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Zapraszamy ciotki boksiowe i nie tylko po przypinki na sos bokserom: http://allegro.pl/przypinka-z-bokserem-fundacja-sos-bokserom-i2223880491.html Quote
wisień Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 no i przyszła wiosna :multi::multi::multi::multi: Hektor nie chce do domu wracać tak mu się spacerki spodobały (wreszcie), kawaler ma już ponad 4 miesiące, w środę minęło 2 miesiące od kiedy jest z nami :lol: zmienił się w ciągu tego czasu straszliwie, z maleńkiego chudzieńkiego zmarźlucha w fantastycznego pięknego szczeniorka uwielbianego przez pół miasteczka :loveu::loveu::loveu: ehhh nie mogę czasem uwierzyć że mam takie cudeńko w domu... Quote
wisień Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 :loveu: dwa miesiące temu :diabloti: ostatnio jest różnica? Quote
onga Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Phi chwalipięta!!! Dostała wypatrzonego pięknisia i myśli, że jak dba o niego, kurczaczka mu gotuje, biotynkę daje, mizia, pieści, kocha, uczy dobrych manier to już się chwalić może:eviltong: Phi! Zazdrość mnie zżera na tego drania paskudnego:loveu: Quote
Kaaasia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 To już nie malusi szczeniorek tylko piękny podrostek :lol: Mizianko dla Hektorka zasyłamy ;) Quote
Kapsel Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Przepiękny, cudowny faflun :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Brawo Wisieńko za wyszlifowanie tego brylantu!!!! :mdrmed::mdrmed::mdrmed::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
wisień Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 długo nas nie było... mam problem... bardzo się martwię o Sierściastego :( rośnie chłopak na potęgę, waży już 26 kg, jest słodki, kochany i cudny, nawet jeśli ciągnie na smyczy jak lokomotywa, "prosiakuje" za każdym razem kiedy coś jemy i ślini się w dodatku najczęściej tuż przed moim wyjściem do pracy ;-) , i jeszcze skacze, puszcza okrutnie śmierdzące bączyska, chrapie niemiłosiernie, sika w domu gdy tylko zostanie sam i w dodatku nie słucha mnie tylko męża pfffff (no tego to serio - zupełnie nie rozumiem ;-) ) wiem już, że miś ma bardzo wrażliwy żołądek, wcina karmę weterynaryjną i gotowane mięsko + ryż + warzywka... każde odstępstwo kończy się rewolucją, suchą karmą (bozita) wymiotuje... to pikuś damy radę ale wczoraj przeżyłam szok - psisko ma calusieńkie pyszczydło w... no właśnie, nawet nie wiem w czym do końca, ani to krosty ani to strupy... ani to ropa kurde nie wiem, nie daje sobie też tego wyoglądać - no bo przeca jak się pańcia zbliża z facjatą do pysia to znak że przyszedł czas na buziaki, nie ;-) ? i nie ważne, że podchody w środku nocy robiłam, a gdzie tam, ogon się majta i po spaniu od razu :) pod palcami fale Dunaju, jak paznokciem przejechałam wydarłam coś jakby sklejona sierść i została ranka :( byłam u wetki ofkors, z samego rańca, ale mnie z lekka olała twierdząc, że boksery tak mają a w takie upały jak teraz to norma. no kurde no... zaczynają mu takie małe punkciki bez sierści prześwitywać, nie wmówią mi, że tak ma być! najgorzej, że nie wiem do kogo z tym iść... gdzie szukać lekarza co nie spławi, zrobi badania, poczeka aż piesowi się znudzi skakanie i lizanie i zaśnie i dokładnie poogląda pysio...ehhh moje małe cudo... leży obok i aż mnie skręca w środku, że nie potrafię mu pomóc :( na osłodę mój książę :-P szaleństwa :D i zmęczony Quote
Alicja Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 on jest cudowny i niesamowity :loveu: masz możliwość do innego weta , to niech zrobi wymaz , to może być taki psi trądzik , to może być grzybek , to może być gronkowiec Quote
Agnezia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 takie strupki i zgrubienia? A jak się pomaca to wychodzi taka kępka sierści malutka? Quote
wisień Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Agnezia dokładnie takie cóś paskudne :( Alicja jest jeszcze jeden wet u nas, podejdę w poniedziałek, aczkolwiek obawiam się, że na wspomnienie o wymazie mógłby na mnie popatrzeć znacząco... zaczynam się rozglądać za dobrym lekarzem w Rzeszowie, cóż prowincja ma też minusy i żabki, skowronki i sarny tego nie wynagrodzą.... ale - Synuś wyjątkowy to fakt! Quote
Agnezia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Moja Gabi też miewa coś takiego. Głównie po intensywnych zabawach z innymi psami. Po miesiącu mieszkania z Nelką naszych rodziców miała całą szyję w takich strupkach. W naszym przypadku są to po prostu uszkodzenia mechaniczne :) A często się bawi z innymi psami? Quote
wisień Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 w sumie nie często... chciałby bardzo ale tolerują go jedynie szczeniaki :P i kurczę tarmosił się ostatnio z sąsiadem... w środę chyba, albo czwartek, jej już mi się dni zlewają - byle do wakacji ;-) i mały zębiskami nadrabia rzeczywiście, nie pomyślałam, że to mogłoby być po zabawie... dzięki, będę obserwować dziadygę, może i go pogryzł mleczakami łobuziak - tak naprawdę to to by chyba była najlepsza możliwa opcja :) Quote
Recommended Posts