Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stęsknił się ktoś za moim kawalerem? :cool1:
większość zdjęć jest jak śpi, z baaardzo prostego powodu, jak próbuję mu zrobić fotkę to albo jest rozmazana całkowicie albo na zdjęciu jest sam ogon, łapa no przy odrobinie szczęścia pies bez głowy :evil_lol::roll: że nie wspomnę o wylizanym aparacie :razz:

takie sobie miejsce znalazłem:

i jeszcze tu lubię:

nosisko moje kochane :loveu:

a najlepiej śpi się u Pyśki :diabloti:

i jeszcze słodki jęzorek dla wszystkich Ciotek

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rośnie rośnie synuś :)
czuję to najbardziej jak znoszę te 12kg z czwartego piętra :evil_lol:

wczoraj udało mi się złapać nieśpiącego piesa:

tym razem nie uciekł ale za to mnie oszczekał :roll::roll::roll:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To Karmelkowe Cudo??????????? Az mi się wierzyć nie chce :shake::shake::shake:
Toż to kawaler cała gębą :grin::grin::grin:

Mój malutki wyskrobek kochany malusi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak on urósł :shake:
To zdjęcie z jęzorkiem do zacałowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

boksioł gigant!! jak to się stało, że on tak urósł??? Ło Jeny!!v:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Widziałam brzydala wczoraj...Kawał gadziny już z niego, ciekawy świata, zadziorny, miziasty i mega inteligentny. Boksio pełna paszczą. Wisien życzę sobie to zdjęcie przy stole:diabloti:

Posted

no i przyszła wiosna :multi::multi::multi::multi:
Hektor nie chce do domu wracać tak mu się spacerki spodobały (wreszcie), kawaler ma już ponad 4 miesiące, w środę minęło 2 miesiące od kiedy jest z nami :lol:
zmienił się w ciągu tego czasu straszliwie, z maleńkiego chudzieńkiego zmarźlucha w fantastycznego pięknego szczeniorka uwielbianego przez pół miasteczka :loveu::loveu::loveu:
ehhh nie mogę czasem uwierzyć że mam takie cudeńko w domu...

Posted

Phi chwalipięta!!!
Dostała wypatrzonego pięknisia i myśli, że jak dba o niego, kurczaczka mu gotuje, biotynkę daje, mizia, pieści, kocha, uczy dobrych manier to już się chwalić może:eviltong: Phi!
Zazdrość mnie zżera na tego drania paskudnego:loveu:

Posted

Przepiękny, cudowny faflun :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Brawo Wisieńko za wyszlifowanie tego brylantu!!!! :mdrmed::mdrmed::mdrmed::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

• 2 months later...
Posted

długo nas nie było...
mam problem... bardzo się martwię o Sierściastego :(
rośnie chłopak na potęgę, waży już 26 kg, jest słodki, kochany i cudny, nawet jeśli ciągnie na smyczy jak lokomotywa, "prosiakuje" za każdym razem kiedy coś jemy i ślini się w dodatku najczęściej tuż przed moim wyjściem do pracy ;-) , i jeszcze skacze, puszcza okrutnie śmierdzące bączyska, chrapie niemiłosiernie, sika w domu gdy tylko zostanie sam i w dodatku nie słucha mnie tylko męża pfffff (no tego to serio - zupełnie nie rozumiem ;-) )
wiem już, że miś ma bardzo wrażliwy żołądek, wcina karmę weterynaryjną i gotowane mięsko + ryż + warzywka... każde odstępstwo kończy się rewolucją, suchą karmą (bozita) wymiotuje... to pikuś damy radę
ale wczoraj przeżyłam szok - psisko ma calusieńkie pyszczydło w... no właśnie, nawet nie wiem w czym do końca, ani to krosty ani to strupy... ani to ropa kurde nie wiem, nie daje sobie też tego wyoglądać - no bo przeca jak się pańcia zbliża z facjatą do pysia to znak że przyszedł czas na buziaki, nie ;-) ? i nie ważne, że podchody w środku nocy robiłam, a gdzie tam, ogon się majta i po spaniu od razu :)
pod palcami fale Dunaju, jak paznokciem przejechałam wydarłam coś jakby sklejona sierść i została ranka :(
byłam u wetki ofkors, z samego rańca, ale mnie z lekka olała twierdząc, że boksery tak mają a w takie upały jak teraz to norma. no kurde no... zaczynają mu takie małe punkciki bez sierści prześwitywać, nie wmówią mi, że tak ma być! najgorzej, że nie wiem do kogo z tym iść... gdzie szukać lekarza co nie spławi, zrobi badania, poczeka aż piesowi się znudzi skakanie i lizanie i zaśnie i dokładnie poogląda pysio...ehhh moje małe cudo... leży obok i aż mnie skręca w środku, że nie potrafię mu pomóc :(

na osłodę mój książę :-P

szaleństwa :D

i zmęczony

Posted

on jest cudowny i niesamowity :loveu:

masz możliwość do innego weta , to niech zrobi wymaz , to może być taki psi trądzik , to może być grzybek , to może być gronkowiec

Posted

Agnezia dokładnie takie cóś paskudne :(

Alicja jest jeszcze jeden wet u nas, podejdę w poniedziałek, aczkolwiek obawiam się, że na wspomnienie o wymazie mógłby na mnie popatrzeć znacząco... zaczynam się rozglądać za dobrym lekarzem w Rzeszowie, cóż prowincja ma też minusy i żabki, skowronki i sarny tego nie wynagrodzą....

ale - Synuś wyjątkowy to fakt!

Posted

Moja Gabi też miewa coś takiego. Głównie po intensywnych zabawach z innymi psami. Po miesiącu mieszkania z Nelką naszych rodziców miała całą szyję w takich strupkach. W naszym przypadku są to po prostu uszkodzenia mechaniczne :)
A często się bawi z innymi psami?

Posted

w sumie nie często... chciałby bardzo ale tolerują go jedynie szczeniaki :P
i kurczę tarmosił się ostatnio z sąsiadem... w środę chyba, albo czwartek, jej już mi się dni zlewają - byle do wakacji ;-)
i mały zębiskami nadrabia rzeczywiście, nie pomyślałam, że to mogłoby być po zabawie... dzięki, będę obserwować dziadygę, może i go pogryzł mleczakami łobuziak - tak naprawdę to to by chyba była najlepsza możliwa opcja :)