sylwuś Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 czuję niedosyt .... mrozy zelżały to i Hekcio doopkę na śnieg pewnie już wyprowadza:cool3: oj popatrzyło by się na przystojniaka:loveu: Quote
wisień Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 sylwuś napisał(a):czuję niedosyt .... mrozy zelżały to i Hekcio doopkę na śnieg pewnie już wyprowadza:cool3: oj popatrzyło by się na przystojniaka:loveu: wybaczcie, dziecię mi się w środę zestarzało i co dzień gości mamy :cool1: Hektor robi na wszystkich wspaniałe wrażenie i popisuje się wszystkimi możliwymi sztuczkami :loveu: cudny jest po prostu :loveu::loveu::loveu: psisko jeszcze domowe, od jutra zamierzam spać w dresach i z butami pod łózkiem żeby zdążyć gadzinke złapać zanim się zsika (na gazety na szczęście, ale co dziwne tylko rano wie że na gazety ma sikać, potem już gdzie popadnie :shake:) :evil_lol: małpiszon nie chce suchej karmy jeść :roll: i puszki też nie za bardzo :roll: wie co dobre :diabloti: tylko ja czasowo przestaję wyrabiać:oops::oops::oops: Quote
Jagoda1 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Boksinki szybko rosną i "załapują". Potem z żalem patrzymy, ze mordusia już zaczyna siwieć. Quote
wisień Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 sobotnia fotorelacja :cool1: netoperek :loveu: najulubieńsza pozycja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pozdrawiamy boksiomaniaków :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 :lol: http://i40.tinypic.com/wmjjvs.jpg ale dziecię urosło :loveu: http://i44.tinypic.com/34g6ohc.jpg Quote
onga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 O mamuniu....Była tu dziś u mnie rodzinka Hektorkowa z ananasem w roli głównej. Niech mi tu Wisien nie gada, że jest fajny, czy że załapuje...Gość jest OBŁĘDNY i mega mądrzasty. A słodki...na to brak określenia. Urósł baaaaaaaaaaaardzo, łapę ma większą od mojej Abrusi, pięknie siada na komendę i podaje obie łapy i kofa kofa kofa pańcię :) Wyszłyśmy na 3 minuty na górę i jak Ewa wróciła to był szał, bo "mama" jest:loveu: Jestem zakochana...powiedziałam nawet, że następny psiak musi być szczeniakiem. Jeju...niech no już będzie ten maj i niech się narodzi moje ludziowe dziecko bo jest szansa na ześwirowanie za takim małym lejkiem... Aaaa i Hekcio ma obłędny garbaty noseczek-taki do zaciumkania, choć marne szanse się do tego zabrać, bo gdy się ryjka zbliża na 5 cm do pysiaka Heciorzego to język włącza jakies turbo i razem z ogonem staje się niewidzialny ale mocno działający :D Quote
wisień Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 onga napisał(a):Jestem zakochana...powiedziałam nawet, że następny psiak musi być szczeniakiem. Jeju...niech no już będzie ten maj i niech się narodzi moje ludziowe dziecko bo jest szansa na ześwirowanie za takim małym lejkiem... hehehhe ja stwierdziłam ostatnio, że gdyby nie Hektor to bym w Twoje i Iwonkowe ślady poszła, hehe ale obawiam się, że T. by trzeciej córki nie przeżył :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: edit: ps. siku poranne na zewnątrz :multi::multi::multi: akcja zorganizowana pt. T. bawi się z psem a ja się ubieram i czym prędzej na dół dała pozytywny skutek :lol: Quote
wisień Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 porażka totalna... muszę się wyżalić :placz::placz::placz::placz::placz::placz: jestem chora, połamało mnie tak, że ledwo chodzę :-( skutkiem tego w nocy nie wyszłam z młodym tylko go na gazetę zaprowadziłam, rano wstał nie wiem kiedy i siku na dywan ech.... takim tempem to my się szybko nie nauczymy załatwiać na zewnątrz, smutno mi strasznie :shake: mam poczucie, że psu wodę z mózgu robię... Quote
Yana Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 nie obwiniaj się... różne są sytuacje, młody na pewno się nauczy... nawet jak będziesz z nim wychodziła to i tak od czasu do czasu zdażą się wpadki, to szczeniak i trzeba trochę czasu :-) Quote
Kapsel Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Yana']nie obwiniaj się... różne są sytuacje, młody na pewno się nauczy... nawet jak będziesz z nim wychodziła to i tak od czasu do czasu zdażą się wpadki, to szczeniak i trzeba trochę czasu :-)[/QUOTE] OOOOOOOOO to wielka mądrość życiowa naszej Yaneczki :loveu: Słuchaj Wisienko jej porad, a dobrze na tym wyjdziesz!!! Karmelkowo/Hektorowe cudności urosło i nic nie wypiękniało.........., bo jest cały czas pięknotą nad pięknotami :grins::grins::grins: Quote
wisień Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 dzięki :p już mi troszkę lepiej choć katar mam jak stąd do Warszawy :roll: i z lekka otumaniona przez to jestem :roll: Hektor na spacerkach przeżywa szok bo każdy dosłownie każdy przynajmniej coś zagadnie, pogłaska, wymizia... serio nie było jeszcze nikogo kto przeszedłby obojętnie obok niego :lol::lol::lol: a małemu to pasuje, zwija się w precelki i podskakuje bo a nuż uda mu się komuś buziaka sprzedać :lol: ps. mówiłam już że waży ponad 9 kilosów? :cool3: ? Quote
tatankas Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Widzisz-a tak się martwiłaś wagą,nabiera bardzo ładnie i jeszcze przegoni moją,aż się zdziwisz,jak za rok będziesz miała ponad 30kg konika :D Quote
onga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ewa ciągle się martwi :D ale to dobrze o niej świadczy, a mały wygląda jak dla mnie rewelacyjnie. Owszem - nie jest kluchą, ale ładnie zbudowanym szczeniakiem-żeber nie widać gdy stoi czy siedzi, a lekko są widoczne gdy się skręca. Dla mnie to idealna sylwetka. Łapę ma wielką i długie nogi, ja widzę, że będzie z niego kawał gada i to nie kwadratowego tylko takiego z przepiękną sylwetką. Quote
Kapsel Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Moja wetka pytała się o niego, bo tez zapadł jej głęboko w serce. Powiedziałam jej że ma już 8 kilo, to strasznie zdziwiona była że tak dużo,:crazyeye: ciekawe co by powiedziała na te 9 kilosów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kaaasia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Piękny karmelkowy brzdąc :loveu: http://i40.tinypic.com/wmjjvs.jpg A takie pozycje spaniowe są mi dobrze znane (zwłaszcza w łóżku :evil_lol:) Quote
Kapsel Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Kaaasia']Piękny karmelkowy brzdąc :loveu: http://i40.tinypic.com/wmjjvs.jpg A takie pozycje spaniowe są mi dobrze znane (zwłaszcza w łóżku :evil_lol:) Ja dośc często jestem obolała ... a to już tyle lat :mdleje: Quote
wisień Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 hehe :lol: :lol::lol::lol: cudak rośnie :evil_lol: i albo mi waga świruje albo złapał dyszkę :crazyeye::crazyeye: a żeberka dalej na wierzchu więc chyba go jednak nie pakuję za dużo, co? :cool1: uczymy się czystości wciąż i mamy maleńkie sukcesy już :multi: dzisiaj mnie książę obudził (zapiszczał) a jako że ubieranie w tempie ekspresowym opanowałam do perfekcji udało się :multi::multi::multi: bilans dnia dzisiejszego - jedynie 4 siknięcia w domu + jedna koopa ;) co jest ogromnym postępem szczególnie, że z tego 2 razy byłam już ubrana tylko nie zdążyliśmy wyjść :multi: a spryciula jak zrobi siku od razu czeka na nagrodę hehe :lol: rodzina ma mnie za totalnego wariata, babcia to już mnie prawie wydziedziczyła jak zobaczyła, że misio się ze mną na fotelesiu, na kolankach rozłożył i spał cudnie pochrapując :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kapsel Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 he, he, już niedługo babcia spadnie z krzesła jak zobaczy co jeszcze boksio z Tobą zrobi i co jeszcze zobaczy :D:D:D Wszystko przed nią, oby tylko zawału nie dostała :shake: bo z tym byłoby gorzej :cool3: Wisienko, nie pakuj już w niego nie pakuj :razz: sam organizm sobie to wyreguluje. Boksie z natury swej są szczupłe, maja znakomita przemianę materii. Gratulacje w nauce siusiania. Brawo dla Ciebie i faflaczka!!! Ps. Pozdrowienia dla mojego syna, który namiętnie wątek Karmelkowy podczytuje :hand::hand::hand: Quote
wisień Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 a i owszem - pozdrawiamy :lol::cool1: nie no raczej nie pakuję za dużo w niunia, wręcz niedobra jestem i pilnuję, żeby mi się nie rozbestwił, co mi moje maleństwo dzisiaj uświadamiało głośnym szczekaniem i żałosnym piszczeniem (że nie wspomnę o pełnym wyrzutu spojrzeniu) - no bo kto to widział: dzieci jedzą, ja jem a ON nie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kapsel Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Skąd my to znamy :-D:-D:-D Ja chyba jeszcze nigdy obiadu normalnie nie zjadłam :-( Jak mocno nie napiera to jest ok, ale jak łapa coraz szybciej i szybciej mnie zaczepia, wtedy słyszę TAK NAUCZYŁAŚ, TO TAK MASZ :diabloti::diabloti::diabloti: Obiad przestaje mi smakować, zostawiamy wszystko i ruszamy do mikrofali :oops: Quote
onga Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ehhh co ja mam powiedzieć? Co ja mogę powiedzieć? Czuję się winna, że Hektorek trafił do Ewy, bo kurna chata mógł do mnie!!!!!:diabloti: Ja nie mogę do nich chodzić!! Nie dość, że to 4 piętro i ledwo żywa się wczołguję to jeszcze mnie gostek rozwala na łopaty i przyprawia o drżenie serca, gule w gardle i zazdrość:diabloti::diabloti::diabloti: Mały (?) jest doskonały, kurcze taki mądrasty, ciekawski i grzeczny, że uhhhhhh. Próbowałam zrobić mu dziś zdjęcia, cóż...mam za słaby aparat by nadążyć za tym sreberkiem...Najbardziej podobał mi się jak stał przy tych wielkich michach i udawał, że je...on z tyłu wygląda jak lwiątko, kolor identyczny, łapska tez i ten ogon.....zakochana jestem po uszy, a ta zaraza śmie ciotke ignorować....Wisień zabrała go do pracy dziś:cool1:, wchodzę do niej bo po 3 minutach już się za nim stęskniłam, a ta zaraza mała śpi na środku dywany, chrapie i udaje, że nic nie słyszy i nic nie widzi i że mnie nie kocha!!!! O! taki dziadyga jeden!!! Quote
tatankas Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Kartki wielkanocne, po 2 zł + koszty przesyłki na Keję z SOS Bokserom!!! http://www.dogomania.pl/threads/224278-KARTKI-WIELKANOCNE-na-Kej%C4%99-z-SOS-Bokserom-do-19.03?p=18793412#post18793412 Quote
a.stef Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Rajcie ale piękności masz w domu!!! Szczeniaki są zawsze najfajniejsze. A zdjęcie netoperek super ! Quote
Recommended Posts