Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jako, że dotarliśmy z Karmelkiem do domu, przedstawiam Pana na włościach:

z laskami moimi:

i zmęczony masą wrażeń:

już się wyspał i szaleje z młodszą, przypasowała mu i fajnie na nią mruczy :diabloti: ha trafiła kosa na kamień :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój skarbuś Kochany :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gdzie Ty pojechałeś Malusi??? Tak daleko, a widać że dobrze Ci słoneczko moje :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Cała rodzina zleciała się żeby oglądać Karmelka w Nowym Domku :):):):):):):):)

Prosimy o jeszcze i jeszcze i jeszcze fotek :modla::modla::modla::modla:

Posted

taaa skarbuś z miną niewiniątka ;) a łobuziak jakich mało:evil_lol:
uwielbia moją młodszą córę co wprawia nas w totalne osłupienie bo raczej zwierzaki uciekają od 5-latków a młody z uporem maniaka się do łóżka jej pcha :razz: i na kolana wdrapuje :razz:
odgłosy kuchenne rozpoznaje bezbłędnie i przybiega z prędkością światła, mało brakło a mąż by kolacji nie dostał :evil_lol: i - no cóż, ktoś nam tu szkraba mocno rozpieścił, kanapa mu się bardzo podoba, jeśli nie ma choć jednego kompana na dywanie wspina się i patrzy błagalnym wzrokiem :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
byli u nas moi rodzice co to niby "śliniaków" nie lubią - hehe trzeba było ich zobaczyć :razz: - mały ma niebywałą zdolność topienia lodów z najtwardszych serc :evil_lol:

no to po dniu pełnym wrażeń czas do łóżka, tyle, że chyba sama będę w nim spała, bo T. stwierdził, że psa do łóżka nie weźmie ale rozłożył się koło niego na dywanie za to :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
miłych snów cioteczki a jutro mam nadzieję zdjęcia Karmelka z Ongą wstawić :multi::multi::multi:

Posted

No to czekać tylko aż mężuś stopnieje.Mój też tak mówił chyba przez pierwsze 2 tygodnie,że nie wpuści,że ma swoje miejsce,a teraz jest tak:

i tak

i tak:

i tak:

I jak myślisz-które to jej posłanie???

Odpowiedź bardzo prosta-żadne z tych,na których leży :D:D:D

Posted (edited)

Śliczny, szczęśliwy maluch :):) Trafił do wspaniałego domku:) :)

Co do spania w łóżku, gdy mój Cezek był malutki tz też uparł się, że pies zostaje w przedpokoju . Po pierwszej bezsennej nocy z popłakującym pod drzwiami szczeniorem, postanowił że kolejną noc spędzą w drugim pokoju i będzie go przyuczał. Po trzech kolejnych nocach ,,przyuczania" poszłam nad ranem sprawdzić jak to wygląda - chrapali na kanapie wtuleni w siebie :evil_lol::evil_lol:

Edited by Maruda666
Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uśmiałam się jak norka
Tatankas boskie fociaki, cudne no :loveu:
mój T. na razie zgrywa twardziela ;) ale i piesio wybitnie grzeczny, spał z nami w sypialni ale na swoim kocyku i podusi (fakt, że tuż przy łóżku :razz: ) wystarczyło, że dwa razy mu zdjęłam łapki z naszego łóżka i położył się i spał grzecznie od 22 do 6 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
za to jaki mnie całus obudził :p hmmm nigdy tak blisko krawędzi łóżka nie spałam hmmmm :razz:
nie pisnął ani razu w nocy, to chyba dobrze co?
po pobudce od razu siku ładnie na gazetkę, nasze śniadanko, psiska śniadanko i kuuupsko (tu już nie było tak pięknie ale w ostatniej chwili mu gazetę pod dupcię podłożyłam :cool3: )
a - dzieci wstały o 6, bez budzenia, proszenia, no szok, pewnie im przejdzie, ale nie powiem - bardzo by mi pasowało gdybym nie musiała gardła zdzierać budząc je rano do szkoły/przedszkola
teraz krasnal śpi (na swoim kocyku) a laski aż się skręcają, żeby się obudził i bawił...

Posted

onga napisał(a):
Się mi łezka zakręciła w oku....
Ja czułam, że on ma być Wasz :)
A czasami coś mi się uda wyczuć ;)

My tez dochodzimy powoli do siebie:shake:
Mój TZ mówi, ze jak zobaczył Karmelka na zdjęciach to dopiero się uspokoił :kiss_2:
Wiemy, ze jest w bardzo dobrych rękach i to jest najważniejsze :cool2:

Wisieńko czekamy na relację i zdjęcia z nowego domu na maila fundacyjnego, przeniesiemy go do działu w nowym domu, gdyż dzisiaj znów mam telefony o szkraba z Gdyni, z Krakowa i Wrocławia :-):-):-)

Czekam z niecierpliwością na spotkanie Karmelka z Ongą :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
My tez dochodzimy powoli do siebie:shake:
Mój TZ mówi, ze jak zobaczył Karmelka na zdjęciach to dopiero się uspokoił :kiss_2:
Wiemy, ze jest w bardzo dobrych rękach i to jest najważniejsze :cool2:

Wisieńko czekamy na relację i zdjęcia z nowego domu na maila fundacyjnego, przeniesiemy go do działu w nowym domu, gdyż dzisiaj znów mam telefony o szkraba z Gdyni, z Krakowa i Wrocławia :-):-):-)

Czekam z niecierpliwością na spotkanie Karmelka z Ongą :loveu::loveu::loveu:

:) miło mi ;)
Karmelek najprawdopodobniej zmieni imię, dziewczynki nijak nie potrafią go wołać hehe i mówią Piesiu ;) mąż typuje Hektora

relację i zdjęcia obiecuję przesłać jutro po południu, będziemy już po wizycie u weterynarza :)
a Onga była, była :) fotki jutro ;)

Posted

Byłam, widziałam i....przegrałam bo mały zwycięży każdego. Jest psieciudo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zakochani w nim wszyscy, sikawica mała jedna, ale cwane to jak nie wiem. Miział się ze mną, trochę kąsał, bawił i jak zachciało mu się spać to myk do Ewy, przytulił się do nogi i już było słychać chrapanie:cool1: Jak mi straszelnie brakuje takiego brzdąca...I wilczak i Abra już byli duzi jak z nami zamieszkali...ehhh ten zapach maluszka...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: