Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie nie bylysmy. Rozmawialam z pania redaktor z Korso, ktora dosc jednostronnie potraktowala temat. Moze cos pomoze w zalatwieniu chociaz jednej sterylki, co oczywiscie w miescie Mielec moze byc megatrudne.

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Urzednicy to inne panstwo, inny kraj, inni ludzie. Wystarczy poczytac jakie biora premie, to sie nie dziwmy, ze zwierzeta bezdomne im zwisaja... tylko tacy biedacy jak my interesuja sie tak przyziemnymi sprawami jak bezdomne zwierzaki.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Urzednicy to inne panstwo, inny kraj, inni ludzie. Wystarczy poczytac jakie biora premie, to sie nie dziwmy, ze zwierzeta bezdomne im zwisaja... tylko tacy biedacy jak my interesuja sie tak przyziemnymi sprawami jak bezdomne zwierzaki.

święte słowa..........

• 2 weeks later...
Posted

Aga byliśmy w tych komórkach, nie ma tego pieska co kiedyś nam nie dał, taki mały jak Collie był, pamiętasz, pusto tam, zagladaliśmy w każdą chyba diurę, pozwalaliśmy kilka lodówek, pralek z tej sterty, ja się mimo wszystko cieszę, że chociaż 4 się udało...

Posted

Okaze sie pewnie po 2-3 dniach w schronisku...Ja nie byłam na akcji,karmiłysmy psiaki w schronisku z Iwonka i Lusi.Do złapania na pewno masakra,bo długo ekipy nie było.:)Ale za to powrót z sukcesem.Marcin ponoc rewelka:)Jeszcze przygotowuje nam wyżerke do schroniska:)Gofry,rogale osobiscie pieczone.....:)

Posted

Jutro zrobimy zdjecia :D Moze do jutra juz sie troche oswoja.
Zlapac je jest ciezko, jest masa krzakow, gratow, szopa, lodowki, cuda na kiju. W tym wszystkich pochowane szczeniaki i dorosle.

Posted

Chyba jestem w stanie sobie to wyobrazic. Coś mi się wydaje, że mam nieco podobną sytuację u mnie na wsi :(
Tam nie ma aż tylu psów (jeszcze), ale kilka jest na pewno. Stare, zdewastowane gospodarstwo i leciwy, kiepsko sobie raczący samotny gospodarz. Psy oczywiście dziki totalne.

Posted

Fajne te szczeniaki, ale dzikawe, wystraszone, warczące na razie. Mamusia chyba najlepsza z nich wszystkich. Dobrze, że nie zostały tam na tej dzialce. 2 suczki male i matka, za kilka miesiecy bylyby kolejne szczeniaki.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...