Paulina_mickey Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Kolejne zdjęcia tym razem chłopak Sunia I druga Quote
Basia1968 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Puuchata czekoladowa panienka jedzie dzisiaj do domu, gładka czekoladka również już ma sprawdzony domek i czeka na transport. Jest tez rodzina zainteresowana czarnym chłopaczkiem /przez nas nazwanym Azorkiem/ :loveu: Psiny są po prostu genialne Quote
Basia1968 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Azorek dzisiaj pojechał do Przemyśla. państwo rzyjechali po sunię jasną, a Azorek po prostu wpadłim w oko. Bo ma ADHD jak najstarszy Pan :evil_lol: - przyjechał tata, dwóch dorosłych synów /na oko 25 - 30 lat/ i najmłodsza cóka /23 lata/. Mieli 15 lat owczarka przeszedł trzy operacje /bez skutku/ nie mogli poreadzić sobie bez psiaka i przyjechali tyle kilometrów by móc zaadoptować - to jest naprawdę cenne. :loveu: Czyi adzikowe maluszki praktycznie w domkach, tylko czekoladka gadka czeka na transport do Gorlic /którego¶ za cholere nie mogę znaleźć/ i czekam na moją najukochańszą prawą rękę Kaskadaffik - tęsknię za nią strasznieeeeeeeeeeeeeeee:loveu: Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Jak sie strasznie cieszę, że psineczki w domkach i ostatnia czeka aż jaz zawieziemy ;) :) Ciekawe tylko co z tymi kolejnymi :( czy wogóle wyszły, jakie są, musze pojechać do mojego ulubionego pana..........az mi flakami trzęsie.....ale nic to , trzymajmy się ramy, Basieńka dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ciekawe co tam u Adzika i jak sobie poradzi z postanowieniem powiatowego. Quote
halcia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Tyle sobie poradzi,ile Kasia pomoze,a Ona zajęta po uszy,jeszcze odrabia dzien z odrobaczywianiem w schronisku. Quote
Reno2001 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 A jednak kolana mu zagrały, ze chce oddac częśc psów do schronu. Szkoda, że nie chciał współpracowac kiedy był czas. Ale tacy ludzie są niereformowalni. Teraz odda 20 a za moment będzie to samo. Quote
kaskadaffik Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Mówię Wam doprowadza mnie on do białej gorączki, jak prosiła, jeździłam żeby połapał to miał w doopie, teraz jak mu załatwiłą, że doktor przyjedzie i ewentualnie trzeba by coś zapłacić, bo powiedziałam, że ja już mam dośc i za niego płacić nie będą , to teraz będzie psy oddawał, niech się pocałuje.. Z Doktorem dzisiaj rozmawiałam, zrobimy mu te sczepienia, ale nie wiem kiedy,bo ma mi dac Doktor znać.. Quote
Ulka18 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 To ponad 20 psow do zaszczepienia, ale co dalej... niektore suki jeszcze niesterylizowane i znowu bedzie przychowek. Miasto ma ten problem w d... mimo, ze za chwile te psy moga zajac miejsca w schronisku i wtedy sie obudza, ze to jednak ich problem...ehhh krotkowzrocznosc.. Quote
Ulka18 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Cioteczki, tam podobno niedobrze sie dzieje. Agatka widziala suke z mlodymi :-( Quote
kaskadaffik Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 No i w dupe cała robota!!!!!!!!!!!!! została jedna suka, a w polach kolejna, to jakis żart :( Quote
Ulka18 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Podobno P.K. tez dostal pismo od policji, no ciekawe co odpisze!??! Ustawe zna o ochronie zwierząt? program sterylizacji taki piękny w Mielcu a gowno z niego jest, sorry za slowa! Kasiu, zostala pewnie ta dzika suka, ktorej nie zlapalysmy, matka czekoladowych :-( Quote
kaskadaffik Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Tak identyczna jak Ósemka i Siódemka ze schronu, bo przeciez woziłam klatkę, karmę wszystko, to ten !!!!!!!!!!! miał w dupie złapać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szlak mnie trafi, gtrzeba złapać szczeniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo się takie dziki zrobią, ze za rok będzie ich znowu milion pęćset !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mam nerwę !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Trzeba lapac, tylko pewnie we dwie bedziemy latac po polach... kto pomoże, tyle razy prosilysmy. Quote
Reno2001 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Niestety to było do przewidzenia. Takie miejsca powinny byc stale monitorowane przez odpowiednie służby. Quote
Ulka18 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Reno, a te sluzby w Mielcu to by sie chetnie wszystkich zwierzat z terenu miasta pozbyly. Albo udaja ze nie ma problemu. Masakra po prostu. Quote
Negri Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ulka18 napisał(a):Cioteczki, tam podobno niedobrze sie dzieje. Agatka widziala suke z mlodymi :-( coś więcej o maluszkach wiadomo? wiek ilość? Quote
Ulka18 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nic nie wiemy, jedna z mlodych wolontariuszek widziala, ale to tylko tyle. Pewnie sie za to ktos musi zabrac, czy znowu padnie na Kasiedaffik i mnie z doskoku? Walka z bezdomnoscia to niestety nie polega na zachwycaniu sie nad slicznymi szczeniaczkami...jak to ma miejsce na FB. Quote
Negri Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 masz 100% rację ja mieszkam w okolicach wrocka więc nie mam jak dojeżdżać by pomóc ale w razie potrzeby pomogę jako dt Quote
Ulka18 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Negri, wielkie dzieki za Twoja deklaracje. Zobaczymy pewnie niedlugo co tam sie dzieje u pana zbieracza. Quote
Recommended Posts