Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puuchata czekoladowa panienka jedzie dzisiaj do domu, gładka czekoladka również już ma sprawdzony domek i czeka na transport. Jest tez rodzina zainteresowana czarnym chłopaczkiem /przez nas nazwanym Azorkiem/ :loveu:
Psiny są po prostu genialne

Posted

Azorek dzisiaj pojechał do Przemyśla. państwo rzyjechali po sunię jasną, a Azorek po prostu wpadłim w oko. Bo ma ADHD jak najstarszy Pan :evil_lol: - przyjechał tata, dwóch dorosłych synów /na oko 25 - 30 lat/ i najmłodsza cóka /23 lata/. Mieli 15 lat owczarka przeszedł trzy operacje /bez skutku/ nie mogli poreadzić sobie bez psiaka i przyjechali tyle kilometrów by móc zaadoptować - to jest naprawdę cenne. :loveu: Czyi adzikowe maluszki praktycznie w domkach, tylko czekoladka gadka czeka na transport do Gorlic /którego¶ za cholere nie mogę znaleźć/ i czekam na moją najukochańszą prawą rękę Kaskadaffik - tęsknię za nią strasznieeeeeeeeeeeeeeee:loveu:

Posted

Jak sie strasznie cieszę, że psineczki w domkach i ostatnia czeka aż jaz zawieziemy ;) :) Ciekawe tylko co z tymi kolejnymi :( czy wogóle wyszły, jakie są, musze pojechać do mojego ulubionego pana..........az mi flakami trzęsie.....ale nic to , trzymajmy się ramy, Basieńka dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

A jednak kolana mu zagrały, ze chce oddac częśc psów do schronu. Szkoda, że nie chciał współpracowac kiedy był czas. Ale tacy ludzie są niereformowalni. Teraz odda 20 a za moment będzie to samo.

Posted

Mówię Wam doprowadza mnie on do białej gorączki, jak prosiła, jeździłam żeby połapał to miał w doopie, teraz jak mu załatwiłą, że doktor przyjedzie i ewentualnie trzeba by coś zapłacić, bo powiedziałam, że ja już mam dośc i za niego płacić nie będą , to teraz będzie psy oddawał, niech się pocałuje..

Z Doktorem dzisiaj rozmawiałam, zrobimy mu te sczepienia, ale nie wiem kiedy,bo ma mi dac Doktor znać..

Posted

To ponad 20 psow do zaszczepienia, ale co dalej... niektore suki jeszcze niesterylizowane i znowu bedzie przychowek. Miasto ma ten problem w d... mimo, ze za chwile te psy moga zajac miejsca w schronisku i wtedy sie obudza, ze to jednak ich problem...ehhh krotkowzrocznosc..

• 6 months later...
Posted

Podobno P.K. tez dostal pismo od policji, no ciekawe co odpisze!??! Ustawe zna o ochronie zwierząt? program sterylizacji taki piękny w Mielcu a gowno z niego jest, sorry za slowa!

Kasiu, zostala pewnie ta dzika suka, ktorej nie zlapalysmy, matka czekoladowych :-(

Posted

Tak identyczna jak Ósemka i Siódemka ze schronu, bo przeciez woziłam klatkę, karmę wszystko, to ten !!!!!!!!!!! miał w dupie złapać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szlak mnie trafi, gtrzeba złapać szczeniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo się takie dziki zrobią, ze za rok będzie ich znowu milion pęćset !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mam nerwę !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nic nie wiemy, jedna z mlodych wolontariuszek widziala, ale to tylko tyle. Pewnie sie za to ktos musi zabrac, czy znowu padnie na Kasiedaffik i mnie z doskoku?

Walka z bezdomnoscia to niestety nie polega na zachwycaniu sie nad slicznymi szczeniaczkami...jak to ma miejsce na FB.