Matusz Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ...^... S Z I L A ...^... [SIZE=3]Szila, jest przeuroczym psiakiem, patrzy zza krat klatki i wyczekuje.... Z odwagą merda ogonkiem, ma około 2 lat, tak przypuszczam, przechodziłem ostatnio obok jej klatki i właśnie ona mnie ujęła, tym spojrzeniem... Sunia czeka na dom !!! Z pewną nadzieję wypatruje swoją nowa panią czy nowego pana ! Zobaczcie jak patrzy w dal z nadzieją.... Only Hope ! Quote
neverend Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jaka śliczna!!! Pięknisia!!! Ona siedzi w klatce jeszcze z dwiema suczkami... jedna jest taka śmieszna - czarnulka z długimi uszkami Quote
malagos Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Maleńka, utytłana w błocie sunia.... A ta za nia, też jakieś cudko :cool3: Quote
Matusz Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Zakochałem się w Szili :loveu::loveu::loveu:, ale moi rodzicie nie zgadzają się na drugiego psa !!!! :-(:-(:-(:-(:shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz: :placz: a ja tak bardzo bym chciał.... Chyba będzie to możliwe dopiero jak bede mial swój dom !! Ale kiedy to bedzie ...?? :placz::placz: Szila ja chce Ciebie :-( Quote
Jagoda1 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Piękna i mądra Szila wciąż wypatruje... Quote
agnieszka30 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ale piękna, na pewno bardzo mądra... hopaj laska!!! Quote
Jagoda1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Wykąpać, wyszczotkować - mądre cudo:lol:! Quote
Matusz Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Jak na razie porozwieszałem zdjęcia Szili po całym domu, i nadal naciskam rodziców !! Ze jak sobie z jednym poradzilismy to z drugim bedzie latwiej.... Ale oni narazie nieugięci... :shake::shake: Quote
Jagoda1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 A Szila szuka domku, i na pewno znajdzie - HOP! Quote
jolap. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 matusz5 napisał(a):Jak na razie porozwieszałem zdjęcia Szili po całym domu, i nadal naciskam rodziców !! Ze jak sobie z jednym poradzilismy to z drugim bedzie latwiej.... Ale oni narazie nieugięci... :shake::shake: :Dog_run:Trzymam kciuki :happy1: Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 chyba nic z tego nie będzie, moi rodzice są nieugięci :( Nawet z nimmi się trochę pokłóciłem o to, ale juz jest dobrze... Pozostaje tylko szybko znalesc dom dla tej pięknej panny !!!! :loveu::loveu: Kto pomoże i wystawi Szile np. na allegro, psy.pl, alegratka,?? Bede bardzo wdzięczny, jak coś to napiszę priv z emailem i tel:) Kto z ciotek i wujków zdolny jest i napisze jakis ładny tekst dla Szily? Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Szila wciąż czeka, teraz jest na wybiegu razem z innymi suniami, ale nadal w schronisku...:shake::shake: Chodź na wirtualny spacer na pierwszą stronę !! :painting::painting::painting::painting: Quote
Matusz Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Szila chodź na spacerek !!!:painting: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Szila !!! A ty wciąż czekasz !! :-( Szybciutko do góry !! Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 SZILA została adoptowana !! ;):):) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asia_M Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hurra!!! Jakaś Pani z Olsztyna przez Allegro pytała mnie o Szilę, ale to chyba nie ona ją wzięła? Psinko, żyj długo i szcześliwie!!!:multi: Widzisz Wujaszku, Twoje pieski zaczynają trafiać do domków:multi: Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Asia_M napisał(a):Hurra!!! Jakaś Pani z Olsztyna przez Allegro pytała mnie o Szilę, ale to chyba nie ona ją wzięła? Psinko, żyj długo i szcześliwie!!!:multi: Widzisz Wujaszku, Twoje pieski zaczynają trafiać do domków:multi: Nom, bardzo sie ciesze z tego powodu !!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Matusz Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 ciekawe co tam u mojej Szili kochanej, szkoda, że większość nowych domków nie loguje sie na dogo i nie pisze co tam słychać u ich psiaków...:shake: Quote
Asia_M Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ano szkoda... Ale nie martw się Wujaszku, na pewno wszystko u psinki w porządku!!! Quote
Recommended Posts