Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...^... S Z I L A ...^...

[SIZE=3]Szila, jest przeuroczym psiakiem, patrzy zza krat klatki i wyczekuje.... Z odwagą merda ogonkiem, ma około 2 lat, tak przypuszczam, przechodziłem ostatnio obok jej klatki i właśnie ona mnie ujęła, tym spojrzeniem... Sunia czeka na dom !!! Z pewną nadzieję wypatruje swoją nowa panią czy nowego pana !

Zobaczcie jak patrzy w dal z nadzieją.... Only Hope !

Posted

Zakochałem się w Szili :loveu::loveu::loveu:, ale moi rodzicie nie zgadzają się na drugiego psa !!!! :-(:-(:-(:-(:shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz: :placz:

a ja tak bardzo bym chciał....

Chyba będzie to możliwe dopiero jak bede mial swój dom !! Ale kiedy to bedzie ...?? :placz::placz:

Szila ja chce Ciebie :-(

Posted

Jak na razie porozwieszałem zdjęcia Szili po całym domu, i nadal naciskam rodziców !! Ze jak sobie z jednym poradzilismy to z drugim bedzie latwiej....

Ale oni narazie nieugięci... :shake::shake:

Posted

matusz5 napisał(a):
Jak na razie porozwieszałem zdjęcia Szili po całym domu, i nadal naciskam rodziców !! Ze jak sobie z jednym poradzilismy to z drugim bedzie latwiej....

Ale oni narazie nieugięci... :shake::shake:

:Dog_run:Trzymam kciuki :happy1:

Posted

chyba nic z tego nie będzie, moi rodzice są nieugięci :(

Nawet z nimmi się trochę pokłóciłem o to, ale juz jest dobrze... Pozostaje tylko szybko znalesc dom dla tej pięknej panny !!!! :loveu::loveu:

Kto pomoże i wystawi Szile np. na allegro, psy.pl, alegratka,?? Bede bardzo wdzięczny, jak coś to napiszę priv z emailem i tel:)

Kto z ciotek i wujków zdolny jest i napisze jakis ładny tekst dla Szily?

Posted

Szila wciąż czeka, teraz jest na wybiegu razem z innymi suniami, ale nadal w schronisku...:shake::shake: Chodź na wirtualny spacer na pierwszą stronę !! :painting::painting::painting::painting:

Posted

Hurra!!!
Jakaś Pani z Olsztyna przez Allegro pytała mnie o Szilę, ale to chyba nie ona ją wzięła?

Psinko, żyj długo i szcześliwie!!!:multi:

Widzisz Wujaszku, Twoje pieski zaczynają trafiać do domków:multi:

Posted

Asia_M napisał(a):
Hurra!!!
Jakaś Pani z Olsztyna przez Allegro pytała mnie o Szilę, ale to chyba nie ona ją wzięła?

Psinko, żyj długo i szcześliwie!!!:multi:

Widzisz Wujaszku, Twoje pieski zaczynają trafiać do domków:multi:

Nom, bardzo sie ciesze z tego powodu !!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• 4 months later...
Posted

ciekawe co tam u mojej Szili kochanej, szkoda, że większość nowych domków nie loguje sie na dogo i nie pisze co tam słychać u ich psiaków...:shake: