Chefrenek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Mój w zeszłym roku miał takie otarcia od soli. Mycie łapek przynajmniej 1 dziennie załatwiło sprawę. Quote
klaud Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dzieki wam za porady. Bede myła i mam nadzieje ze wroca do normy. Poczatkowo sie przeraziłam bo nawet troche utykal i juz myslałam ze mu sie cos wbiło albo ze zwichnał. Teraz juz jest ok po tym myciu. Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale śmieszna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Cudowny on jest :multi: Klaudyna, wynmiziaj go od ciotki Magdy :p Quote
klaud Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Ale śmieszna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Cudowny on jest :multi: Klaudyna, wynmiziaj go od ciotki Magdy :p Oj wymiziam wymiziam moja mordkę niegrzeczną:loveu: Quote
Patka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 alez z niego słodziak z przyjemnością zaglądam do waszej galerii Quote
klaud Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dzisiaj Titek uradował mnie rano na spacerze bo zrobił w koncu pierwszy "komplecik":multi: :multi: :multi: Quote
klaud Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Patka napisał(a):alez z niego słodziak z przyjemnością zaglądam do waszej galerii Dziekujemy!:multi: Obiecuje że jak najszybciej powstawiam wiecej fotek bo wiem ze jestem bardzo w plecy;) Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 klaud napisał(a):Dziekujemy!:multi: Obiecuje że jak najszybciej powstawiam wiecej fotek bo wiem ze jestem bardzo w plecy;) Trzymam Cię za słowo Klaudyna :ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 klaud napisał(a):Dzisiaj Titek uradował mnie rano na spacerze bo zrobił w koncu pierwszy "komplecik":multi: :multi: :multi: Sucho się zrobiło to chłopak się zdecydował. klaud napisał(a):Dziekujemy!:multi: Obiecuje że jak najszybciej powstawiam wiecej fotek bo wiem ze jestem bardzo w plecy;) Mada&Teodor napisał(a):Trzymam Cię za słowo Klaudyna :ylsuper::ylsuper::ylsuper: I ja też.:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Basia&Safi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dzielny chlopczyk oby tak dalej :):):):) Quote
klaud Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 No to tak jak obiecałam... Tu jestem jeszcze taki malutki:loveu: Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='klaud']No to tak jak obiecałam... Tu jestem jeszcze taki malutki:loveu: O rany :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Normalnie mnie rozłożyłaś tymi fotkami .....a ten brzusio.........SWEET SWEET. Quote
klaud Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chciało by sie zatrzmac te roskoszne grubiutkie fałdeczki jak najdłuzej:iloveyou: a one tak szybko rosną:placz: Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='klaud']No to tak jak obiecałam... Tu jestem jeszcze taki malutki:loveu: Cud, miód i orzeszki :multi: :multi: :multi: Tito jest cudowny :loveu: :loveu: :loveu: I widze, że lubi spać tak samo jak mój Tedziu, pół w łóżku i pół na podłodze :evil_lol: Quote
klaud Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Cud, miód i orzeszki :multi: :multi: :multi: Tito jest cudowny :loveu: :loveu: :loveu: I widze, że lubi spać tak samo jak mój Tedziu, pół w łóżku i pół na podłodze :evil_lol: To chyba lubiana pozycja u buldozkow bo juz widzialam takie zdjecia :lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 klaud napisał(a):To chyba lubiana pozycja u buldozkow bo juz widzialam takie zdjecia :lol: ŚLicznie chłopaczek rośnie :multi: :multi: :multi: I jaki ma fajowy identyfikatorek :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale piękne zdjęcia, aż się wzruszyłam. Przypomniał mi się mój Chefren. Quote
klaud Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Ale piękne zdjęcia, aż się wzruszyłam. Przypomniał mi się mój Chefren. Nie martw sie ja tez niedlugo bede tak wspominac bo Titek tak szybko rosnie. A ty przciez planujesz sprawic Chefrenkowi braciszka wiec cala radosc znow przed toba:multi: - nie myle sie? Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 klaud napisał(a):Nie martw sie ja tez niedlugo bede tak wspominac bo Titek tak szybko rosnie. A ty przciez planujesz sprawic Chefrenkowi braciszka wiec cala radosc znow przed toba:multi: - nie myle sie? Planuję, wstępnie na wiosnę. Ale wiesz, Chefren to jest miłość mojego życia i tak jakoś mi się łezka zakręciła w oku:-( , że on już taki duży a niedawno był malutki jak Tito. Quote
klaud Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Planuję, wstępnie na wiosnę. Ale wiesz, Chefren to jest miłość mojego życia i tak jakoś mi się łezka zakręciła w oku:-( , że on już taki duży a niedawno był malutki jak Tito. Doskonale to rozumiem, czas jest nieublagany! Widze jak z dnia na dzien Tito rosnie i wiem ze pewne rzeczy z jego zycia umkneły mi bezpowrotnie! Tez jest miloscia mojego zycia i moim syneczkiem wyczekiwanym :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nie wacham się użyć słowa, że to pies mojego życia. Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 klaud napisał(a): Tez jest miloscia mojego zycia i moim syneczkiem wyczekiwanym :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Skąd ja to znam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts