klaud Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Witamy, dawno nas nie było i dużo sie zmieniło. Tito to już dorosły facet i zmienił się bardzo, nie jest juz tak szalony i skory do wymyslania psot za to pojawiła się u nas jego siostra Cinderella w skrócie zwana Cindy no i dom znów jest pełen bałaganu;) Quote
misiaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 No to witamy Cindy :). Ślicznota :loveu:.Klaud napisz coś więcej o niej.W jakim jest wieku i czy z tej samej hodowli co Tito. Quote
klaud Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Tak Cindy jest z tej samej hodowli i ma prawie 5 m-cy. Tito zaczął dorastac i brakowało mi znow małego gnojka ale przede wszystkim kierowałam sie tym żeby miał towarzystwo do zabaw oraz chciałam tym sposobem naprawwic troche moje błędy socjalizacyjne;) Na tą chwilę jestem bardzo zadowolona z relacji jakie ich łączą, Tito zmienia sie na lepsze a ona jest bardzo do niego przywiązana, czasem nawet widzę ze bardziej cieszy sie z jego powrotów do domu niz moich;) Quote
Recommended Posts