Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Z Titusia to bardzo pomysłowy chlopak jest :loveu:
Fajnie, że sie wody nie boi :multi:

od razu leci do brodzika jak tylko woda sie leje:lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']no nie moge titek jest niesamowity nie ma zadnych oporow :):):):)

No taki z niego wszedobylski, nawet zaglada do sedesu jak cos tam wyzucam:evil_lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Ale mu przyjemność sprawiłaś tym prezentem.:multi: :multi: :multi:

No cieszy sie chlopak tylko musiałam mu zabrac bo po dluzszym czasie takiego zucia zaczyna mu podchodzic

Posted

klaud napisał(a):
No cieszy sie chlopak tylko musiałam mu zabrac bo po dluzszym czasie takiego zucia zaczyna mu podchodzic

Tzn. wymiotek. Mój też tak miał. Zwłaszcza jak się takie farfocle robiły.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Tzn. wymiotek. Mój też tak miał. Zwłaszcza jak się takie farfocle robiły.

Własnie. Podałam mu jego tabletke w masełku bo jest duza i własnie ja oddał. Na szcescie tylko tabletke i nie była strawiona wiec podam ja jeszcze raz.

Posted

klaud napisał(a):

Mi podchodzi jak tylko na to patrzę a on jeszcze to dziamga więc się nie dziwię :evil_lol: Farfocle to ja zawsze migiem obcinam żeby się nie oderwały i nie zostały połknięte jak to Hebula ma w zwyczaju :eviltong:

Posted

Hebulka napisał(a):
Mi podchodzi jak tylko na to patrzę a on jeszcze to dziamga więc się nie dziwię :evil_lol: Farfocle to ja zawsze migiem obcinam żeby się nie oderwały i nie zostały połknięte jak to Hebula ma w zwyczaju :eviltong:

Ja tez obcinam ale zawsze jakies kawałki podjada

Posted

Chefrenek napisał(a):
To podniebienie jest strasznie uciążliwe. Napisz może do osoby o nicku MonikaPawłowska, ona jest weterynarzem i miała bf z przerostem. Może coś ci doradzi.

qrcze tak naprawde to jeszcze nie wiemy czy to to. Pewnie musze zrobic specjalistyczne badania. A jakie ty robiłas Chefrenowi?

tak naprawde to dopoki nie daje mu wszystkich tych duzych i twardych rzeczy to nie ma jakichs problemów. No jedynie po serze jeszcze sie zdarzało.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Takie twardziochy drażnią gardło.

Ja robiłam usg.

I USG wystarczy zeby stwierdzic ze cos tam jest zbyt duzo w gardle?

A Chefrenek ile miał jak to sie zaczeło u niego uaktywniac i w jakim wieku miał operacje?

Posted

Chefrenek napisał(a):
Usg wystarczy ale musi być zrobione przez fachowca.

Chef miał ok roku. Operację miał robioną prawie rok temu miał wtedy niecałe 2,5 roku.

Czyli jesli dobrze licze to meczyliscie sie z tym ponad rok?

Posted

Tak trzeba było. Pies rósł to i podniebienie musiało się ostatecznie się wykształtować. Gdyby można od razu to był się zgodziła już w dniu diagnozy, ale weterynarz kazał czekać. Aż w końcu przyszedł ten dzień gdy doszłam z weterynarzem do wniosku że trzeba to wyciąć.