Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
A może faktycznie cosik go ugryzło ?

Nie sadze zeby go cos ugryzło bo teraz nie bardzo jest co.

Z resztą przypominam sobie ze wczesniej widziałam u niego taka małakrostke w tym miejscu ale zignorowałam bo myslałam ze to jakies podraznienie czy uczulenie. Z resztą wtedy ciagle nu na brzuszku wychodziło uczulenie na sol chyba bo był cały w plamy jak wracalismy ze spacerow. Teraz jednak zrobił sie tam taki dosc duzy guzik.

No coz pobserwuję to jeszcze troche i w razie co to znowu do weta.

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hebe często ma takie "guziki" na swoim kobiecym narządku :razz: Wetka kazała mi przemywac jodyną zmieszaną z gliceryną. U niej jest najpierw nabrzmiałe rózowe a potem robi się białe.
U Titka to sie jakoś zmienia ??

A co do fotek dziewczyny to akurat ja zawsze uwazam ze robie monotematyczne fotki i czasami mi aż głupio jak powstawiam tyle podobnych do siebie ale nigdy się nie moge zdecydować które wybrać bo na jednym Emisia ma slodką minkę,na drugim Hebusia itd itd..;) i wychodzą monologi fotkowe :oops:
Wasze fotki sa super piękne i uwielbiam patrzec na te slodki mordunie Titka,Chefrenka,Tedzia,Misiuni i Sotka ,Safi,no i naszego chlopaka Olusia i mogłabym tak jeszcze dlugo wymieniac...:loveu:

Posted

[quote name='Hebulka']Bardzo mi miło że tak myślisz :loveu::loveu::loveu:

To jest jasne jak słońce. Wystarczy wejść do twojej galerii albo na super stronę internetową. Mam nadzieję, że się nie obrazisz, że zamieszczę jedno z moich ulubionych zdjęć.

Posted

Zawstydzasz mnie :oops::oops:
Ale strona i akurat ta fotka to nie moje dzieło tylko Artka.
Zrobił ją specjalnie żeby dać Emiśce na strone tam gdzie Hebusia ma dzieciaczki.;)

Posted

Hebulka napisał(a):
Zawstydzasz mnie :oops::oops:
Ale strona i akurat ta fotka to nie moje dzieło tylko Artka.
Zrobił ją specjalnie żeby dać Emiśce na strone tam gdzie Hebusia ma dzieciaczki.;)

Znów się potwierdza, że Artur to prawdziwy skarb :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Piekne te zdjecia!
Ja raczej nie potrafie takich cudów robic!
Czasami jakies takie czarno-białe porobie ale to nie to samo

Co do Titkowego guziczka to dopiero dzisiaj zauwazyłam ze to taki spory guzik. Narazie poogladam to sobie. Przypomniało mi sie ze wet spytał mnie czy siusiak mu nie ropieje jak byłam z tymi oczami bo podobno wirus ktory powoduje to zapalenia to moze tez przeniesc sie tam. Nie wiem, moze to ma wlasnie jakis zwiazek. musze sie troche uspokoic bo ciagle tylko bede popadac w panike biegac po wetach i tylko o tym wszystkim gadac.

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
I powstał nam kolejny klub :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zgadzam sie!

Moze jeszcze dodamy do tego klub fanek sklepu kakadu:evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
I powstał nam kolejny klub :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To i ja się zgłaszam.
Bo często w domu słyszę, że jestem panikarą,histeryczką i czarnowidzem :diabloti: Więc chyba spełniam kryteria klubowe :evil_lol:

Posted

klaud napisał(a):
Zgadzam sie!

Niezła myśl.

Hebulka napisał(a):
To i ja się zgłaszam.
Bo często w domu słyszę, że jestem panikarą,histeryczką i czarnowidzem :diabloti: Więc chyba spełniam kryteria klubowe :evil_lol:

W takim razie witaj.

A ja u mojego zauważyłam wyłysienia za uszami być może to od zdejmowania ubranka ale kto wie :shake: :shake: :shake:

Posted

Hebulka napisał(a):
To i ja się zgłaszam.

Spełniasz jak najbardziej!

Ja jeszcze słysze ze chce z psa zrobic kaleke i chorowita pierdołe

Posted

klaud napisał(a):
Zgadzam sie!

Pewnie, że dodamy :evil_lol:

Hebulka napisał(a):
To i ja się zgłaszam.

Gosia ja też to często słysze I tak jak Kaludia ładnie ujeła to nasze panikarstwo pto nasze drugie imie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
I wpędzić do grobu :angryy: :angryy: :angryy:

No tak!

A ja tylko chce zeby było wszystko idealnie! Chodzacy okaz zdrowia bez zadnych odchylen:oops:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Dzień bez hipohondryczenia jest dniem straconym.

Hahahahahahha..dobre.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: