Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Extra wieści :bigcool::bigcool::bigcool: Mówiłam, że wszystko będzie Ok :) Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Klaud, byłaś w Białobrzeskiej Klinice Dla Zwierząt Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Chefrenek napisał(a):Kururu Dembele. Supeeer, że jest ok. No własnie. Szkoda ze tak daleko jest bo chętnie bym się go poradziła odnosnie Hebci łysinek które tez leczone były na nuzenca a mam coraz wieksze watpliwosci ze z nuzencem to one nic wspolnego nie maja..:roll: Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hebulka napisał(a):No własnie. Szkoda ze tak daleko jest bo chętnie bym się go poradziła odnosnie Hebci łysinek które tez leczone były na nuzenca a mam coraz wieksze watpliwosci ze z nuzencem to one nic wspolnego nie maja..:roll: Może można się z nim jakoś mailowo skontaktować, przesłać zdjęcia??? Quote
klaud Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Tak to własnie ten lekarz! Przemiły człowiek! A ja byłam u niego w Elwecie na al. Niepodległości. Nie wiem jak jeszcze mozna sie z nim skontaktowac ale moze w tym Elwecie by powiedzieli. Tutaj przyjmuje chyba tylko własnie w piatki wieczorem. Quote
klaud Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 A teraz troche fotek:razz: Idz stąd ty babo to moj pan! Dawaj to! Najlepiej byc pomiedzy... Zmecyłem siem;) Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Rośnie Titulek. A co on tam dziamgał? Quote
klaud Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 I dzieki wszystkim za kciuki!:loveu: :multi: Quote
klaud Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Chefrenek napisał(a):Rośnie Titulek. A co on tam dziamgał? Rosnie rosnie:-( A dziamgał sobie kólko ze skory cielecej Quote
Basia&Safi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :):) urosnie i bedzie jeszcze slodszy :) Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jak ja uwielbiam jak one tak leżą rospłaszczone jak żaby Titaszek jest CUDNY :loveu: :loveu: :loveu: Kaludyna musisz zdecydowanie wrzucac wiećej zdjec Tita, bo nie moge sie na niego napatrzyć :loveu: Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Slooooooodki jest baaardzo :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
klaud Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Będe sie starała wrzucac wiecej zdjec. Quote
klaud Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 To teraz jak juz rozrabiaka spi to moge troche poszalec przy kompie:evil_lol: Tito z mamusią Tu pozycja zaby na brudnych spodniach pani No i dlugo sie zastanawialam czy wstawic to zdjecie bo jest bardzo osobiste ale co tam... pomyslowosc malego Titka byla rozczulajaca zeby byc jak najblizej nas:loveu: Oczywiscie to nie moje owlosione nogi:evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Banery są z odnośnikiem, wystarczy tylko je wkleić. Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Rewelacyjne jest to zdjecie :multi: :multi: :multi: Niezle sie uśmiałam oglądajac je. Faktycznie Titaszek jest bardzo pomysłowym syneczkiem :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Chefrenek'] Banery są z odnośnikiem, wystarczy tylko je wkleić. Sliczne banerki, jak zawsze :multi: :multi: :multi: Quote
klaud Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Chefrenek'] Banery są z odnośnikiem, wystarczy tylko je wkleić. Dziekuje Klaudia! Jak zawsze cudeńka!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :lol: :lol: A kto to jest na tym ślicznym banerku.....?? :lol: :lol: Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hebulka napisał(a)::lol: :lol: A kto to jest na tym ślicznym banerku.....?? :lol: :lol: Ja Was strasznie przepraszam. Poprostu zdjęcia są podobne. Zamiast przeczytać stare posty, leciałam po zdjęciach i popełniłam gafę.:oops: :oops: :oops: Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hebulka napisał(a)::lol: :lol: A kto to jest na tym ślicznym banerku.....?? :lol: :lol: Czyżby Hebe ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szczerze powiem, że nawet nie zauważyłam, ze to nie Titaszek jest na banerku :evil_lol: Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nio...mały Hebuś :lol: :lol: :lol: Chefrenku kochana za co Ty przepraszasz ??!! Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hebulka napisał(a):Nio...mały Hebuś :lol: :lol: :lol: Chefrenku kochana a co Ty przepraszasz ??!! Niektórzy się obrażają za pomylenie psów :oops: :oops: :oops: Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chefrenek napisał(a):Niektórzy się obrażają za pomylenie psów :oops: :oops: :oops: Klaudyna napewno nie nie obrazi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts