Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myslałam, ze po Maksiu (bokserek) juz nigdy nie pokocham tak zadnego psa. Jego odejscie bylo dla calej rodziny wielkim wstrzasem. Jednak minelo kilka lat i zrozumialam ze nikogo w zyciu nie da sie zastapic bo kazdy ma w naszym zyciu swoja odrebna przestrzen. Maksio miał swoja i ona nadal jest a ja nadal kocham wspomnienia ktorymi jest wypelniona. Titek pojawil sie i zająl swoja przestrzen w moim sercu i znow jestem szczesliwa:loveu:

Posted

klaud napisał(a):
Myslałam, ze po Maksiu (bokserek) juz nigdy nie pokocham tak zadnego psa. Jego odejscie bylo dla calej rodziny wielkim wstrzasem. Jednak minelo kilka lat i zrozumialam ze nikogo w zyciu nie da sie zastapic bo kazdy ma w naszym zyciu swoja odrebna przestrzen. Maksio miał swoja i ona nadal jest a ja nadal kocham wspomnienia ktorymi jest wypelniona. Titek pojawil sie i zająl swoja przestrzen w moim sercu i znow jestem szczesliwa:loveu:

Ja myślę tak samo. Każdy musi przeżyć swoje życie. Ja miałam wcześniej 2 mopsice i cały czas są w moim sercu.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Jeszcze chciałam powiedzieć, że moja bulwa też miała takie zabawki z Maca jak Tito.

Ma ich pełno ale juz nie bardzo go interesują. Fajniejsze jest wszystko to czego nie mozna, nawet moja garderoba:cool3:

Posted

klaud napisał(a):
Ma ich pełno ale juz nie bardzo go interesują. Fajniejsze jest wszystko to czego nie mozna, nawet moja garderoba:cool3:

Ha ha a właśnie sobie z Magdą pisałyśmy o zainteresowaniu naszych bulw damskimi fatałaszkami.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Ha ha a właśnie sobie z Magdą pisałyśmy o zainteresowaniu naszych bulw damskimi fatałaszkami.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ha ha no wlasnie nie wiem skad to uwielbienie do babskich rzeczy:evil_lol: moze dlatego ze meskie sa bardziej monotonne. Titek uwielbia wyciagac ciuchy z pralki i zawsze skupia sie na moich. Np. biustonosz wyciaga i ucieka z nim pod lozko potykajac sie:lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):

ALe sie uśmiałam, bo faktycznie o tym sobie z Klaudią pisałyśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Hebulka']Podobne fotki :loveu::loveu:.
.....kiedy to było.....

Jakie pekne zdjecie!:multi:
Uwielbiam te momenty kiedy na lozko gramolą sie dwie lapki i wystaje taka skupiona mordka ktora sobie mruczy ze zloscia pod nosem:loveu: To juz tez historia bo Tituś nauczył sie wskakiwac sam na lozko i jak nikt nie chce mu pomoc to radzi sobie sam.

Posted

Wtedy Hebusia też sama to umiała co najwyżej zajrzeć na łozko..co oczywiscie szybko konczyło się braniem na raczki bo jak tu się oprzeć tym oczkom:loveu:....a za dwa tygodnie już 5 urodzinki.......:calus:

Posted

Chefrenek napisał(a):
A mój jak był mały to pokazywał, że trzeba proszek do prania wrzucić do pralki. Jak pakowałam rzeczy do pralki to leciał i walił w pudełko od proszku.

Ha ha! Tito siada pod prysznicem i czeka. Jak otwieraja sie drzwi to wskakuje lapkami i lize po nogach.
Probowal tez wyciagać proszek i szczote do sedesu ale zastawilam mu wiadrem z mopem to je całe poobgryzal.

Posted

klaud napisał(a):

szczote do sedesu ale zastawilam mu wiadrem z mopem to je całe poobgryzal.

Szczotka do sedesu i przepychaczka to specjalonośc mojego Tedzi,A jak schowam przed nim te sprzety to i tak z każdego zakamarka je wygrzebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jejku dziewczynki, musze uciekac bo ja jeszcze sobie troszke studiuje (koncowka juz) i jutro mam egzamin. Ja sie juz zupelnie przestalm uczyc bo nie mam checi, siły itd i wole robic przyjemniejsze zeczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Np.wolalabym zostac tu, ale resztki rozumu kaza mi isc spac i wstać jutro wczesnie zeby cos przeczytac.

Zatem milej nocy, usciski dla nietoperkow i do jutra

Posted

klaud napisał(a):
Ha ha! Tito siada pod prysznicem i czeka. Jak otwieraja sie drzwi to wskakuje lapkami i lize po nogach.
Probowal tez wyciagać proszek i szczote do sedesu ale zastawilam mu wiadrem z mopem to je całe poobgryzal.

Tosia staje przednimi łapkami na wanne i czeka aż się wykąpie, a jak wyjde-liże mnie po stopach :evil_lol:

Posted

KarolaBox napisał(a):
Tosia staje przednimi łapkami na wanne i czeka aż się wykąpie, a jak wyjde-liże mnie po stopach :evil_lol:

Nie wiem co one maja z tym lizaniem po kapieli:lol:
Titek jeszcze uwielbia nabalsamowana skore, gania mnie po mieszkaniu i probuje polizac łydki